Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Blizgė @ 2019 06 20, 10:07)
Kiek cm vidpadis? Ar tiktu placiai koja su auksta keltim?

Su auksta keltim tiktu, nes mano auksta ir platoka. Vitpadzio negaliu ismatuot nes ne namie esu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2019 06 20, 09:24)
vyriški laikrodžiai  biggrin.gif  - perkuitėm  Nord, Saks, 6 pm, Fossil,worldofwatches.com , www.lastcall.com, www.jomashop.com... hmm.gif

kur dar galiu ieškot  blink.gif

ir kur geriausia kaina Fibit laikrodžių apyrankių vyriškų gal užsekėt ?  4u.gif

sūnus užsisakė dovanų magistro baigimo proga, paprašėm bent stilių parodyt kokio norėtų...tai kažko panašaus su panašia apyranke.

https://www.nordstro...dp4PO0iN7I5YmDc

Gal dar overstock
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2019 06 20, 11:32)
turiu 8.5, ieškau 8 keitimuisi smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Pirkčiau iš jūsų 8,5, jei kas nors pasiūlytų jums 8. Aš 5ada galėčiau parduot savo 9. Nors galėčiau ir neparduot, nes mano dukrai tiko visi dydžiai, kuriuos tik matavosi lotuliukas.gif - sakė, nešios visus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 20 birželio 2019 - 11:48
QUOTE(jurrast @ 2019 06 20, 12:20)
Paauglė užsiprašė dovanų elektroninės skaityklės (kažkodėl nurodė kad norėtu Kindle  ax.gif )
gal kas siuntėtės??? jei pirkot tai iš kur?? gal yra geresnių  variantų???

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Yra ivairiu tu skaitykliu, bet mes turim du kindlus. Labai patenkinti esam, nevargina akiu,patogus labai dydis. Zodziu as irgi uz kindla ;) o pirkom mes saviskius is vokisko amazono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrast @ 2019 06 20, 12:20)
Paauglė užsiprašė dovanų elektroninės skaityklės (kažkodėl nurodė kad norėtu Kindle  ax.gif )
gal kas siuntėtės??? jei pirkot tai iš kur?? gal yra geresnių  variantų???

4u.gif  4u.gif  4u.gif

amazon.com ziurekit

SHOPDISNEY papildoma 25% nuolaida, galioja ir sale prekems, yra tikrai geru kainu, laukiu uzsakymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 birželio 2019 - 12:00

vartotojo įkelta nuotrauka
PASIULYKIT TOKIUS 6.5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2019 06 20, 12:34)
Su auksta keltim tiktu, nes mano auksta ir platoka. Vitpadzio negaliu ismatuot nes ne namie esu. 4u.gif

Kai gesite pamatuokite. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 06 20, 12:49)
Yra ivairiu tu skaitykliu, bet mes turim du kindlus. Labai patenkinti esam, nevargina akiu,patogus labai dydis. Zodziu as irgi uz kindla ;) o pirkom mes saviskius is vokisko amazono smile.gif

As taip pat turiu jau keli metai Kindle Paperwhite, labai patinka.
Atsakyti
Nu ir fotkes per telefona gaunasi , eina sau. Kai pamaciau per kompa, siaubas. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 20 birželio 2019 - 12:33
Pirksim adidas falcon kedus tinkancius 26 cm pedai. Spalva nera labai svarbi 🙂
Atsakyti
Ben Sherman kuprine laptopui

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 06 20, 13:59)

O kur man rasti kuprine, kad tilptu 17" laptopas? Kiek ziuriu, visos 13" arba 15".. verysad.gif
Atsakyti