Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2019 10 09, 09:50)
Kas gero juose? Gal foto turi ?  ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
as labai priekabi dzinsams. negaliu pakest kai atsisedus reik kelt, nekenciu kai issimusa keliai, issitampo, sitie smagus labai, elastano nemazai, tai tamprus, smagus judet, minkstuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 10 09, 10:45)
Na koks jis man gražus, bet atsiliepimai šiaip sau.. ir gaila, kad tik vienas, dukros tai dvi biggrin.gif

Tas paltas nerealus, 8 m. dukra dusty rose spalvos turi, tai komplimentu pastoviai sulaukia, ypac is suaugusiu, tikrai labai graziai atrodo wub.gif dziaugiuosi, kad ryte spejau uzsakyma nusiusti, tai turesim ir ant 12 m., bandysiu dar 10 metu dydi pagauti smile.gif vyresne 16 m. sese irgi toki pati nesioja, tik melynos sp., bet ji jau nebeauga, tai keliems sezonams uzteks..tikrai rekomenduoju, super paltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 10 09, 10:00)
Rodausi RL megztukas ax.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif wub.gif wub.gif tobula wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriziukas @ 2019 10 09, 10:45)
Na koks jis man gražus, bet atsiliepimai šiaip sau.. ir gaila, kad tik vienas, dukros tai dvi biggrin.gif

aga as i ji ir vis ziuriu, bet raso plonas labai....o ir va kai leitinga ir kuprine nzn man atrod nepraktiska labai, na ir aisku stabdo nes turi jau ka rengtis biggrin.gif Bet groziu ziauriai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 09, 09:59)
as labai priekabi dzinsams. negaliu pakest kai atsisedus reik kelt, nekenciu kai issimusa keliai, issitampo, sitie smagus labai, elastano nemazai, tai tamprus, smagus judet, minkstuciai  wub.gif

O kam tu telefoną ant virvės laikai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 10 09, 09:57)
Jei vaikai sketi visada nesiosis tai nieko nebus. As su kokonu iki ziemos vaistau (ne masina vazineju, nes iki darbo apie kilometras tik), tai kazkaip nebuvo problemu.
Mano vaikas visada sketi nesiojasi dabartiniais orais (vezame i viena puse taip pat).

Gal kuri gali parekomenduoti geros kokybes, bet lengva sketi kur isigyti, nes jau labai vaikui reiktu pakeitimo

gal samsonite?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 10 09, 08:21)
Neblogas, neblogas  biggrin.gif
Reklamineje toks blukintas, realiai toks ryskus biggrin.gif
https://www.ralphlau...tml?webcat=cart
Kad nera ka uzsakineti  biggrin.gif

Mane tai ištiktų šokas: perki blukintą geltoną, o gauni tokį ryyyyškų biggrin.gif
Atsakyti
Puma odiniai kedukai reklama biggrin.gif , nu faini, vidpadis gelinis toks, zodziu pas mano beveik jau 11 m. juoda manija prasidejus..... 4u.gif
[/URL]]vartotojo įkelta nuotrauka[/URL] vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Sveikos,gal kad turite mergaitem nupirke siuos kvepaliukus? Labai fainas buteliukas,idomu kaip kvapai,nes atsiliepimai ne kazka
https://www.nordstro.....rajuku Lovers
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 09, 09:48)
pirkau mazei palta, toki su kailinem kisenem. Atsiliepimai irgi blogi buvo, bet paltas nerealus, neturiu prie ko prikibt  biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2019 10 09, 09:56)
Jau nebeturim ax.gif

va, prapuolė paltas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 10 09, 10:35)
va, prapuolė paltas blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2019 10 09, 10:04)
Tas paltas nerealus, 8 m. dukra dusty rose spalvos turi, tai komplimentu pastoviai sulaukia, ypac is suaugusiu, tikrai labai graziai atrodo wub.gif dziaugiuosi, kad ryte spejau uzsakyma nusiusti, tai turesim ir ant 12 m., bandysiu dar 10 metu dydi pagauti smile.gif vyresne 16 m. sese irgi toki pati nesioja, tik melynos sp., bet ji jau nebeauga, tai keliems sezonams uzteks..tikrai rekomenduoju, super paltas 4u.gif

nu va kas paltą prigriebė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 10 09, 09:14)
JCREW kol kas galioja 57% nuolaida sale

Liko tik 50%
Atsakyti