Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Meragites, gal pamenat kiek buna % nuolaida per BK swarowski, ar taiko viskam?

Ir kuo skiraisi sios Bellos, dydis tas pats lyg, kaina 69 usd
https://www.swarovsk...riantID=5085608

o sitos 89 usd ax.gifhttps://www.swarovsk.....w.google.com/

aciu 4u.gif

Diameter of the crystal: 1.1 cm. - 69 dol

Diameter of the crystal: 1.4 cm.- 89 dol 

:) 

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 10 12, 17:55)
Ar yra HM kašmyrams nuolaida, ar tiko rapojos kodukas?

idekit nuoroda kasmyro,patikrinsiu
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2019 10 12, 16:42)
Rytoj, sekmadienį, atveš įv. miestų 609 siuntą, bet susimokėjusių tai mažuma tik...  unsure.gif

Ką tik viską sumokėjau, gal spės patikrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 10 12, 14:14)
Rudaplauke, kaip del galimybes pastomatu siusti siuntinukus? Na man tai labai netinkamas laikas Kauno dalintojos 😌

mane Vilniuje domina unsure.gif
Atsakyti

mane Vilniuje domina unsure.gif

Vilniaus siuntos siunčiamos paštomatu pilnu tempu, kiekviena karta su bendra info laiške yra toks pasirinkimas 😉

Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 10 12, 15:14)
Rudaplauke, kaip del galimybes pastomatu siusti siuntinukus? Na man tai labai netinkamas laikas Kauno dalintojos 😌

As ir atejau paburbeti del laiko blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Kadangi sugebu kiekviena savaite kazka uzsisakyti,visikai nepatogu,kad nera niekada atsiemimo dienos metu ir toks trumpas dalinimo laikas.O taip noretusi vaziuojant is darbo pasiimti rolleyes.gif
Dabar gristi po darbo,o paskui vel trenktis i kita miesto gala.

Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 10 12, 18:52)
As ir atejau paburbeti del laiko blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Kadangi sugebu kiekviena savaite kazka uzsisakyti,visikai nepatogu,kad nera niekada atsiemimo dienos metu ir toks trumpas dalinimo laikas.O taip noretusi vaziuojant is darbo pasiimti rolleyes.gif

As atsiemiau siandien, tai jei bus galimybe savaitgaliais pasiimti tai puiku, darbo dienomis ir as galiu tik iki 17 val, nes po darbo lekiu link Romainiu ir tikrai atgal i miesta nevaziuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 10 12, 19:55)
As atsiemiau siandien, tai jei bus galimybe savaitgaliais pasiimti tai puiku, darbo dienomis ir as galiu tik iki 17 val, nes po darbo lekiu link Romainiu ir tikrai atgal i miesta nevaziuosiu  4u.gif

Nu kiekviena sestadieni vaziuoti irgi nesinoretu rolleyes.gif .Patogiausia butu po darbo pasiimti rolleyes.gif

Gal kas is mergaiciu gyvenate Aleksote arba Fredoje?Gal galetume viena kitos kazkaip paimti rolleyes.gif
Atsakyti
aciu uz siuntini komandai, viskas super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2019 10 12, 19:01)
aciu uz siuntini komandai, viskas super  4u.gif

Aciu Jums aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 10 12, 19:00)
Nu kiekviena sestadieni vaziuoti irgi nesinoretu rolleyes.gif .Patogiausia butu po darbo pasiimti rolleyes.gif

Gal kas is mergaiciu gyvenate Aleksote arba Fredoje?Gal galetume viena kitos kazkaip paimti rolleyes.gif

As savaitgaliais vaziuoju apsipirkineti, tai man tinka, bet va kada apie vasara pagalvoju, tai katastrofa, nebunu savaitgaliais Kaune...
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 10 12, 18:52)
As ir atejau paburbeti del laiko blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na ir savaitgalio dalinimo laikas tik 3val. unsure.gif
Įtariu teks marinuoti prekes pas dalintoją, kol galėsiu atsiimt blink.gif
Atsakyti