Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-_erinija_- @ 2019 10 12, 21:08)
Labuka, kas turit - ar atitinka dydi sitas cable knit RL?
https://www.ralphlau...tml?webcat=cart

Kitą savaitgalį pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 12, 19:51)
Ateinu padėkoti komandai už siuntinį. Landsend striukė nereali  wub.gif  anyta galvojau infarktą iš džiaugsmo gaus.  wub.gif manau kad ir sau pasiimsiu.  bigsmile.gif

Aš irgi jos norėčiau, bet įtariu, man xs gali būti didelis unsure.gif
Išsirinkau vieną pas mus Didriksons kaldrinę wub.gif bet geras tik 32 dydis, 34 didelis unsure.gif o parsisiųsti pigiau visur mažiausia 36 dydžio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 12, 20:10)
Kitą savaitgalį pasakysiu  biggrin.gif

O koki dydi emei? ☺ Vis ju nebuvo.. as galvoju imt didesni 1 d..
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 10 12, 21:11)
Aš irgi jos norėčiau, bet įtariu, man xs gali būti didelis  unsure.gif
Išsirinkau vieną pas mus Didriksons kaldrinę  wub.gif  bet geras tik 32 dydis, 34 didelis  unsure.gif o parsisiųsti pigiau visur mažiausia 36 dydžio  unsure.gif

Mamos m petite, man didoka bet petite rankovės trumpokos. Imčiau sau small regular ax.gif realiai po goose geriausias variantas už super kaina.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 12, 21:10)
Kitą savaitgalį pasakysiu  biggrin.gif

Lauksim vizualo bigsmile.gif Bais ilgis įdomu bigsmile.gif
Aj, o kokią spalvą emei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 spalio 2019 - 20:19
QUOTE(spygliz @ 2019 10 12, 20:19)
Mamos m petite, man didoka bet petite rankovės trumpokos. Imčiau sau small regular  ax.gif  realiai po goose geriausias variantas už super kaina.

Sakiau umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 12, 21:19)
Lauksim vizualo  bigsmile.gif Bais ilgis įdomu bigsmile.gif
Aj, o kokią spalvą emei?

Ėmiau xl riūūūūžavą biggrin.gif
Atsakyti
va macys duoda papuošalų, kokybės nežinau, mažiukai ten turbūt

https://www.macys.co...C49.99?id=65993
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 12 spalio 2019 - 20:24
QUOTE(Egluzek @ 2019 10 12, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gervuoge" data-cid="72519972" data-time="1570894361"><div><p>mane Vilniuje domina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vilniaus siuntos siunčiamos paštomatu pilnu tempu, kiekviena karta su bendra info laiške yra toks pasirinkimas 😉</p>

Ar čia geriausias sprendimas perkančiosioms šioje temoje??

Ar man vienai žiauriai nepatogi atsiemimo vieta?
Jei tokių dauguma, ir dėlto esame priverstos naudotis pilnu tempu paštomatais, gal vertėtų persvarstyti dalinimo vietą ir pačią dalintoją, kuriai paskambinus ir klaidžiojant kažin kur, dar pasijauti kalta ir labai trukdanti.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 12, 21:19)
Mamos m petite, man didoka bet petite rankovės trumpokos. Imčiau sau small regular  ax.gif  realiai po goose geriausias variantas už super kaina.

Hm, gal regular xs būtų gera unsure.gif reik eiti matuotis.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 12, 18:51)
Ateinu padėkoti komandai už siuntinį. Landsend striukė nereali  wub.gif  anyta galvojau infarktą iš džiaugsmo gaus.  wub.gif manau kad ir sau pasiimsiu.  bigsmile.gif

A kokia cia tokia antra po gooses? Nuoroda gal galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 10 12, 21:22)
Ar čia  geriausias sprendimas perkančiosioms šioje temoje??

Ar man vienai žiauriai nepatogi atsiemimo vieta?
Jei tokių dauguma, ir dėlto esame priverstos naudotis pilnu tempu paštomatais, gal vertėtų persvarstyti dalinimo vietą ir pačią dalintoją, kuriai paskambinus ir klaidžiojant kažin kur, dar pasijauti kalta ir labai trukdanti.

Man tai patogi ax.gif o kai kartą su navigacija nesugebėjau rasti Šaltinių g., puikiai paaiškino kur eiti, ką spausti bigsmile.gif
Atsakyti