Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Na kas cia sake siuntiniu negauna is iherb, uzsakyta spalio 10, siandiena jau anr mano stalo uzsakymas :)
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 10 15, 08:25)
Kaip manot, HM vyriskas dzempas XS dydis kudam 174 paaugliui bus geras ar jau trumpos rankoves?

Nuo džempo priklauso. Siaip geriau butu small

QUOTE(kriisti @ 2019 10 15, 08:46)
Na kas cia sake siuntiniu negauna is iherb, uzsakyta spalio 10, siandiena jau anr mano stalo uzsakymas smile.gif

Kriisti, pareplikuosiu.. Cia tema pirkimui iš JAV per tarpininkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 15, 09:51)
Nuo džempo priklauso. Siaip geriau butu small

4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(tikinga @ 2019 10 15, 08:28)
Labas rytas,
gal netyčia dar ta stebuklinga 44 proc. nuolaida veikia? bigsmile.gif

Sveiki, veikia, dedu krepsi
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 15, 09:51)

Kriisti, pareplikuosiu.. Cia tema pirkimui iš JAV per tarpininkes  biggrin.gif

thumb_yello.gif ok.gif
Atsakyti
gal kas turite si landsend paltuka, labai vilioja, bet atsiliepimai nekokie:

https://www.landsend..._58?sku_0=::38S
Atsakyti
ax.gif
Naujos J. Crew kelnes (Patio pant in Super 120s wool), tik nuimta etikete, dydis 2 regular, kaina 15 eur
Naujas J. Crew svarkas (UNSTRUCTURED BLAZER IN COTTON-LINEN), dydis 0, kaina 22 eur
Nauja J. Crew silkine palaidine (Short-sleeve button-up shirt in silk), dydis XS, kaina 10 eur
Naujos Ann Taylor basutes, dydis 8.5 USA. Spalva juoda, versta oda. Kaina 10 eur
DENOUEE odiniai ilgauliai, oda isoreje ir viduje, dydis 38 eur, dydi atitinka, segasi per visa aula uztrauktuku, kaina 25 eur
Nauji PURA LOPEZ odiniai aulinukai, oda isoreje ir viduje, dydis 38,5 eur, manau atitinka 38 eur dydi, kaina 25 eur
Nauji J. Brand dzinsai, dydis 26, labai miksti. Liemuo aukstas, ilgis: 26 inseam. Kaina 19 eur
Nauji 7 FOR ALL MANKIND dzinsai, dydis 26. Visas ilgis 96,5 cm, vidine siule 79 cm, liemuo 33 cm, klubai 39 cm. Kaina 15 eur
Nauji J Brand dzinsai, 26 dydis. Visas ilgis 110 cm, vidine siule 89 cm, liemuo 39,5 cm, klubai 45 cm. Spalva tamsiai melyna. Kaina 15 eur
Naujas Ann Taylor dzemperis, dydis XS. Kaina 10 eur

Papildyta:
Nauji Reebok Aztrek kedukai, dydis mot. 7 US, vidpadis 24 cm, manau atitinka 38 eur dydi. Kaina 35 eur
Nauja Ann Taylor suknele, dydis 2, manau atitinka S, su XS didoka. Kaina 15 eur
Nauja Loft palaidine (LACY BELL SLEEVE BLOUSE), dydis XS, kaina 8 eur
Nauja J. Crew (J.Crew Mercantile) suknele, labai lengva, vasariska, plona. Dydis 0. Kaina 20 eur
Naujos J. Crew odines basutes, dydis usa 8,5, vidpadis nuo iki 26 cm. Kaina 20 eur
Nauja J. Crew silkine palaidine. Dydis 00 petite. Ilgis nuo petuko vidurio nugaroje 63 cm, pazastukai 45,5 cm. Kaina 15 eur
Nauja J. Crew suknele, dydis 0. Kaina 25 eur
Nauja J. Crew suknele, dydis 2, spalva juoda. Kaina 10 eur
Nauja J. Crew suknele, spalva melyna kaip foto, dydis 00, atitinka XS. Kaina 19 eur
J. Crew suknele, dydis XXS (atitinka XS), spalva svelni alyvine (vivid lilac), kaina 20 eur
Atsakyti
Bet šitam šalikui abu kodai negalioja hmm.gif ? - https://www2.hm.com/...0692155014.html
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 14, 22:02)
Yra kas sugeba i kanalizoka nuleist, nei varžtai negelbetu  biggrin.gif

Nu o kam tu tuos brylikus isseginejai, reik kaip aš - jaučiu nesu jo issiemus. Ai ir padekok savo vyrui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau, nu kokios jūs fainos šitoj komandoj, ačiū už visus gėrius nupirktus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 10 15, 09:33)
Bet šitam šalikui abu kodai negalioja hmm.gif ? - https://www2.hm.com/...0692155014.html

Sakyčiau, kad galioja. Nes užsakė man jį ir kašmyrinę kepurę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(7sense @ 2019 10 15, 09:34)
Nu o kam tu tuos brylikus isseginejai, reik kaip aš - jaučiu nesu jo issiemus. Ai ir padekok savo vyrui biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet tikrai unsure.gif aš 10 metų su vienais auskarais vaikštau, nesu išsisegus jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 10 15, 09:52)
Bet tikrai  unsure.gif  aš 10 metų su vienais auskarais vaikštau, nesu išsisegus jų  biggrin.gif

Negaleciau miegoti su jokiais auskarais, spaudzia..
Atsakyti