Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

https://m.shop.nords...dcrumb=Home/AllResults&color=white smooth leather

https://www.urbanout...SULTS&color=001

:4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 16, 12:23)
Jetau, lauke +20  blink.gif

biggrin.gif
Mano dar ilsisi tedis. Aš tai prie +1 iki -5 laisvai galiu jau eit su juo
Atsakyti
Nu kur jau +20, dabar +17 pas mus, ryte kai ejau buvo +13 su plona maike pats tas buvo, galima ir nesisegti, man tai jis kaip siltas megztinis
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2019 10 16, 12:58)
Bet ar gerai šiltai apsirengti kai karšta lauke ir būti šlapia nugara, tada tikimybė, kad perpūs vėjas daug didesnė  4u.gif

Vat man irgi taip atrodo, kad suserga todėl, kad sušunta po tais rūbų sluoksniais ir tada prasisega ir perpučia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 16, 12:35)
Nu neturėtau šį kartą  biggrin.gif

Mama mano gydytoja, tai didžiausi antplūdžiai po tokių šiltesnių dienų, nes žmonės issiplikina. Žemė tai atšalus, šaltis garuoja.
O pasakykit jusmankda tuos tedzius nesiot?? Kai vėsiau su jais salta.
Papildyta:
QUOTE(Akvilexxx @ 2019 10 16, 12:58)
Bet ar gerai šiltai apsirengti kai karšta lauke ir būti šlapia nugara, tada tikimybė, kad perpūs vėjas daug didesnė  4u.gif

Nesakau eit su pukinem storom, bet pažiūrėkit iš mokyklos vaikai trumpom rankovėm varo
Atsakyti
Turiu krepsy Lieberskind Blush pink odiniu rankiniu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 10 16, 13:20)
Turiu krepsy L dydi ilgos Andrew Marc striukes, atsiliepimuose giria, kad labaaaaaai silta

Parduodu toki M gal kas norite?smile.gif
Atsakyti
O man aktualu pasirodykit kas su crew tedziais, kas pirkosi L, ar nestorina? Visai uzsimaniau ir as, bet bijau kad meska nebuciau ......ir priminkit jie atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 10 16, 13:05)
Nu kur jau +20, dabar +17 pas mus, ryte kai ejau buvo +13 su plona maike pats tas buvo, galima ir nesisegti, man tai jis kaip siltas megztinis

man taip pat atrodo, kd jie atstoja silta jauku megztini biggrin.gif

QUOTE(kriisti @ 2019 10 16, 13:53)
O man aktualu pasirodykit kas su crew tedziais, kas pirkosi L, ar nestorina? Visai uzsimaniau ir as, bet bijau kad meska nebuciau ......ir priminkit jie atitinka dydi?

nu jie negali nestorint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 10 16, 13:19)
[] bet pažiūrėkit iš mokyklos vaikai trumpom rankovėm varo

Aš kartu su tais mokiniais biggrin.gif 4u.gif
____
O jei rimčiau tai kai pakeliu kuprinę tai kur ten šlapias nebūsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 spalio 2019 - 13:38
QUOTE(spygliz @ 2019 10 16, 13:19)
Nesakau eit su pukinem storom, bet pažiūrėkit iš mokyklos vaikai trumpom rankovėm varo

Tie kur eina trumpom rankovėm mažiausiai serga biggrin.gif va kur su striuke ir kepure apmuturiotas bei raudonais žandais nuo perkaitimo, galima sakyt iškart snarglys garantuotas.
Mano brolis žiemą prie minuso šunį su šortais išveda į lauką, senokai besirgęs biggrin.gif
Atsakyti
gal kas mano Vilniaus siuntinuka paimtu kur arciau konstitucijos pr? Nu niekaip neistaikau pasiimti verysad.gif
Atsakyti