QUOTE(Argija @ 2019 11 01, 09:18)
tai neturit patikrintos info, o su komentaru pirminiu pati kaip ir prisidėjot prie tų internetinių atsiliepimų, kurių apstu, t. y. tokių kurie niekuo nepagrįsti. Tokių gandų skleidimas labai neskanus iš sąžiningo verslo pusės, pagalvokit jei jus šmeižtų iš inercijos kažkas.. 

SEPHORA
-20%

PUMA iki free shipo truksta tik 1cn.,prisijukit
is sios nuorodos prekems -50%

prsijunkit prie RALPH LAUREN kol kodas dar galioja,o tuoj baigsis

-20%

PUMA iki free shipo truksta tik 1cn.,prisijukit

is sios nuorodos prekems -50%

prsijunkit prie RALPH LAUREN kol kodas dar galioja,o tuoj baigsis

QUOTE(Gafsa @ 2019 10 30, 16:02)
Eurovaistines, camelijos psl yra, lyg biocell vadinasi.
Gafsa, kiek laiko vartojat Biocell? Jauciasi poveikis?
Man reikia papildu, dermatologe sake kazko pavartoti del plauku, bet visi papildai arklisko dydzio, nenurysiu

QUOTE(Irreelle @ 2019 11 01, 09:03)
Man reikia papildu, dermatologe sake kazko pavartoti del plauku, bet visi papildai arklisko dydzio, nenurysiu
sie geriami ir i tema, tik kaina tokia, kad susimastau, ar bus nauda po tu 3 men. 

Kol geri- jaučiasi, paskui atsargos baigiasi ir tiek žinių. Manau, juos ištisai reik gert, gal su kokiom pertraukėlėm, bet odai tai gerai, išsausėjimai visokie praeina.
Plaukam gerai nuo slinkimo Nioxin šampūnai ir kt priemonės, galvos masažas. O kad mažiau riebaluotųsi- man labai tinka Kakės makės šampūnas be sls

O aš to Kakes Makes šampūno be sl niekur nerandu

QUOTE(Irreelle @ 2019 11 01, 10:03)
sie geriami ir i tema, tik kaina tokia, kad susimastau, ar bus nauda po tu 3 men. 

man irgi su rijimu problema, nežinau kodėl papildus daro tokio dydžio kapsulėse.
Šitie guminukai labai skanūs - nuoroda

QUOTE(zibuteg @ 2019 11 01, 09:16)
Iki perku
QUOTE(ciurlionis @ 2019 11 01, 09:28)
Labas rytas. Kokia skani foto 🥰
QUOTE(zibuteg @ 2019 11 01, 10:16)
Ką tu su juo veiksi?
QUOTE(spygliz @ 2019 11 01, 10:30)
Taigi ir linamog juo plaukus plauna

QUOTE(zibuteg @ 2019 11 01, 09:36)
Liuks daiktas, tik su juo reik mokėt elgtis- skiest vandeniu, tada pilt po truputį, muilint ir nuplaut kelis kartus, kaskart vis geriau suputoja. O kai jau putoja kaip pasiutęs, tada baisiai gerai išplaut lauk.