Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Fajeti @ 2019 11 02, 09:51)
<p>Renkuosi RL ir kilo klausimas ar nuo sale dar bus nuolaida krepseliui.</p>

Bus 39-40%

QUOTE(Madam V @ 2019 11 02, 10:00)
<p>Labas rytas. Kokia gap nuolaidą turit? Ačiū</p>

Sveiki, 46%

QUOTE(Gafsa @ 2019 11 02, 10:10)
Na, moteros, jūs duodat biggrin.gif krepšai renkasi žaibo greitumu biggrin.gif varom !

As be amo, vel renkasi naujas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 lapkričio 2019 - 10:29
patarkit prašau, kokius dydžius imti nešiojant moterišką S su 164cm ūgiu. Domina tiek mergaičių, tiek berniukų skyrius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 11 02, 10:13)
Bus 39-40%
Sveiki, 46%
As be amo, vel renkasi naujas bigsmile.gif

Tai teisingai daro, už tokius pinigus nebent maximoj drabužių per seilą nusipirksi.
Atsakyti

:hmm: Vakar uzsakytus XL dydzius reikes perleisti , bet nezinau koki dabar imti is boys skyriaus, jei is moterisko RL perku XS, ugis 169  :unsure: M gal uzteks?

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 11 02, 10:15)
patarkit prašau, kokius dydžius imti nešiojant moterišką S su 164cm ūgiu. Domina tiek mergaičių, tiek berniukų skyrius  bigsmile.gif

Iš bernų vistiek imčiau L, su M gali būt reikalų kaip JMD sakė dėl ilgio. Dabar mada palanki, geriau laisviau biggrin.gif Apie mergaičių nieko nežinau, aš jau jį išaugau biggrin.gif
Papildyta:
Taigi dydžių lenteles atsidarykit, negaiškit laiko

M jie siūlo 10-12 metų vaikams iki 40kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 02 lapkričio 2019 - 10:21
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 02, 11:15)
Tai teisingai daro, už tokius pinigus nebent maximoj drabužių per seilą  nusipirksi.

Tai kad tokią reklamą pavarei, neįmanoma atsispirti biggrin.gif
Aš moteriškus marškinius pirkau, o čia tokia mėlyna graži spalva, nesusilaikiau - paslydau doh.gif
Reikia išjungti sm naujienlaiškius iki lapkričio galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 11 02, 10:21)
Tai kad tokią reklamą pavarei, neįmanoma atsispirti  biggrin.gif
Aš moteriškus marškinius pirkau, o čia tokia mėlyna graži spalva, nesusilaikiau - paslydau  doh.gif
Reikia išjungti sm naujienlaiškius iki lapkričio galo  lotuliukas.gif

Man labai graži jų mėlyna, raudona, geltona, bet ne mano spalvos. Labai apsidžiaugiau radus, kad sočiai yra pilkos, sodriai žalios ir burgundy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 11 02, 11:15)
patarkit prašau, kokius dydžius imti nešiojant moterišką S su 164cm ūgiu. Domina tiek mergaičių, tiek berniukų skyrius  bigsmile.gif

QUOTE(ledevil @ 2019 11 02, 11:17)
<p> hmm.gif Vakar uzsakytus XL dydzius reikes perleisti , bet nezinau koki dabar imti is boys skyriaus, jei is moterisko RL perku XS, ugis 169  unsure.gif M gal uzteks?</p>

Aš 164cm XS, turiu polo dvi, iš berniukų L laisvai krentantis, ilgis geras, iš mergaičių XL, prigludusi, trumpesnė, iki klubų, norisi patempti žemyn (daugiau nepirkčiau sau polo iš mergaitiškų) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 02, 11:24)
Man labai graži jų mėlyna, raudona, geltona, bet ne mano spalvos. Labai apsidžiaugiau radus, kad sočiai yra pilkos, sodriai žalios ir burgundy  biggrin.gif

Žalia ne mano, bet marškinukų graži žalia 4u.gif Va mėlyna jų ta tikra karališka mėlyna wub.gif
Žalios ir burgundy vaikams pripirkus wub.gif
Atsakyti
JMD, laukiu jusu patikslinimo paste
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2019 11 02, 10:17)
<p> hmm.gif Vakar uzsakytus XL dydzius reikes perleisti , bet nezinau koki dabar imti is boys skyriaus, jei is moterisko RL perku XS, ugis 169  unsure.gif M gal uzteks?</p>

Gali baigtis ties bamba biggrin.gif
man tai atrodo, geriau laisvas viršus, siaura apačia, priekyje sukišt kaip dabar jaunimas nešioja- ir pirmyn
Kažkas tokio http://hairstylism.c...e-tshirt-10.jpg
Atsakyti
Perleidziu naują juodą, su etiketėmis H&M suknelę, M dydis, po pažastim 51x2cm, rankovė nuo peties 63cm, suknelės ilgis 93cm. Tiesaus silueto, lengvai krentanti. 65% poliesteris, 34% viskozė, 3% vilna. Kaina 20€, rasyti i AZ.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 11 02, 10:27)
JMD, laukiu jusu patikslinimo paste

Vairuojų biggrin.gif jau patikslinau
Atsakyti