Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 11 04, 10:15)
Man Sollo uzrode Ilona Uginte (Facebook). Džiaugiuosi netekusi 10 kg ir dingusiais kaklo skausmais 😍 apie savijauta jau nebekalbu. Kažkas iš fantastikos srities  wub.gif

O gal gali papasakoti, kokia ta būtent pagalba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 11 04, 00:28)
Su sollo geros dietos laikomės 😜🤗 rekomenduojam 👌

man rodos dabar, kad jei 10 numesčiau tai išnykčiau biggrin.gif nors 5. Nei kilas nejuda. Bet jau kai kurie drabužiai iš S į L , ypač europietiški unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 03, 18:12)

Ačiū už nuorodą 4u.gif
Gal kas turite šiuos šalikus? geri?

lygios faktūros gražus, bet žalsvas. Galvoju gal šitą ar šitą imti. Antrasis mažesnis, reikia pasimatuoti turimus ar pakaktų tokio ax.gif

Daugiau be HM gal kas rekomendacijų turit? gali būti ir su kitokia vilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 04, 11:40)
O gal gali papasakoti, kokia ta būtent pagalba? 4u.gif

ten mitybos planai, mankstos, paskaitos ax.gif
QUOTE(Alexia @ 2019 11 04, 11:53)
man rodos dabar, kad jei  10 numesčiau tai išnykčiau  biggrin.gif  nors 5. Nei kilas nejuda. Bet jau kai kurie drabužiai iš S į L , ypač europietiški  unsure.gif

pries keleta metu sverdavau 54, dabar po visu dietu 59, maziau nebenoriu biggrin.gif tiesiog tobulai bigsmile.gif
as irgi pesimistiskai ziurejau, nes kiekvienas pms budavo +1 kg kuris ir likdavo, taip sekmingai paaugau i ploti biggrin.gif pasidarius buvau tokia ir paritus ir pastacius blink.gif tongue.gif
Atsakyti
[quote=kriisti,2019 11 03, 00:20]
Reikia sos, pas dukra ant mazojo kojos pirsto dvi karpos verysad.gif(((( kas efektyvu? Nesam tureje.....ku daryt?
[/quote]

Čistotelis, bet geriausia tamsiai rudas, o ne skaidrus. Pavasarį geriausia natūrali ugniažolė iš patvorių, nulaužus šakelę per sanariuką toks oranžinis skystis 👍

[quote=spygliz,2019 11 04, 01:28]
Su sollo geros dietos laikomės 😜🤗 rekomenduojam 👌

[/quote]
Rekomenduok nerekomendavus, žmogus pats turi atrast savo 🤓 mano viena draugė metė tą reikalą po 3-jų dienų 😂

[quote=Gafsa,2019 11 04, 08:32]
Po kibina uz abieju zandu bigsmile.gif biggrin.gif
[/quote]

nebenoriuuu biggrin.gif

[quote=Daivute_DV,2019 11 04, 11:07]
Kokia dieta, pasidalinkit:)
[/quote]

Augalinis maistas ir smegenų valymas mirksiukas.gif

[quote=spygliz,2019 11 04, 11:15]

Man Sollo uzrode Ilona Uginte (Facebook). Džiaugiuosi netekusi 10 kg ir dingusiais kaklo skausmais 😍 apie savijauta jau nebekalbu. Kažkas iš fantastikos srities wub.gif
[/quote]

bijau, kad šį mėnesį aš susigražinsu tuos 10 kg rolleyes.gif

[/quote]
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 04 lapkričio 2019 - 11:34
Sollo ka cia prirasinejai, pricitavai, neina suprast biggrin.gif
Atsakyti
As turbut persiplesciau, bet nerasciau laiko paroj tiek tuos zaliavalgiskus marmalus gamint, o dar paskaitoms... Nebent miego saskaita, bet to tai jau nei uz ka biggrin.gif
Atsakyti
https://www.nordstro...boys?color=NAVY
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 04, 12:54)
As turbut persiplesciau, bet nerasciau laiko paroj tiek tuos zaliavalgiskus marmalus gamint, o dar paskaitoms... Nebent miego saskaita, bet to tai jau nei uz ka biggrin.gif

vyna gerk biggrin.gif raudona leidzia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 11 04, 11:58)
https://www.nordstro...boys?color=NAVY
Papildyta:

vyna gerk biggrin.gif raudona leidzia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir to nebesinori biggrin.gif bet, del sveikatos- reiks prisiverst biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal matėt kur sorel sniegbačių vaikams? šiemet kažkaip neužmatau niekur...
Atsakyti
BODY BUILDING
vartotojo įkelta nuotrauka

BANANA REPUBLIC papildoma 50% nuolaida regular kainoms

BANANA REPUBLIC FACTORY

JCREW

KARL LAGERFELD PARIS

LANDSEND

MACYS

SEPHORA

THE OUTNET turime papildoma 22% nuolaida rubams nuo raudonu kainu

URBAN OUTFITTERS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 lapkričio 2019 - 12:27
QUOTE(spygliz @ 2019 11 04, 10:42)
Man stresas tik augina kilogramus, atvirkščiai nei daugeliui..

Mat tas pats : stresas ir iškart kg. Ilona Uogintė biški su cinkeliu , bet super.
Atsakyti