Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2019 11 05, 12:45)
oi, tai nuo rugsėjo 9 taip ir nevalgai...smile.gif

Tai valgau ir nemažai 🤣 vyras kartais pasižiūri ir nesupranta kaip nuo tokio kiekio sukust galima 😜
Bukim biedni bet teisingi, ryjant bandelės, cipsus ir kita geri su metais sunkiau ne storai but 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 lapkričio 2019 - 11:49
QUOTE(spygliz @ 2019 11 05, 11:48)
Tai valgau ir nemažai 🤣 vyras kartais pasižiūri ir nesupranta kaip nuo tokio kiekio sukust galima 😜
Bukim biedni bet teisingi, ryjant bandelės, cipsus ir kita geri su metais sunkiau ne storai but 🤣

Valgyk vien baltymus, nudžiūsi per mėnesį. Didelio mokslo baisiiai nereik. Tik paskui jeigu nors bišk atsipalaiduosi, bus šakės ir grėbliai, viskas grįš trigubai. Užtat jokių dietų nesilaikau. Tai turi tapti nuolatiniu guvenimo būdu. Ir dar labai svarbu judėt.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2019 11 05, 11:47)
as irgi paziuriu kartais i fotkes ir nesuprantu, kaip jos perka L ar XL drabuzius. As su savo šikna jauciuos tokia stora, nors dėviu S dydį. Dar mečiau gerti KT ir kazkaip man kyla svoris.... beje, gal kazkam taip irgi buvo? unsure.gif
vat as jau nusprendziau bandyti protarpini badavima - noriu buti kuda  4u.gif pradejau siandien ax.gif  biggrin.gif

As nors ir ne labai plona, bet jei valgyciau kiek noriu ir kada noriu- butu sakes biggrin.gif laimei, nesuvirskinu daug, buna bloooga biggrin.gif ir dar tiek darbo, kad naturaliai tas protarpinis badavimas gaunasi. Va, ka tik pirmakart pavalgiau, nuo vakar 18 val.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 05, 12:58)
Valgyk vien baltymus, nudžiūsi per mėnesį. Didelio mokslo baisiiai nereik. Tik paskui jeigu nors bišk atsipalaiduosi, bus šakės ir grėbliai, viskas grįš trigubai.  Užtat jokių dietų nesilaikau. Tai turi tapti nuolatiniu guvenimo būdu. Ir dar labai svarbu judėt.

Jei valgyciau vien baltymus, galėčiau kapui vieta išsirinkti, nes nuo vaikystėj persirgtu ligų mano kepenys ir inkstai nepaveztu baltymų dietos.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 11 05, 12:05)
Jei valgyciau vien baltymus, galėčiau kapui vieta išsirinkti, nes nuo vaikystėj persirgtu ligų mano kepenys ir inkstai nepaveztu baltymų dietos.

tikrai taip. tik labai daugelis tokiu metodu liekneja. kazkaip nesusimasto, kad paskui bus ameno.
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2019 11 05, 13:23)
Parduodu Landsend sniego batus, spalva tamsiai melyna (regiment navy) dydis 4., pirkta su nuolaida, atitinka EU36. 29eur.
Keisciau i 3 dydi.
https://www.landsend...258,44371,45134

Ir siuos Bearpaw. dydis 4, EU34. spalva hickory 25eur.

https://www.nordstro.....or=HICKORY II

Tie Landsend batai patys geriausi! Liuks kaina, lengvyčiai, ir šilti, pati kartais dičkio panešioju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 05, 13:02)
As nors ir ne labai plona, bet jei valgyciau kiek noriu ir kada noriu- butu sakes biggrin.gif laimei, nesuvirskinu daug, buna bloooga  biggrin.gif ir dar tiek darbo, kad naturaliai tas protarpinis badavimas gaunasi. Va, ka tik pirmakart pavalgiau, nuo vakar 18 val.

Protarpians badavimas man irgi tinka. Bet nepavadinčiau to badavimu, tiesiog niekada nevalgydavau pusryčių, tik vėliau sužinojau kad tai badavimu vadina biggrin.gif
Atsakyti
man labiausiai padeda kovoti su svoriu vakarienes atsisakymas biggrin.gif tik kaip jos atsisakyti... būna kokia savaite jei vakarai užimti, neturiu kada apie maista galvot, iš karto 1-2 kg minus 4u.gif o siaip tai jau seniai nevalgau miltiniu patiekalu...
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2019 11 05, 13:16)
Tie Landsend batai patys geriausi! Liuks kaina, lengvyčiai, ir šilti, pati kartais dičkio panešioju  tongue.gif

Taip tikrai labai fainus batai.
Siais metais esu ziauriai supykusi ant batu ismieru. Jeigu nuperku 3 dydi tai jie buna mazi (mazinti) o jeigu nuperku 4 dydi buna dideli. Nesuprantu, teks keliauti i fizine parduotuve, kitaip liksim be batu unsure.gif
Atsakyti
kam dar mazai kosmetikos tai ir BEGDORF GOODMAN turime -$100 nuo $500 smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal kazkas norėtų keistis jcrew megstuką XSd į XXS, mano XSd, arba parduodu uztiek kiek mokėjau (25.09€)
https://www.jcrew.co...e=caramel-snake
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2019 11 05, 14:24)
Taip tikrai labai fainus batai.
Siais metais esu ziauriai supykusi ant batu ismieru. Jeigu nuperku 3 dydi tai jie buna mazi (mazinti) o jeigu nuperku 4 dydi buna dideli. Nesuprantu, teks keliauti i fizine parduotuve, kitaip liksim be batu  unsure.gif

tai kad paziuriu i lentele 3 dydis 34, o 4 jau 36, tai kur 35 dingo unsure.gif
Atsakyti