Priziuret saldumynus ir manau susitvarkys, nes paskui jie isauga....mano va sunus visada buvo sakalinis, kelnes sunku rast budavo, kad laikytus...ir ka jau nuo 7 m. pradejo pildytis.... per paskutinius metus, jam dabar tuoj 11 m. per metus priaugo 14 kg ir ugis 151 cm ir 48 kg.....ir pilvukas stukso viska, slaunys tvirtos, bet ir daktare ir vyras ramina sako ramiai, palauk kai po poros metu gal anksciau des i ugi dings visi kg ir atrodys normalus vaikas, o ne tuoj suluztantis, kaip as buvau vaikysteje
Priziuret saldumynus ir manau susitvarkys, nes paskui jie isauga....mano va sunus visada buvo sakalinis, kelnes sunku rast budavo, kad laikytus...ir ka jau nuo 7 m. pradejo pildytis.... per paskutinius metus, jam dabar tuoj 11 m. per metus priaugo 14 kg ir ugis 151 cm ir 48 kg.....ir pilvukas stukso viska, slaunys tvirtos, bet ir daktare ir vyras ramina sako ramiai, palauk kai po poros metu gal anksciau des i ugi dings visi kg ir atrodys normalus vaikas, o ne tuoj suluztantis, kaip as buvau vaikysteje
Papildyta:
Va norde yra bet ispirkta
https://www.nordstro...pant?color=NAVY
tikrai nerealios
Man nepriekaistingai kelias poras sutvarke kioskely Manto-Daukanto sankryzoj.
Klp, prie Mazvydo alejos, yra IKI, tai va tas meistras turi ten savo dirbtuves, iejimas is kiemo puses. Bet man jis tik profilaktikas graziai ant pado uzdeda, rimtesniu darbu, kaip aulo siaurinimas, neteko niekada daryti pas ji
Man jis nepatiko, nešiau pratempti batus, tai jis tik vieną tempė ir to nepratempė, tuos pačius batus 3 kart buvau palikusi, paskui pasiėmiau be rezultato.
Sveiki. Gal kas žino kada Uniqlo pildo?
Ivairiai, bet dazniausiai apie pietus
Mano trečiokas avi 35 d. Ūgis 140, sveria 30 kg
bet tai ko norėt, aš pati 36,5 nešioju, o mokykloje per fizinį rikiuotėje pagal ūgį visada būdavau 3 nuo galo
Kokia coliukė
Kriisti, maniškė jau nebe šakalinė
Sveiki,
artėja žiema, gal kas norit parduoti vyriška CANADA GOOSE striukę, S dydį?
</strong></em></p><p><em><strong>
</strong></em></p><p><em><strong>artėja žiema, gal kas norit parduoti vyriška CANADA GOOSE striukę, S dydį?</strong></em>
</p>
Mes pardavinejam S
https://www.facebook...J...eater&ifg=1
Maniškis 11 metų bus, tai 156, svoris 43. labai gražiai nuaugęs atrodo, koja tuoj 41. Klasėje atrodo, kaip kelis metus pasilikęs toje pačioje
.
bet saldumynus bulkutes turiu ribot, nes kazkoks nenormalus polinkis jiems atsirades, ko nebuvo anksciau ir
cia gal paauglyste
Kniedyti zomsiniai Puma kedai
Karl Lagerfeld zomsines espadriles
MK slip-in tekstiliniai batai
Sperry gyvatines odos loaferiai
RL zomsiniai mokasinai
Donald Pliner sandalai
Ecco odiniai sportbaciai
Jessica Simpson zomsines balerinos su kristalais dekoruotu kaspinu
CK odiniai kedai
Odiniai Ecco sandalai
Steve Madden storapadziai zomsiniai kedai