Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(evvva @ 2019 11 18, 14:19)
<...>
................................................................................
UGG tema ,kaip jums nesiuojasi tie juodi odiniai UGG kur ana ziema is Nordo sluojom ?  rolleyes.gif

labai mažai panešiojau, tai apie kokybę nieko nepasakysiu, bet jie tvirtesni, kietesni, nei prieš tai turėti. Bet mano seniau turėti buvo zomšos, tai gal dar ir dėl to tas minkštumas skiriasi smile.gif
pagal temos rekomendacijas nanoteku išpurškiau, tai tikiuosi kelias žiemas atlaikys bigsmile.gif
Nors geriau neatšaltu, jau nuo spalio vasaros laukiu wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 11 18, 15:04)
apie Bagdona ir as girdejau ,
bet jauciu kiekvienam visvien bus individualiai . Drauge dare Norvegijoj tai pas ja taip ir liko ant voku rausvi randai plonuciai , nuo pjuvio ... tai visada dabar papudruoja tas vietas ,kad sulygint su odos spalva .

Mama mano dare Fibroblast voku pakelima , tai nepadejo , atseit jos atvieju genetiskai uzkrite vokai .

Manau, randeliai jau nuo odos ypatumu priklauso, liks ar ne...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 11 18, 15:28)
Bagdonas, is asmenines patirties.

QUOTE(Perfecta @ 2019 11 18, 15:35)
Indrė S. iš Northway.
Tikrai tik labai geros rekomendacijos smile.gif

QUOTE(evvva @ 2019 11 18, 16:04)
apie Bagdona ir as girdejau ,
bet jauciu kiekvienam visvien bus individualiai . Drauge dare Norvegijoj tai pas ja taip ir liko ant voku rausvi randai plonuciai , nuo pjuvio ... tai visada dabar papudruoja tas vietas ,kad sulygint su odos spalva .

Mama mano dare Fibroblast voku pakelima , tai nepadejo , atseit jos atvieju genetiskai uzkrite vokai .

QUOTE(Kristi05 @ 2019 11 18, 16:09)
<p>Bagdonas darė mano mamai, viskas kaip ir gerai. Draugė darė pas Slavinskytę, pas ją pjūviai kitokie, ji pati okulistė dar. Sau jaučiu daryčiau pas ją.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evvva" data-cid="72546690" data-time="1574082255"><div><p>apie Bagdona ir as girdejau ,

Mama mano dare Fibroblast voku pakilima , tai nepadejo , atseit jos atvieju genetiskai uzkrite vokai .</p></div></blockquote><p></p>

ačiū labai merginos 4u.gif einu skaityt apie juos.

Papildyta:
O čia kalbat apie tą pačią - Indrę Slavinskytę? Nes nerandu tokios...
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.abercombie.com
www.coachoutlet.com
www.finishline.com
www.venus.com
www.ashford.com
www.wilsonsleather.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.sierra.com - 25%
www.calvinklein.us - 25$ off 100$
www.rebeccaminkoff.com - 20%
www.loft.com - 57%
www.loftoutlet.com - 60%
www.anntaylorfactory.com - 15%
www.ae.com
www.sierra.com - 25%
www.puma.com - 20%
www.bcbg.com - 30%
www.joesnewbalanceoutlet.com -10%
www.landsend.com -50%
www.hautelook.com
www.kohls.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.seekairun.com
www.cookieskids.com - 15%

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.amway.com
www.bathandbodyworks.com - 10$ nuo 30$
www.kiehls.com
www.nyxcosmetics.com
www.ahava.com - Buy 1 get 1 free
www.walgreens.com - 20%
www.maxaroma.com - 10%
www.puritan.com - 20%
www.skinstore.com - 20/30%
www.kyliecosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 11 18, 16:33)
ačiū labai merginos  4u.gif  einu skaityt apie juos.

Papildyta:

Nea, Indrė Sakalauskaitė
Atsakyti
Paaugliski pasiltinti odiniai Dr. Martens 56.67$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 lapkričio 2019 - 15:49
Merginos ,kur geriausiai zvejuot Gurmin laikrodzius ? Vyrui reikia (noreciau dovanu nupirkt ).
Ir gal kas patars kurie modeliai geri ? Optimaliausias , universalus variantas gal koks yra ? I ka atrkreipt demesi perkant ? Ilindau paziuret kas ten per laikrodziai , kosmosas man jie kazkoks ir kaip issirinkt biggrin.gif
Atsakyti

Aš turėjau omeny, Viktorija Slavinskytė

ačiū labai merginos 4u.gifeinu skaityt apie juos.

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 11 18, 15:02)
Teko pakeliauti po Amerika,pabuvojome ir  Majami,galiu pasakyti,kad parduotuves tikrai viskas brangiau negu internetinese.
Galima  kazka rasti,bet tikrai ne tiek kiek internetu.
As kiek spejau irgi atsisiunciau is internetiniu smile.gif

Pritariu ... geriau negu internetu ,tikrai nera .
Nebent pataikyt taip kazkaip ,arba rast viena kita daikta gera kaina . Bet specialiai shopui negaisciau bent as laiko ...
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 11 18, 13:00)
Rapoja, pamenu pirkai 5HTP , idomu ,o tau kaip poveikis ? Kas labiau patiko 5htp ar tas slleep kompleksas ? rolleyes.gif

QUOTE(Rita003 @ 2019 11 18, 13:13)
Laukiam dar Rapojos atsiliepimu  4u.gif

Man abejų panašus poveikis.Gal Power to Sleep būtų pirmenybė,bet didelio skirtumo kaip ir nėra ax.gif Abejais patenkinta,veikia smile.gif .
QUOTE(Argija @ 2019 11 18, 15:15)

Nors geriau neatšaltu, jau nuo spalio vasaros laukiu  wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kažkur ugg nuolaidų klasikai vyriškiems jau yra
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 11 18, 13:00)
geriau visus jums pasiulytus . Jei tik pradedate gerti melatonino tabletes tai isvis tokios stiprios dozes nepatarciau... greit priprantama ... as pvz pirkau sau 3 mg melatonina ir geriau pradziau po viena, paskui po 3 menesiu ziuriu jau ir po 2 tabaletes ,bet pati sau reguliuodavau . O kai suzinojau kad melatoninas letina medziagu apykaita (ypac toms kurios turi problemu su svoriu aktualu  ) nors ir neturiu tokiu problemu , nustojau juos gerti , nebent koks kompleksas butu .

man pirmoj vietoj 5HTP  eina, paskui tas sleep kompleksas . O geriausiai veikia dvi valandas pries miega joko interneto ,o i rankas gera knyga .  biggrin.gif
Papildyta:
Rapoja, pamenu pirkai 5HTP , idomu ,o tau kaip poveikis ? Kas labiau patiko 5htp ar tas slleep kompleksas ? rolleyes.gif

man pirmoj vietoj butu 5HTP, paskui POwer to sleep, nes melatoninas net 10mg negelbejo. Pirmasis tikrai turi kazkoki poveiki net nuotaikai teigiama 4u.gif
Atsakyti