Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Andrew Marc L dydžio pufferis už $11.99 nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 11 20, 11:19)
o man per kojos operaciją griežtai atsisakė daryt dalinę nejautrą  unsure.gif  sakė su tavo svoriu tau tikrai nedarysiu, giliai į stuburą reiks leisti, paskui skaudės galvą ir pan. Šiaip dozę sunku tokiam svoriui apskaičiuoti ir negali būti nei kalbų apie dalinę. Nesiginčyjau  unsure.gif  Padarė pilną. Gal ir gerai, negirdėjau gydytojo keiksmažodžių, kai pamatė, kad be raiščių dar ir abu meniskai suvaryti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kodel tu manai, kad jis keikesi?
Atsakyti

Ir kaip? kaip dydį atitinka? 

Turiu toki biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2019 11 20, 13:44)
<p>Ir kaip? kaip dydį atitinka? </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72548199" data-time="1574245897"><div><p>Turiu toki vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p>

Kaip kas supranta ta atitikima biggrin.gif as dazniausiai nesutinku su daugumos nuomone del dydzio ir vaizdo santykio, tai stengiuos nekomentuot.
Atsakyti

Radau 15% nuolaidos kodą. Tikiuosi galios ax.gif

Ar galioja? Prisijungčiau ir aš  :4u:​ 

Atsakyti
Columbia paaugliskos sniego kelnes
Atsakyti
Noreciau pasiulyti nauja, superines kokybes parka, deja mazinta, man su 110 cm per krutine ankstoka verysad.gif
Pirkau per sia komanda dar balandzio men.
https://www.nordstro...rka?color=BLACK
XL d. spalva charcoal 45 eur.

Jei ka sudomins, rasykit az, siuo metu esu isvykusi, issiusti galeciau tik pirmadieni, o vilnietes galesite pasimatuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Atsakyti
Turiu krepsy Hale Bob Blue XS dydzio silko tunika
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 11 20, 14:14)
o kodel tu manai, kad jis keikesi?

Būna žmonės po operacijos pasikalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2019 11 20, 15:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72548212" data-time="1574247190"><div><p>Radau 15% nuolaidos kodą. Tikiuosi galios vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Ar galioja? Prisijungčiau ir aš  4u.gif​ </p>

Negavau dar nei atsakymo nei užsakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 11 20, 15:18)

o kur ieškoti sniego kombinezonų 11-12 m.vaikams? ne atskirai kelnių ir striukės, bet norisi ištisinio, ar tokio amžiaus jau nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 11 20, 16:20)
o kur ieškoti sniego kombinezonų 11-12 m.vaikams? ne atskirai kelnių ir striukės, bet norisi ištisinio, ar tokio amžiaus jau nebūna?

didrikson maciau vientisa 11-12 m. 4u.gif
Atsakyti