Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(musiukas111 @ 2019 11 30, 10:51)

oho kokia gera nuolaida ir suknelė miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 11 30, 09:03)

negavau uzsakyta PURITAN , dar nesusirinko ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 11 30, 11:04)
negavau uzsakyta PURITAN , dar nesusirinko ?  rolleyes.gif

Dar ne
Atsakyti
o Lordandtaylor mano vakarykštis užsakymas gautas, ane? Kainas tik dar dėliojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 11 30, 11:18)
Labas rytas, laiškai surašyti  4u.gif

Galite skambinti nuo 11.45 val.  mirksiukas.gif

Dalybų grafikas bus toks, kaip vakar temoje rašėt? ax.gif Šiandien likau už borto kažkodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2019 11 30, 11:34)
o Lordandtaylor mano vakarykštis užsakymas gautas, ane? Kainas tik dar dėliojat?  ax.gif

Jei apie golfa klausiate, tai rasem, kad uzsakyta
Atsakyti
mergaites,jau džinsovkes grožis wub.gif kuri čia man ja pagavo wub.gif aišku ačiu visoms prisidejusioms ,kad galiu džiaugtis ja yahoo.gif
Atsakyti
Merginos,
gal kur matet juoda naturalios odos piestuko sijona uz +/- 100$. Perziurejau lyg viska tai arba trumpi, arba spalvoti, arba kaina kosmine..

Dar klausima turiu ilgu Landsend paltu savininkems- kuriuos uztrauktukus prasegat? Bandziau tuos soninius, bet keista palto forma tada gaunasi, o jei prieki, kad patogiai eiti, tai tada labai aukstai atsegti reikia g.gif
Atsakyti
https://www.nordstro.....PARD HAIRCALF
Atsakyti

Mergaitės, gal pirkot Macys žiedą? Ar dydžiai atitinka nurodytus? Kainos tikrai geros  :4u:​ 

Atsakyti
https://www.nordstro...g?color=LUGGAGE
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2019 11 30, 12:41)
<p>Mergaitės, gal pirkot Macys žiedą? Ar dydžiai atitinka nurodytus? Kainos tikrai geros  4u.gif​ </p>

O žiedai gražūs? ar tik kainos? biggrin.gif Įmeskit ką nors, jei nesunku ax.gif
Atsakyti
MERGAITĖS ,tos kur iš vakaro klausėt dėl PENDLETON striukės,esu jums nusiuntusi išmatavimus ir laukiu atsakymo tinka/netinka 4u.gif Yra norinti pirkti ir kažkaip norisi sulaukti atsakymų,nes taip tarėmės,kad susirašysim ax.gif O gal negavot žinučių unsure.gif ?..
Laukiu kokias dvi valandas/iki 15 val. ir parduodu kas perka iš karto rolleyes.gif
Atsakyti