Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 11 30, 19:07)
Būk žmogus, paskaityk biški atgal, nes tuoj linamog trūks kantrybė ir gausim ausų  biggrin.gif

biggrin.gif 4u.gif
Aš šnd jau imu atsigaudinėt / t.y. grįžt "ant internetų", o čia dar ir hot situation biggrin.gif - OK, varau žiet kas čia per deal'ai
Papildyta:
RADAU! bis.gif
Atsakyti
Ačiū nerealiausiai pasaulyje komandai už siuntinuką. Čiurlioniui ❤️eilinį kart už nerealiom kainom pagautas dovanas ❤️ Rudaplaukei už viską ❤️ Džemuskinui už padalinimą ir Linamog ❤️
Pasirodau su Ralfuko kelnem ir maike. Fantastiški pirkiniai 😎
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 11 30, 19:07)
Būk žmogus, paskaityk biški atgal, nes tuoj linamog trūks kantrybė ir gausim ausų  biggrin.gif

As jau skaitau, garai is ausu ruksta biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 11 30, 19:30)
Ačiū nerealiausiai pasaulyje komandai už siuntinuką. Čiurlioniui ❤️eilinį kart už nerealiom kainom pagautas dovanas ❤️ Rudaplaukei už viską ❤️ Džemuskinui už padalinimą ir Linamog ❤️
Pasirodau su Ralfuko kelnem ir maike. Fantastiški pirkiniai 😎

Wowowow, va taip ir yra, kai zmogus zino, kas jam tinka. As i tas kelnes ziurejau, akis varciau, nu o va prasau, nice.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 11 30, 19:39)
As jau skaitau, garai is ausu ruksta  biggrin.gif
Wowowow, va taip ir yra, kai zmogus zino, kas jam tinka. As i tas kelnes ziurejau, akis varciau, nu o va prasau, nice.

Jos nerealios. Storos, minkštos ❤️❤️❤️ bus pačios paciausios. Maike irgi verta dėmesio, kaip ir visos ralfuko maikes.
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2019 11 30, 16:09)
Su plauku kondicionierium esu kelis isgelbejus. Google pilna instukciju 😊

Pabandziau,zesim kaip bus,kai isdzius smile.gif
Spygliz, nerealiai geras derinys 👌
Bandau issirinkti tusa is Nordo biggrin.gif ten ju tiek daaaug,kad tik galva apsisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 11 30, 19:42)
Pabandziau,zesim kaip bus,kai isdzius smile.gif
Spygliz, nerealiai geras derinys 👌
Bandau issirinkti tusa is Nordo biggrin.gif ten ju tiek daaaug,kad tik galva apsisuko biggrin.gif

Man Čiurlionis rekomendavo. Nusiunčiau sita
https://m.shop.nords...o... blue night
Atsakyti
Ai, nesvarbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 lapkričio 2019 - 19:48
Sitie grazuoliai apie 28-29$ gaunasi

Merginos, NORDSTROM tusu uzsakymuose rasykite ir kaina, kad iskart galeciau matyti, kas su kuo grupuojasi

LORDANDTAYLOR uzsakymuose butinai reikia nuorodu, nes is kopijuoto krepsio neatsidaro prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 lapkričio 2019 - 20:01
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

Aš vis ieškau gera kaina ilgo megztinio su gera sudėtim šitas gal nieko , bet spalva nelabai , striukės irgi nerandu beviltiška .

Ačiū komandai už siuntinukà pirma karta pirkau JCREW rūbus konkrečiai bliuzoniukus super viskas ir dėkui Spygliz už užrodyma.
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2019 11 30, 20:05)
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

Aš vis ieškau gera kaina ilgo megztinio su gera sudėtim  šitas gal nieko , bet spalva nelabai , striukės irgi nerandu beviltiška .

Ačiū komandai už siuntinukà pirma karta pirkau JCREW rūbus konkrečiai bliuzoniukus super viskas ir dėkui Spygliz už užrodyma.

wub.gif
Atsakyti
Spygly, kelnės lb lb. Jau vien dėl spalvotų rūbų man reik mes ėst.
Bet klausimas kic - kur su jom eisi?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 30, 20:29)
Spygly, kelnės lb lb. Jau vien dėl spalvotų rūbų man reik mes ėst.
Bet klausimas kic - kur su jom eisi?

Nu kur su treningines kelnem eit. Namie but ar į kokią sodyba vežtis lagamine 😎 aš nenešioju treningu mieste ir į kavinę neinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 lapkričio 2019 - 20:31