Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(musiukas111 @ 2019 12 02, 10:57)
As kalbu apie sia parduotuve, o ne parduotuves Lietuvoje. Leidzia irasyti lietuviska adresa, reiskia siuncia i Lietuva. Siuntimas nemokamas nuo 50 Eur. Nesuprantu, i Lietuva jie siuncia prastesne kosmetika, nei parduoda USA?

nasnarvuok, kiekvienas renkas kaip jam geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 12 02, 12:55)
galima. as ten viena lupdazi grazu uzmaciau  wub.gif

000552.gif
Atsakyti
Labai reikia sio laikrodzio - kiek isieskojau cia lyg ir geriausia kaina. Kokiuose usa paieskos tinklapiuose galeciau dar pasiziuret?

https://www.jomashop...-36-061-10.html

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 02, 13:00)
Aš kalbu apie savo patirtį iš eu parduotuvių- man turbūt 90 proc atvejų siųsdavo suplėšytus, suteptus, sugadintus daiktus. Neturiu aš laiko knistis su tais grąžinimais, tegul kiti perka.

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 02, 11:00)
Aš kalbu apie savo patirtį iš eu parduotuvių- man turbūt 90 proc atvejų siųsdavo suplėšytus, suteptus, sugadintus daiktus. Neturiu aš laiko knistis su tais grąžinimais, tegul kiti perka.

labai keista. perku nuo 2005 metu, tik viena karta yra hilfigeris atsiuntes striuke, kuria sugadinto tas, kuris ja pakavo, nes matosi ryskiai, jog perrezta peiliuku pjaunant pakavimo juosta. man visada labiau apsimoka pirkt eu vien del grazinimo. aisku, jeigu kaina nera didesne nei usa.
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2019 12 02, 11:01)
Labai reikia sio laikrodzio - kiek isieskojau cia lyg ir geriausia kaina. Kokiuose usa paieskos tinklapiuose galeciau dar pasiziuret?

https://www.jomashop...-36-061-10.html

Perkant konkretų laikrodį, geriausia googlint to modelio pilną pavadinimą - taip galima rast negirdėtų parduotuvių, aš taip vieną tissot su gera nuolaida nusipirkau.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 12 02, 11:03)
labai keista. perku nuo 2005 metu, tik viena karta yra hilfigeris atsiuntes striuke, kuria sugadinto tas, kuris ja pakavo, nes matosi ryskiai, jog perrezta peiliuku pjaunant pakavimo juosta. man visada labiau apsimoka pirkt eu vien del grazinimo. aisku, jeigu kaina nera didesne nei usa.

Tau keista, o man bjauri patirtis, ir tai kartojasi. Nusibodo.
Atsakyti
Merginos, kaip FB užvadinta Jūsų grupė, kur galima talpinti per Jus pirktas netikusias prekes?

Per šilta man susirodė DKNY pižama S dydžio, mėlyna su raudonu apvadu DKNY šilta pižama

Atsakyti
Merginos patarkite please , su 25 cm pėda timberland 6’ tiks Us 8 ?
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 12 02, 08:21)
na bet  mes irgi  zmones  ir per nakti nesedim prie kompiuteriu,o jusu laiskas atsiustas 1 val.,kad ir butumet paklaususi kada pirksim,jau niekas nebutu atsake smile.gif

as maniau, kad ir rudaplauke perka, kai jūs miegat, todėl ir siunčiau. Nesitikiu, o ir nelinkiu, kad jūs dirbtumėt 24 valandas per para 4u.gif . Ateičiai žinosiu, o šiaip tai būtų gerai tuomet, kad būtų parašytos jūsų darbo valandos smile.gif, tada jei labai skubu, ieškotum kitų variantų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2019 12 02, 11:18)
Merginos patarkite please , su 25 cm pėda timberland 6’ tiks Us 8 ?

su 25 cm peda perku 8.5 sau, bet megstu .kad butu laisviau , vidpadis buna 26 cm .
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2019 12 02, 11:45)
O tiesiogiai negalima pirkti? Eur berods pigiau  hmm.gif

O iš kur siunčia? Iš pačios EU, nes jei iš USA siųstų, tai neapsimoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 02, 11:00)

O man va paskutinej siuntoj RL marskinukai idreksti akeliavo smile.gif ir dar ant kalnieruko, kur matosi. Tai kad nežinosi iš kur ir kaip kas ateis smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti