Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Parduodu 6 metai, 20 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2019 12 08, 11:42)
Ar perkat iš Belk? 4u.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 12 08, 14:15)
Ne taip paraset, bet tiek to mirksiukas.gif
Pakalbejau su kitom tai tikrai nera patenkintos visos, tik nei viena neraso ir neviesina

Ir Vilniuje panašiai..
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 12 08, 13:32)
Parduodu 6 metai, 20 eur
vartotojo įkelta nuotrauka

Noriu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Ksenia.K @ 2019 12 08, 14:42)
Noriu pirkti.

tai prašom
Atsakyti
Pasiulykit RL bliuzona arba megztuka su meska. Reikia tinkamo S dydziui
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 12 08, 13:05)

4u.gif

QUOTE(ciobreliss @ 2019 12 08, 13:15)
Ne taip paraset, bet tiek to mirksiukas.gif
Pakalbejau su kitom tai tikrai nera patenkintos visos, tik nei viena neraso ir neviesina

QUOTE(Gervuoge @ 2019 12 08, 13:41)
Ir Vilniuje panašiai..

Vilniuje irgi problema su dalinimu, mano draugės, perkančios iš Rudaplaukės, skundžiasi, kažkaip kooperuojamės, bet irgi turime viena prie kitos derintis, juk visos dirbame. į AŽ irgi gaunu Rudaplaukės pirkėjų skundų dėl dalinimo nepatogumų. Bet yra žmonių, kurie bijo taip viešai rašyti, nes atsiranda labai daug, kas užsipuola labai nemaloniai čia temoje.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 12 08, 13:51)
4u.gif
Vilniuje irgi problema su dalinimu, mano draugės, perkančios iš Rudaplaukės, skundžiasi, kažkaip kooperuojamės, bet irgi turime viena prie kitos derintis, juk visos dirbame. į AŽ irgi  gaunu Rudaplaukės pirkėjų skundų dėl dalinimo nepatogumų.   Bet yra žmonių, kurie bijo taip viešai rašyti, nes atsiranda labai daug, kas užsipuola labai nemaloniai čia temoje.

blink.gif kokiu pagrindu? Labai įdomu, kas verčia rašyt kitai perkančiai, o ne tiesiai į paštą Rudaplaukei? blink.gif
Man kartais atrodo, kad aš kažkokioj paralelinėj erdvėj gyvenu, kur viskas paprasčiau sprendžiama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 08, 13:23)
Aš kažkaip irgi  biggrin.gif mes optimistės  biggrin.gif

Manai ciobreliss meluoja?Netikiu biggrin.gif ax.gif ...

Atsakyti
Parduodu kasmyrine vyrisa (manau, puikiai tinkama ir moterims) kepure. Spalva - tamsiai zalia 4u.gif

https://www.jcrew.co...me=hthr-natural
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 08, 13:54)
blink.gif kokiu pagrindu? Labai įdomu, kas verčia rašyt kitai perkančiai, o ne tiesiai į paštą Rudaplaukei?  blink.gif 
Man kartais atrodo, kad aš kažkokioj paralelinėj erdvėj gyvenu, kur viskas paprasčiau sprendžiama unsure.gif

Labai paprastai biggrin.gif AŽ susirašoma pvz apie pirkinius ir bendraujant paliečiamos kitos įvairios temos.Visokios temos.
Nerašo kitai narei,kad ji spręstų kažkokią problemą ,šiaip diskutuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 gruodžio 2019 - 14:03
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 08, 14:00)
Oba  blink.gif čia rimtai?

Šitą praleidau, bet netikiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti