QUOTE(JMD @ 2019 12 08, 15:20)
Nusibodo man tas pats per tą patį. Aš su apelsinais, arba farširuotą darydavau, bet jau įkyrėjo. Noriu kažkaio kitaip. Kepu visad rankovėj, tai išsineria iš kauliukų. Bet vat noriu įdomiau jau.
irgi darau rankoveje , prieskonius perku cinamoninius spec. anciai (Cup'e yra prieskoniu pardei sveriami ) ir farsiruoju ale bulviu apkepu tokiu , sutarkuoju dvi bulvikes ta smulkiausia tarka (nusunku jei per daug skyscio ), imusu viena kiausa , idedu miltu biski , druskos, ir cukraus sauksta , turi but saldoka tokia mase, ir farsiruoju ja, kai issikepa niam niam gaunas kaip bulviu apkepas , toks gardus su anciu sultim ... ir kapojam antis su bulviu apkepu ,obuoliais ( juos pridedu i rankove skiltelem kepant ) ir butinai brukniu uogiene pagardinam.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 12 08, 15:20)