Mergos, nu baikit banguot

Aš tai nesuprantu, kuo tas atsakymas toks baisus? Rašo, kad ''jau sakiau''-tai matyt nebe pirmą kartą kalbama, o visa kita - tekstas ir tiek. Jokio užgauliojimo nematau. Faktas, kad dalintojos ne etatu su darbo valandom dirba. Matyt, norinčių nėra tiek daug, jei pasirinktas dalint dirbantis žmogus.
Kad visoms tiktų, matyt reikėtų samdyt žmogų pilnai darbo dienai, bet tada turbūt procentas kiltų.
Kad visoms tiktų, matyt reikėtų samdyt žmogų pilnai darbo dienai, bet tada turbūt procentas kiltų.
Nu pypec, o ko as turiu galvot dar karta kiek ji gauna ir pretenzijas klausytis
Man neidomu visai uzdirba ar ne, as noriu pasiimti prekes, tai dabar negaliu paklausti ?

Man neidomu visai uzdirba ar ne, as noriu pasiimti prekes, tai dabar negaliu paklausti ?
QUOTE(ciobreliss @ 2019 12 08, 19:17)

oooo

QUOTE(ciobreliss @ 2019 12 08, 20:17)

Galima, bet kodėl norite, kad su jumis bendrautų pacukruotai? Ne visi tokie talentai, kaip Rudaplaukė (diplomatijos guru man ji). Jūsų tikrai niekas nekoliojo. Tikrai tas žodis reiškia ne tai, kaip jums buvo atsakyta.
Kartais geriau visai neatrašyti, negu neigiamą atsakymą, bent jau išvengsi būti 'nemalonus'. Nes bet kokį NE kiti supranta kaip asmeninį įžeidimą. Prisiminiau pamoką, kad ir reikia taip atsakyti neigiamą atsakymą, kad jame nebūtų parašytas 'NE', 'negaliu', kažkaip per aplinkui, tada išliksi geras

QUOTE(Gafsa @ 2019 12 08, 20:13)
Aš tai nesuprantu, kuo tas atsakymas toks baisus?
Merginos as tikrai nekaltinu,manau taip buvo susitarta,nu,bet tas,kad dalinimas du kartus savaiteje ir velai vakare nu tikrai nera geras.
Grizti po darbo ir vel vaziuok I kita miesto gala.Butu ,bent viena normali diena,kad vaziuojant po darbo ar pertraukos metu nuvaziuoji ir pasiimi ir manau nekiltu tokiu problemu.

QUOTE(REGIS @ 2019 12 08, 18:30)
Žiūrinėjau šita , bet man atrodo labai ilga ir plonytė , o dydžiai atitinka nes nieko nesu pirkusi 

Nėra nei l.stora, nei l.plonytė. Rudenį tai vieną nešiojau, dabar pasivelku golfą. Na ją nešioju su diržu, tai man su 166 ūgiu ji žemiau kelių. XS dydžio per krūtinę 48 cm, na ji tokio gal laisvesnio modelio, bet jos aptemptos nenorėčiau tai jau tikrai. Jos trūkumas - kimba plaukeliai, pūkeliai ir pan.
QUOTE(kapatuncikas @ 2019 12 08, 19:26)
Merginos as tikrai nekaltinu,manau taip buvo susitarta,nu,bet tas,kad dalinimas du kartus savaiteje ir velai vakare nu tikrai nera geras.
Grizti po darbo ir vel vaziuok I kita miesto gala.Butu ,bent viena normali diena,kad vaziuojant po darbo ar pertraukos metu nuvaziuoji ir pasiimi ir manau nekiltu tokiu problemu.

Nebandėt tartis, kad į darbą pasiimtų? Vilniuj ne vienos tarpininkės dalintojos siūlo tokį variantą. Žinoma, rizikinga- nes jei į darbą įsirautų kokia puonia-trept-trept-kojele, turbūt nelabai malonu būtų

Mėnulis priešpilnis
.
Ir ačiū, va radau naujų receptų antytei, nes kepdavau paprasčiausiai rankovėj, o čia visokių kopūstų ir kugelių į ją siūlo
. Šiaip jau, kuo paprasčiau, man tuo skaniau, šiandien labai skaniai sterką iškepiau, ištrynus buvau kažkokiais žuviniais žaliais prieskoniais, bet dar malto kumino dadėjau, gerą prieskoniuką pridavė, niam..

Ir ačiū, va radau naujų receptų antytei, nes kepdavau paprasčiausiai rankovėj, o čia visokių kopūstų ir kugelių į ją siūlo

QUOTE(AstaRaud @ 2019 12 08, 20:29)
Nėra nei l.stora, nei l.plonytė. Rudenį tai vieną nešiojau, dabar pasivelku golfą. Na ją nešioju su diržu, tai man su 166 ūgiu ji žemiau kelių. XS dydžio per krūtinę 48 cm. Jos trūkumas - kimba plaukeliai, pūkeliai ir pan.
Aišku mano 164cm tai bus neištrumpuju , nu reikia už tokia kaina pabandyti.Ačiū
Pacukruotai
va butent puikiai buvo vienos pasakyta, kad niekas neraso viesai nes visos uzsipuola, dar paskutini karta kurios nesupratot? Paklausiau kada dar galima butu pasiimti, gavau atsakyma, jeigu galvojat, kad uz siuntinius gaunu daug, tai pagalvokit dar karta? Tai cia i tema atsakymas?
Skaniu anciu

Skaniu anciu