Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(irmante @ 2019 12 10, 07:34)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>I operhausa labai apsimoka pirkti abonentus. P{ernai nespejau, bet siemet laukiau vis kada paleis. Tai pirmom dienom  geriausios vietos ir su -40 nuolaida.</p><p>Supirkau Kaledu dovanom Spragtuka, Gulbiu ezera. Kitais metais vel reikes taip daryt. </p><p>Aisku suma is karto tikrai didele, bet dabar ramu, labai dziaugiuosi.</p>

gal galite nuoroda bilietu:)
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 12 10, 08:11)
Prieš porą sav buvau konferencijoje Vilniuj, su seserimi nuėjom papietauti ir supratau, kad kur jau kur bet Vilniuj gyvent būtų baisu. Pagal daugelio gyvenimo būdą jie net neturi kada į tuos spektaklius eit.. Dirba be proto ir taksistais dirba vaikus veziodami.. Kaune dar tikrai taip ner..

turi turi biggrin.gif ir taksistu padirbu, ir į spektaklius nueinu, ir knygą paskaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 12 09, 21:00)
kas liecia renginius  4u.gif 

buvom su vaiku Operos ir baleto t. , Cipolino ,Mere Popins, Pelene, Spragtukas ... i paskutini tai antra kart si savaitgali  eis , tik jau su klase , labai patiko .

kas liecia Domino teatra kas norit gaut juoko doze, nueikyt i ''Zirkles'' spektakli , pasijuokem is sirdies ..bus kaip tik sia savaite  Kaune ir Vilniuj. 4u.gif

as kazkaip "Zirklėse" jau 3k buvau, tik vis su kita kompanija, bet tikra gerulis 4u.gif

QUOTE(ericute @ 2019 12 09, 22:19)
Jetus pas mane meilė,sexas,miegas  wub.gif

pats geriausias derinys biggrin.gif tongue.gif daugiau nieko gali nebūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 12 10, 07:17)
Visur mes lankomės, o vaikai su autobusais važinėja ax.gif

Mano sesės vaikai neoavazinetu, vienam tik 6 m.

QUOTE(Carlin @ 2019 12 10, 08:20)
turi turi  biggrin.gif  ir taksistu padirbu, ir į spektaklius nueinu, ir knygą paskaitau  biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad turi, nes man daugelio gyvenimo būdas ten kosmriakas. Aišku pas mus LT dar palyginus gerai. Labai daug su užsieniečiais tenka bendraut, tai LT jiems kaip rojus 😬 ypač iš Indijos atvykusiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 gruodžio 2019 - 09:01
QUOTE(spygliz @ 2019 12 10, 10:00)

Džiaugiuosi, kad turi, nes man daugelio gyvenimo būdas ten kosmriakas. Aišku pas mus LT dar palyginus gerai. Labai daug su užsieniečiais tenka bendraut, tai LT jiems kaip rojus 😬 ypač iš Indijos atvykusiems

Vilnius palyginti su kitais didmiesčiais toks mielas ir mažas kaimas biggrin.gif visada džiaugiuosi čia grįžus iš kokios kitos sostinės, su beprotiškai dideliais žmonių srautais ir kamščiais biggrin.gif
aš kai pripratus prie Vilniaus, jo kamščių ir viso tempo, tai man jis visiškas kaimas ir ramybės oazė biggrin.gif taip gera čia grįžti iš svetur.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 12 10, 09:00)
Mano sesės vaikai neoavazinetu, vienam tik 6 m.

as pamenu kaip Berlyne gyvendama tasydavausi nuo ryto iki nakties su tasem. Ryte iseini i uni su kompu, knygom, maistu, vandeniu. Tada pakeliui griztant namo, reikia i parduotuve, dar prisideda maisas ir kaip kupranugaris viska ant saves.. duok D, kad nebutu dar simto persedimu ir begimu is vieno metro i kita lotuliukas.gif p.s. ir dar atceit noris but graziai, ne su kedais gi varai, tai irgi siek tiek pavargsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 12 10, 08:20)
turi turi  biggrin.gif  ir taksistu padirbu, ir į spektaklius nueinu, ir knygą paskaitau  biggrin.gif

as per tave isikliopinau Hari Hule biggrin.gif siand sedyiu su degtukais, bet damusiau eilini defektyva, reiks varyt i bible sekancio
Atsakyti
Tikiu tkiu, kad tos kurios turi laiko forume pasėdėt nėra ta didžioji dauguma, kurie neturi laiko nei spektakliui nei knygai 😁😎
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 12 10, 09:27)
Tikiu tkiu, kad tos kurios turi laiko forume pasėdėt nėra ta didžioji dauguma, kurie neturi laiko nei spektakliui nei knygai 😁😎

mes esam puikiai ivaldziusios time management'a lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 12 09, 21:15)
biggrin.gif  oj negaliu, draugu, maisto, alkoholio bigsmile.gif. Kaip pirštu į akį bigsmile.gif.

Domino teatre buvau spektakly “Vyras po padu”, nu nepamenu kad kada tiek žvengus iki ašarų būčiau. O jau ėjau tiieek skeptiškai nusiteikus.. smile.gif.

eisiu aš rytoj smile.gif į tą spektaklį
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 12 10, 10:19)
as per tave isikliopinau Hari Hule biggrin.gif siand sedyiu su degtukais, bet damusiau eilini defektyva, reiks varyt i bible sekancio

man taip gaila, kad aš jau viską perskaičiau unsure.gif
tai paguodai suskaičiau šias tris panašaus stiliaus:
https://www.knygos.l...ingar-johnsrud/

aišku Hulė labiau patiko, pats stilius knygų geresnis ir personažas įdomesnis biggrin.gif bet šių trijų siužetas truputi politinio atspalvio turi, tai irgi gerai susiskaitė. Dabar damušiu Chanel Nr. 5 kvepalų istoriją ir sakiau sėsiu prie kabineto 339 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 12 10, 09:19)

kokią skaitai?
Atsakyti