Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 12 18, 23:11)
Ne, per čia pirkau, iš maxaroma.

Kiek gavosi? Edp ar edt?
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2019 12 18, 23:21)
Kiek gavosi? Edp ar edt?

edp https://www.maxaroma...sex/pid/21308/4

124eu
Atsakyti
Nauja Diesel pižama 3T dydis, pilka spalva, mazinta, kaina 8€
https://www.cookiesk...=...CLG&s=0003T
Kelnių ilgis ~44.5cm, maikutes ~ 34cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milencik: 19 gruodžio 2019 - 00:01
QUOTE(RIJADA @ 2019 12 18, 19:12)
Gavau Puredistance Gold atomiką, pasipūčiau, išėjau pasivaikščiot. Mmm, geruliai, nors kiti šio brendo neužkabino,  nu tik Black

Bet kvapas jau kažkur girdėtas, neatgaminu dabar, su kuo turi panašumo.

ooooo, laukiu as ju kol kreminej pasirodys wub.gif
Atsakyti

Laiminga mergina na nera jis ispudingas man Warshava ir she.... idomesni

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 12 19, 08:43)
<p>Laiminga mergina na nera jis ispudingas man Warshava ir she.... idomesni</p>

aciu, gal pavyks nenusiskausmint tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Vistiek nieko neperkat, o plepat biggrin.gif Tai parekomenduokit gera kompaktine pudra veidui, kuri atstotu skysta, pamaskuotu, bet graziai ir naturaliai atrodytu ant veido. Nebutu visiai miltai, kiek "dregnesnes" teksturos, kad labai neisryskintu man rauksliu unsure.gif Anksciau naudojau To Faced Cacao Powder, kokia ji gera buvo, bet kad jau nebegamina, reikia kazko i jos vieta. Nebenoriu tepliotis skystom pudrom visai, jau atpratau. Cia ryte brukst brukst sepeteliu ir grazi eini, taip patogu...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 12 19, 09:13)
aciu, gal pavyks nenusiskausmint tada lotuliukas.gif

Iškart pirma mintis - kažkur jau girdėjau visa tai irr... taip, klasika, klasika ir dar kartą klasika smile.gif Kažkas iš Guerlain, kažkas iš YSL, kažkas iš 70 - 90-ųjų laikmečio. Įsivaizdavau juos visai kitaip, labiau gal panašesnius į dabartinę šiuolaikišką nišą, ir še tau, klasika po nosim 😁
Atsakyti
Labas rytas kolektyvas, ar gavot kas nors saskaitas uz Mac? Mano uz 11.28 dar neatejo sask. Gal pasiklydo? Paskui viso siuntinio uz ta piestuka neatiduos smile.gif
Atsakyti
i kvepalu tema, as tai noriu juodo afgano, kiek jis pas mus kreminej kainuoja, gal kuri atsimenat? kazkaip labasi retai iki ten pavyksta nukakti
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 18, 22:37)
su baltu negražu  unsure.gif
aš kažkaip neabejinga viskam, kas vyno spalvos, gal reik susirūpint  unsure.gif

Cia vadinas per mažai raydono vyno isgeri biggrin.gif biggrin.gif

Džemuškinai, gal gali dėl 589 dėžės pradžiuginti??? Ar šviečia kur horizonte? Yra dar keletas smulkmenų Kalėdoms ten ir sesės striukė, tuo pačiu nuvežčiau prieš šventes biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 12 19, 09:38)
Labas rytas kolektyvas, ar gavot kas nors saskaitas  uz Mac? Mano uz 11.28 dar neatejo sask. Gal pasiklydo? Paskui viso siuntinio uz ta piestuka neatiduos smile.gif

Labas,negavau smile.gif
Atsakyti