Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pagalvojau, gal susimaise 639 ir 640 dezutes, bandziau dabar apmoketi 640 dezute, tai gavau toki atsakyma:

Pervedimas eurais
Gavėjo sąskaita nerasta arba uždaryta.
Klaidai suteiktas ID: 3186531671. .

huh.gif

Jeigu i Luminor saskaita vedat tuomet ir man taip buvo, Lina minejo, kad bankas ja uzdare ir neinformavo. Bandykit i kita banka.

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2019 12 21, 13:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rimule" data-cid="72571151" data-time="1576923142"><div><p>Pagalvojau, gal susimaise 639 ir 640 dezutes, bandziau dabar apmoketi 640 dezute, tai gavau toki atsakyma:

Pervedimas eurais

vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jeigu i Luminor saskaita vedat tuomet ir man taip buvo, Lina minejo, kad bankas ja uzdare ir neinformavo. Bandykit i kita banka.</p>

O kada uzdare? Nes mano 639 dezutes pavedimas taip pat darytas i Luminor blink.gif
Atsakyti

https://www.puredist...e-antonia-17-5/

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2019 12 21, 12:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rimule" data-cid="72571151" data-time="1576923142"><div><p>Pagalvojau, gal susimaise 639 ir 640 dezutes, bandziau dabar apmoketi 640 dezute, tai gavau toki atsakyma:

Pervedimas eurais

vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jeigu i Luminor saskaita vedat tuomet ir man taip buvo, Lina minejo, kad bankas ja uzdare ir neinformavo. Bandykit i kita banka.</p>

moku Luminor į tą kuri nurodyta laiške, galas 4536, pavedimas padarytas sėkmingai. Bet aš mokėjau daugiau nei prieš savaitę.
Jei kažkas dėl mokėjimų pasikeistų, tai manau taip ir nurodytų laiškuose, kai siunčia skaičiukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2019 12 21, 13:50)
moku Luminor į tą kuri nurodyta laiške, galas 4536, pavedimas padarytas sėkmingai. Bet aš mokėjau daugiau nei prieš savaitę.
Jei kažkas dėl mokėjimų pasikeistų, tai manau taip ir nurodytų laiškuose, kai siunčia skaičiukus  unsure.gif

Man irgi pavyko pries savaite, dabar neleidzia. Pervedziau sekmingai i SEB banka.
Atsakyti

Jei kažkas dėl mokėjimų pasikeistų, tai manau taip ir nurodytų laiškuose, kai siunčia skaičiukus unsure.gif

As pries keleta dienu mokejau nebepriime i Luminor. 

Atsakyti
Dekui komandai uz prekes! Tarte concealeri isbandysiu manau pamegsiu! O Lord&taylor cardiganas superinis! https://www.lordandt...m...=merino&N=0

Rudaplauke, dekui uz saldumynus!

beje LT prekiauja TARTE kosmetika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 21 gruodžio 2019 - 14:03

O uz kiek pirkot rebecca edie crossbodzius? Kaip orientuotis kada gera kaina? Reik prasyti Rudaplaukes, kad tokius grozius detu i nepermatoma maiša  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2019 12 21, 15:03)
<p>O uz kiek pirkot rebecca edie crossbodzius? Kaip orientuotis kada gera kaina? Reik prasyti Rudaplaukes, kad tokius grozius detu i nepermatoma maiša  doh.gif </p>

gerai atrodo? tuoj ir man reiks
Atsakyti

gerai atrodo? tuoj ir man reiks

Ojej kaip gerai  :wub: 

Atsakyti
Turime laisvus vyriskus Michael Kors marskinius, dydis 15.5-32/33, navy su smulkiais taskeliais, kaina 48€, jau Lietuvoje (pas Egluzek)
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2019 12 21, 14:03)
<p>O uz kiek pirkot rebecca edie crossbodzius? Kaip orientuotis kada gera kaina? Reik prasyti Rudaplaukes, kad tokius grozius detu i nepermatoma maiša  doh.gif </p>

$107,40
reik greičiau atsiimti, kad neerzintų Eglės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti