Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ateinu ir as padekoti smile.gif Sikart labai daug prekiu, bet, svarbiausia, viskas tiko ir patiko bigsmile.gif Labai dziaugiuosi RL paltu is lordo, bus mylimas, jei nesipukuos. RL dzinsine suknele is Belk taip pat puikiai dydi atitaikiau, labai smagi. Na ir dar daug visko biggrin.gif

Ir aciu komandai uz taip lengvai issprendziamus nesusipratimus wub.gif
Atsakyti
dėkui už saldumyną ir prekes. Tik tie deimantai už dvim smile.gif iš macys nuvylė kažkaip. Man paprasti akmenukai labiau blizga nei šie ir kažkokie stori, prie ausies negražiai, man forma netinka. Nors etiketėj pradinė kaina tikrai 200. Bet pati kalta tongue.gif nereikia būt godžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 21 gruodžio 2019 - 20:42
QUOTE(linamog @ 2019 12 21, 17:53)
Turime laisvus vyriskus Michael Kors marskinius, dydis 15.5-32/33, navy su smulkiais taskeliais, kaina 48€, jau Lietuvoje (pas Egluzek)

Turime laisvus moteriskus Dr.Martens 1460 Pascal Velvet, juodos spalvos, US9, kaina 49€, jau Lietuvoje

Dr. Martens jaučiu 40 dydi atitinka
Atsakyti

QUOTE(rimule @ 2019 12 21, 21:29)
RL dzinsine suknele is Belk  taip pat puikiai dydi atitaikiau

ir aš jos norėjau wub.gif

QUOTE(REGIS @ 2019 12 21, 21:49)

Nespėjom. Siaubas, kokie faini.

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 12 21, 19:48)
Dekoju uz siunta ir saldzias dovanles  wub.gif

Gal kur uzmatete ilga pukinin palta  kokono formos, siaurejanti i apacia, na niekur nerandu  unsure.gif

panoramos city prieš mėnesį matavausi CK kokono formos, juodas tokios standžios neblizgios medžiagos, bet pasirodė pečiai platoki ax.gif

QUOTE(doruta @ 2019 12 21, 19:57)
Ar siltas? Nera labai blizgus? Nedidintas? Bet ji nepukine?

Pūkinė, "down" užpildas. Dydis atitinka amerikietiškus, nedidintas. Blizgus, bet ne per daug, nėra toks kaip šiukšlių maišo blizgumo, kur dabar labai madoje. Pamušalas blizgus smile.gif atrodo šltas, bet matavausi tik namuose, tad sulaukus šalčiu paaiškės šiltumo kategorija.

QUOTE(Gafsa @ 2019 12 21, 20:08)

net labai geri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2019 12 21, 20:42)
dėkui už saldumyną ir prekes. Tik tie deimantai už dvim  smile.gif iš macys nuvylė kažkaip. Man paprasti akmenukai labiau blizga nei šie ir kažkokie stori, prie ausies negražiai, man forma netinka. Nors etiketėj pradinė kaina tikrai 200. Bet pati kalta  tongue.gif  nereikia būt godžiai.

vat tie visi labai gerai žiba, turiu iš pigiausių, užsegimas netobulas, bet daug kas galvoja kad brylikai už brangiai https://www.overstoc...,/2353/cat.html
Atsakyti
Gal kam nors netiko šis paltas S dydžio, perpirkčiau https://www.lordandt...RECENTLY_VIEWED
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2019 12 21, 21:49)

9usa 41 europinis, kam netiks siulykite, perimciau;)
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 12 21, 22:20)
Kaip noreciau pasimatuoti L...  unsure.gif

Galiu pirmadieni atsinesti i darba
Atsakyti
Parduodu CK kedus mėlynus, dydis vyriškas smile.gif 11,5 dydis, viduj 29 cm. Kaina 40 €, Klaipeda.

https://www.nordstro.../...FCHTZ RSE/W
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 21 gruodžio 2019 - 21:39
Sveiki. Gal dar kartą gali parasyti nare gavusi šiandien Šiaulių siuntą 619, netyčia išsitryniau . Ačiū 4u.gif​ 

Parasiau 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju nuostabiausiai komandai už siuntinį 🥰“Čiurlioniui atskiras dėkui už Kiehls užrodymą 😍 ir už kitas gėrybes. Rudaplauke ačiū, už saldžią dovanėlę. Kalėdų nesulaukė 🤣 džemuškinui už šiltą priėmimą 🥰 Linamog ir tau dėkui ❤️
Laukiam švenčių ir naujos siuntos
Valio! 🤣
Atsakyti