570 Klaipedos gauta, galit dar siandien atbegt😁
Parduodu
Girls' Big Kids' Fila Strada Girl Casual Shoes
Size: 6.5 / 39 dydis (viduje ~ 25.5 cm)
Color: Black/White/Metallic Silver
kaina : 23 + siuntimas

Girls' Big Kids' Fila Strada Girl Casual Shoes
Size: 6.5 / 39 dydis (viduje ~ 25.5 cm)
Color: Black/White/Metallic Silver
kaina : 23 + siuntimas
QUOTE(JMD @ 2019 12 30, 20:20)
Niusssss, susirinkau paskutinius pirkinius. Labai labai graži RL bliuska. Pirkau iš Belk už 15$. Galvoju na jei ką, tai dzyn, išmesiu
kažkaip buvau nuvertinis labai lauren liniją. Bet tas daiktas su taškiukais man laaabai pramušė. Tiek turiu gražių kelnių, galėsiu daba mainyt
Varau užsidėt kaukės. Ryt grįžta tėtis
reik sužibėt
ten ji pa prastomu, ane? Užsdėt, 20 min palaikyt ir jau tada rinkt komplimentus?

Varau užsidėt kaukės. Ryt grįžta tėtis

paprostomu , bet , pabandyk pradziai siek tiek uztept siandien, nes yra kam jos netinka gali suerzint oda , tad atsargiai ,kad vietoj grozio rytoj plemais nenueitum

Papildyta:
Aciuu merginoms uz netiketa siunta (jau ir ne laukiau siemet ) ir atskiras aciu Alexia uz prekiu paemima , zodziu apsipatenkinus labai

QUOTE(kaktuselis @ 2019 12 30, 20:38)
Ieškau paauglei kedų, gal kuri nusipirkote ir netinka? Dydis USA 8,5 ar 9. Vitpadis 25,5-26
Fila, Nike, Adidas storapadžių
Į AŽ
Fila, Nike, Adidas storapadžių

Į AŽ
ViDpadis

Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2019 12 30, 21:37)
paprostomu , bet , pabandyk pradziai siek tiek uztept siandien, nes yra kam jos netinka gali suerzint oda , tad atsargiai ,kad vietoj grozio rytoj plemais nenueitum
as ir mastau ar teptis rizikuot ar jau po naujako oda gaivint (ta pacia oranzine gavau ) . Turiu juoda valomaja Glamglow tai man tinka .
[

[
Sakai

QUOTE(JMD @ 2019 12 30, 21:39)
Jau nekart rašyta ta tema , kaip ir apteMPTi, o ne apteMTi džinsai ir tt

Kuprotą tik grabas ištiesins

Apie padus geriausias bajeris - kai draugė pardavinėjo, gavo prašymą išmatuot išorinį padą, nors vidinį berods buvo išmatavus ir parašius

Merginos, gal zinote ar galima pataisyti susilamdziusia safjano oda. Na ji nesusilamdziusi, tiesiog sonuose ilinkusi tarsi kartonas koks
Nejau gali buti neorgonali is saks
Imetu i fb, pziurekite, cia nemoku

Nu gal nepradėkim vienos kitų klaidų taisyt
Nuo rašybos pereisim prie stiliaus-bus baisu kažką iš viso berašyt
O išorinius padus man irgi yra tekę matuot.Gal pamatuoja/palygina su turimais-nenustebino
Papildyta:
Gal rudaplaukei parašyt reikėjo ?Kur fb ?Kažin ar pataisysi,nors nlb supratau kaip ten kas įlinkę
Saks originalai būdavo,bet ir originalam gali pasitaikyt.

O išorinius padus man irgi yra tekę matuot.Gal pamatuoja/palygina su turimais-nenustebino

Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 12 30, 21:47)
Merginos, gal zinote ar galima pataisyti susilamdziusia safjano oda. Na ji nesusilamdziusi, tiesiog sonuose ilinkusi tarsi kartonas koks

Gal rudaplaukei parašyt reikėjo ?Kur fb ?Kažin ar pataisysi,nors nlb supratau kaip ten kas įlinkę

QUOTE(rapoja @ 2019 12 30, 21:50)
Nu gal nepradėkim vienos kitų klaidų taisyt
Nuo rašybos pereisim prie stiliaus-bus baisu kažką iš viso berašyt

Nesutinku, man atrodo, kalbą reik saugot. Raštingumas- vertinga savybė. Kitakalbių klaidų niekas netaiso, o čia elementarios spragos.
Ką lygint, kai vidus išmatuotas

Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2019 12 30, 21:47)

Pažiūrėti Fb KUR?
Kvieciame pirkto jav isparduotuvej imeciau;)
Gėluže,pamačiau
.Bet foto neatrodo kažkas baisaus.Gal nešiojant prasinešios,išsilygins

QUOTE(zibuteg @ 2019 12 29, 16:19)
Laba, gal galit rekomenduoti kokios firmos greitpuodį pirkti.
Ir keptuvę gal kokią gerą atradę, arsibodo kas mėnesį pirkinėt.
Ir keptuvę gal kokią gerą atradę, arsibodo kas mėnesį pirkinėt.
pas mus sie labai populiarus

As turejau jau seniai ketaus keptuve, vis bijodavau ja naudoti, istraukdavau ja labai retai. Visai buvau patenkinta keramikinem. Pries kokius du metus nusprendziau ismesti visas kitas ir naudoti tik ketaus. Pati geriausia keptuve - nei blynai, nei kiausiniai nesvyla, man ji ideali viskam. Ir isvalyti labai lengva, pabraukai su pasluoste ir svari

QUOTE(JMD @ 2019 12 30, 03:37)
Mano vyryklė dujinė. Man reik normalios keptuvės, stiprios, mes valgom daug ir gaminam viską patys ir daug 

pas mus irgi dujine virykle, labai rekomenduoju ketaus

QUOTE(Carlin @ 2019 12 30, 10:38)
Ačiū už mažytį siuntinuką. Nors ten viskas dukrai, aš labai patenkinta, nes pagaliau gavau dvejas kelnes, kurios jai geros iš ilgio ir iš kurių neiškrito
sakyčiau, gal netgi aptemptos! Kas yra visiškai neįtikėtina 

QUOTE(evvva @ 2019 12 30, 14:37)
Aciuu merginoms uz netiketa siunta (jau ir ne laukiau siemet ) ir atskiras aciu Alexia uz prekiu paemima , zodziu apsipatenkinus labai

aciu jums

Kad ten viskas gerai su ta rankine, ką ten lygint? Nešiojant, svorio pridėjus į vidų savaime išsilygina.