QUOTE(Gafsa @ 2019 01 26, 14:18)
Arba tiesiog priprato. Musu amziaus grupes, ta prasme jau ne jaunimas, bet dar ne senimas, nemaza dalis varo is iprocio kaip jaunystej paprate

pries koki 10 metu gi tikrai mada silueto visiskai kitokia buvo, vien siauri sijonai, siauros suknes, ilemenuoti paltai

O daba is principo viskas kitaip, i paauglius paziurekit- ar daug rasit apsitempusiu nuo galvos iki uodegos? tiesiog kitoks siluetas aktualus, ir nereik trint, kad oj, man netinka... tiesiog tingi galvot, derint, varo is papratimo kaip
v sorok piatom ir gerai

uztai yra rizika atrodyt kaip laiko masina netycia atgrybavus is praeities
Kaip vaikis?
Tu supranti, perku kokiom 5 moterom ir savo vaikui. Labai retai diedui, nes jam sunku dėl dydžių. Nu iš mūsų 5 na nei viena negriūnam, nekrentam ir pan. Na ok, tikrai būna rūbų kurie didesni, kiti mažesni, bet tokio masinio iškritimo iš rūbų per jau keliolika metų na neteko patirti. Tai kažkaip keistai man tie pasisakymai skamba kažkaip
Vaikas šūdinai. Žinai, aš gal kvailai padariau, kad leidau į tas varžybas. Slogos, kuri bėgtų nėra, bet vaikas baltas kaip popierius ir be sveikatos. Rungtynės šūdas, matėsi kad jam sunku fiziškai, nes juodai sveikatos nėra. Tempos nėra, bet grįžo ir iš karto ant lovos išsiskleidė. Nuotaika nesugedo, nes abejas laimėjo, bet turiu įtarimą, kad būsiu meškos paslaugą padarius. Tai va. Kažkaip be ryšio.