Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Egluzek @ 2020 01 30, 21:01)
<p>Kam sveikatai ir nuotaikai pagerinti nauju pirkiniu reikejo hmm.gif ?  Tai 644 jau pas mane yahoo.gif, rytoj tikrai dalinsimes. Tik iki tol dar man liko susidelioti, susirušiuoti ir iš Rudaplaukes mokėjimu info sulaukti.</p>

O šakės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 01 30, 21:01)
<p>Kam sveikatai ir nuotaikai pagerinti nauju pirkiniu reikejo hmm.gif ?  Tai 644 jau pas mane yahoo.gif, rytoj tikrai dalinsimes. Tik iki tol dar man liko susidelioti, susirušiuoti ir iš Rudaplaukes mokėjimu info sulaukti.</p>

maaaaaaaaaaaaaaaaaan wub.gif
lyg tyčia darbo daug, jei nepėsiu ryt, lėksiu šeštadienį biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.aldoshoes.com
www.stevemadden.com
www.anntaylorfactory.com - 30%
www.outlet.loft.com - 20%
www.offbroadwayshoe.com - $10
www.joesnewbalanceoulet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.levis.com-25%
www.loft.com - 50%
www.landsend.com - 50%
www.swarovski.com
www.belk.com - 10%
www.uniqlo.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.fragranceshop.com - 30%
www.maxaroma.com - 10%
www.timelessha.com - 30%
www.tanforless.com
www.mariobadescu.com
www.vitacost.com - 19%
www.puritan.com - 25%
www.walgreens.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 30 sausio 2020 - 23:24
QUOTE(Gafsa @ 2020 01 30, 19:27)
Parypavai kai sena boba  biggrin.gif  apsimauni trumpintas kelnes, palaidus marškinius ir varai, ką čia derint. Bet jie meluoja, 10 man tiko, praktiškai 41 ne itin plačiai kojai, taip kad gali būt rami.

Nu jau nebetoli nebetoli ta senatvė biggrin.gif Neturiu nei trumpų kelnių, nei palaidų marškinių, nėr tokių spintoj tongue.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 01 30, 22:01)

laukiam 😉
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 01 31, 00:27)
Nu jau nebetoli nebetoli ta senatvė  biggrin.gif  Neturiu nei trumpų kelnių, nei palaidų marškinių, nėr tokių spintoj  tongue.gif  smoke.gif

Tai liaukis pirkus tas vidutinio ilgio bliuzzzkas ir kurkes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 01 31, 00:27)
Nu jau nebetoli nebetoli ta senatvė  biggrin.gif  Neturiu nei trumpų kelnių, nei palaidų marškinių, nėr tokių spintoj  tongue.gif  smoke.gif

Tai apsiitempus varai? Kaip niolikinė? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nauji PURA LOPEZ odiniai aulinukai, oda isoreje ir viduje, dydis 38,5 eur, manau atitinka 38 eur dydi, kaina 20 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Nauji Michael Kors batai virs keliu dydis 8, atitinka eur 38-38.5 manau. Su uztrauktuku. Odiniai. Kaina 89 eur
Nauji vyriski Ralph Lauren ALPINE 200 MESH sportbaciai, dydis 11.5 usa, atitinka 45 eu. Kaina 55 eur
Nauji 7 FOR ALL MANKIND dzinsai, dydis 26, manau mazinti, ziureti ismatavimus. Labai grazi spalva, modelis slim, o medziaga labai minksta ir svelni, matosi kokybe wub.gif Visas ilgis 96,5 cm, vidine siule 79 cm, liemuo 33 cm, klubai 39 cm. Kaina 25 eur
Naujas J. Crew Factory dzemperis, dydis mergaiciu 14. Manau atitinka S dydi. Pazastukai 47 cm, ilgis nuo petuko vidurio 62 cm, kaina 19 eur
Nauji J Brand dzinsai, 26 dydis. Visas ilgis 110 cm, vidine siule 89 cm, liemuo 39,5 cm, klubai 45 cm. Spalva tamsiai melyna. Kaina 25 eur
Nauji Reebok Aztrek kedukai, dydis mot. 7 US, vidpadis 24 cm, manau atitinka 38 eur dydi. Kaina 39 eur
Nauja Ann Taylor suknele, dydis 2, manau atitinka S, su XS didoka. Spalva realiai nera ryski, gelsvai zalsva prigesinta. Kaina 12 eur
Naujas J. Crew mergaitiskas megztukas, dydis 10 metu. Megztukas su vilna, spalva kremine, kaina 12 eur
Nauja J. Crew striuke su perdirbto plastiko uzpildu. Dydis 10 metai. Kaina 39 eur
Atsakyti

Kvietimai atsiimti prekes iš 644 išsiųsti, lauksiu šiandien nuo 11  :4u: 

Atsakyti
Atsakyti
Kam tinka prie Katedros, galiu paimti. Vaziuosiu siandien pasiimti
Atsakyti
Ar yra kas pirkusios is shopjustice sau? Jei ugis 164, 50kg sios sukneles reiktu imti regular 18/20 metu ar geriau plus ir koki 18 metu? Kazkaip pagal metus labai jau sunku nuspresti, kai dvigubai daugiau biggrin.gif
https://www.shopjust...62418#color/606
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 31 sausio 2020 - 09:36