Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

as pirkau AT sukniu nemazai... ne visos tiko:)Pirma bordo su oda i didesne puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziuginta: 01 vasario 2020 - 20:41
Kaip noriu tų šliopkių, viens prie vieno su mano kuprine būtų, bet jaučiu, per keltį neįkišiu unsure.gif Gal kas turit?

https://www.6pm.com/...1839/color/1682
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 01 vasario 2020 - 21:34
LEVIS truksta 2$ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 02 01, 01:52)
Aciu labai už siuntinį, viskas super  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2020 02 01, 07:23)
Linkėjimai iš saulėto ir šilto Kipro

ech wub.gif

labai laukiame prisijungianciu prie:
www.coachoutlet.com - 20% papildoma nuolaida
www.bcbg.com

Atsakyti
Turime laisva Helly Hansen pukine striuke, XL dydis, Grenadine spalva, kaina 41.99$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.aldoshoes.com
www.coachoutlet.com - 20%
www.anntaylorfactory.com - 20%
www.outlet.loft.com - 20%
www.offbroadwayshoes.com - $10
www.joesnewbalanceoulet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.bcbg.com - 40%
www.levis.com
www.belk.com
www.loft.com - 57%
www.landsend.com - 40%
www.swarovski.com
www.uniqlo.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.fragranceshop.com - 30%
www.maxaroma.com - 10%
www.timelessha.com - 30%
www.tanforless.com
www.mariobadescu.com
www.vitacost.com - 19%
www.puritan.com - 25%
www.walgreens.com - 15%
www.iherb.com

Atsakyti
Gal kas nori iš mergaičių skyriaus Jcrew, nuostabi suknelė vasarai, man didoka
16 dydis,

Kaina 42 eur

Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 02 01, 20:21)
Kodėl dauguma pardavinėjat AT sukneles  unsure.gif Didintos? Laukiu 14 dydžio, negi netiks...

Keistai su AT dydziais, mano paprastai 6usa, pirkau 2 suknes 8 dydzio, (tik neklauskit kodel biggrin.gif ) vienoj skestu, o kita tokia beveik mano dydis, manau siuveja pataisys. O sijonas 6 dydzio, net minciu neturejau,kad gali netikti.. , irgi skestu .. o megztini emiau S dydzio,tai vos nemazas, aptemptos rankos ir pats toks striukutis, net patikrinau ar ant etiketes ne xs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 02 vasario 2020 - 01:32
Man irgi įdomiai su AT dydžiais - kelnės 12 dydžio per didelės, sijonas 12 dydžio geras, suknelės 10 dydžio vos vos, būt gerai 12 dydis. Nusprendžiau, kad AT man reikia 11 dydžio bigsmile.gif

Beje, ačiū labai komandai už pirkinukus. Šitas AT sijonas ir AT kelnės nerealūs wub.gif

Dar gavau Lancome lūpdažius, pirktus iš Nordstromrack po 5-6 dol. Superiniai, spalvos labai mielos. Dukrai atiteko blizgis, labai gražiai atrodo
Atsakyti

RIJADA, 01 Vas 2020 - 20:21, parašė: Kodėl dauguma pardavinėjat AT sukneles Didintos? Laukiu 14 dydžio, negi netiks...
Pirkau pirmą kartą, todėl ėmiau skirtingus dydžius. Viena man netiko. Manau, kad nėra didintos. Spalvos atitinka, kokybė gera. Ann Taylor 4P dydis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 02 vasario 2020 - 08:22

Man irgi įdomiai su AT dydžiais - kelnės 12 dydžio per didelės, sijonas 12 dydžio geras, suknelės 10 dydžio vos vos, būt gerai 12 dydis. Nusprendžiau, kad AT man reikia 11 dydžio bigsmile.gif

Beje, ačiū labai komandai už pirkinukus. Šitas AT sijonas ir AT kelnės nerealūs wub.gif

cd558b19165f73aa592f2bfb355dcaa5307.jpg

532c658a026cc7eb0844e0b91dd2c272128.jpg

Dar gavau Lancome lūpdažius, pirktus iš Nordstromrack po 5-6 dol. Superiniai, spalvos labai mielos. Dukrai atiteko blizgis, labai gražiai atrodo

Laaabai gražus sijonas. Kokią programėlę naudojat įkeliant nuotraukas? Niekaip nepavyksta su radical foto įkelti. Ačiū už atsakymą. Įsidėsiu sijoną į krepšiuką, na labai jis gražus  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 02 02, 08:26)
</p><p>Laaabai gražus sijonas. Kokią programėlę naudojat įkeliant nuotraukas? Niekaip nepavyksta su radical foto įkelti. Ačiū už atsakymą. Įsidėsiu sijoną į krepšiuką, na labai jis gražus  wub.gif </p>

Keliu nuotraukas per part.lt arba radikal.ru

Sijonas yra storos medžiagos, tinkamas žiemai
Atsakyti