Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2020 02 08, 14:10)
Man  irgi ši suknelė kažkas tokio  wub.gif
mielumo neapsakyto  biggrin.gif tris spalvas pasiėmiau rolleyes.gif

Oho, visas tris! bigsmile.gif
Atsakyti
Man atrodo, valgydamaos bet kokią mėsą, daugiau tų hormonų gaunam, nei iš to serumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 02 08, 14:25)
Man atrodo, valgydamaos bet kokią mėsą, daugiau tų hormonų gaunam, nei iš to serumo  biggrin.gif

Kas yra bet kokia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 02 08, 00:11)
Jei netiks, man pasiūlykite  4u.gif

ok 😉

Laiminga kaip slyva šiandien 😝 Siuntinuks ledinis 👍 Ačiū mergaitės wub.gif wub.gif wub.gif
Tik biški pasididinau, bet kaip visad, neimu į galvą, sueis biggrin.gif
Bet dėl visa ko, gal kas turit 6 ir norit keist į 8 šiuos Ralfuko džiaksus ax.gif
https://www.amazon.c...1/dp/B07RRCKP6X
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2020 02 08, 13:56)
Na tai odos reakciją matai iš kart, netinka - nenaudoji. Man patiko. Aš už pasirinkimo laisvę biggrin.gif

Tik ne visada supranti iš kur ta reakcija. Nes ir tušai, ir kremai, ir prausikliai, ir šešėliai ir tt biggrin.gif ;)
Man užteko išgirsti, kad yra hormonų, todėl nesinori naudoti.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 08, 15:21)
Oho, visas tris!  bigsmile.gif

Ne visas mirksiukas.gif keturios buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2020 02 07, 13:05)
Ačiū merginos už siuntinuką  wub.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 08, 07:06)
Sveikos,

Na aš pasidžiaugsiu šiandien smile.gif -Du varjantai smile.gif

Ačiū, Rduaplauke ir jos mergaitės  smile.gif   4u.gif - Pačios pačiausios jūs  brunette.gif  first.gif  bis.gif

QUOTE(sollo @ 2020 02 08, 07:29)

Laiminga kaip slyva šiandien 😝 Siuntinuks ledinis 👍 Ačiū mergaitės  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu jums wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 08, 15:27)
Kas yra bet kokia?  rolleyes.gif

Juk pati žinai 4u.gif
Pažįstamas pradėjęs dirbti lietuviškam paukštyne nustojo valgyti paukštieną . Manau visur tas pats . Nenoriu vardinti pavadinimais , bet kas kur dirbo , sako tik nevalgykit pvz. glaistytų sūrelių ,desertinės varškės , kita nevalgykit pomidorų / agurkų ( ji pati dirba ten). ir t.t.
Ai , vienžo....nesigilinu ..., nes baisu pasidaro. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 02 08, 14:38)
Juk pati žinai  4u.gif
Pažįstamas pradėjęs dirbti lietuviškam paukštyne nustojo valgyti paukštieną . Manau visur tas pats . Nenoriu vardinti pavadinimais , bet kas kur dirbo , sako tik nevalgykit  pvz. glaistytų sūrelių ,desertinės varškės , kita nevalgykit  pomidorų / agurkų ( ji pati dirba ten). ir t.t.
Ai , vienžo....nesigilinu ..., nes baisu pasidaro. biggrin.gif

Pritariu, kai pradedi gilintis, atrodo reiktų apskritai nustot valgyt, gert vandenį ir tt biggrin.gif

Mes jau šimtas metų trinam bananą (tiesiog šakute) + šaldytom vasaros uogom ir dedam varškę. Vaikam skaniausias varj. Glaistytų nepamenu kada esu pirkusi...

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 02 08, 14:31)
Ne visas  mirksiukas.gif keturios buvo biggrin.gif

Brač, tada praleidau kažką hmm.gif biggrin.gif - Mačiau baltą, smėlio / rudą, ir navy. Kokia dar buvo?
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 08 vasario 2020 - 15:09
Nauja Ann Taylor suknele, dydis regular 0, sakyciau tiks didesniam S arba mazesniam M, kaina 25 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Nauja Ann Taylor suknele, dydis regular 0, dydi atitinka (XS-mazesnis S), kaina 25 eur
Sukneles nuoroda
Nauja Ann Taylor suknele, dydis regular S, tikras S, kaina 25 eur
Sukneles nuoroda
Naujos Ann Taylor kasmyrines pirstines, juodos ir pilkos, su spec pirstukais browsinti telefona, kaina po 11 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 08 vasario 2020 - 15:17
Stuleju , noriu juodų pirštinių bigsmile.gif
Atsakyti