Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2020 02 08, 21:45)
aš gulėdama ligoninėje su kojos lūžiu ir galvos trauma, vemdama karts nuo karto, apie save girdėjau, kaip palatininkės viena kitai pasakojo, kad mane pijokai latrę nuo laiptų nustūmė, nes bonkos nepasidalijom  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet tai bonka tau teko, ane? Spejai riededama islakt? biggrin.gif
Atsakyti
Philosophy Apparel Printed midi skirt, random dot spalva, 12P dydis, 8 eurai

Maidenform Scalloped Lace-Trim Cheeky Hipster 40823, S dydis, 5 eurai

AERIE LACE BACK STRING THONG, M dydis, 5 eurai
vartotojo įkelta nuotrauka

Calvin Klein Calvin Klein Body Unlined Bralette, black, M dydis, 9 eurai

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2020 02 08, 21:45)
aš gulėdama ligoninėje su kojos lūžiu ir galvos trauma, vemdama karts nuo karto, apie save girdėjau, kaip palatininkės viena kitai pasakojo, kad mane pijokai latrę nuo laiptų nustūmė, nes bonkos nepasidalijom  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Greičiausia, pačios versija pasirodė visišai neįdomi ir neromantiška biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.finishline.com
www.abercrombie.com
www.nyandcompany.com
www.aldoshoes.com
www.coachoutlet.com - 20%
www.anntaylorfactory.com - 20%
www.outlet.loft.com - 20%
www.shop.samsonite.com-35%
www.bcbg.com - 40%
www.swarovski.com
www.loft.com - 50%
www.uniqlo.com
www.levis.com
www.yoox.com
www.fitflop.com - 10%
www.hm.com - 10%
www.shopakira.com
www.hautelook.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com - 15%
www.tanforless.com
www.walgreens.com
www.fragrancex.com
www.freshscents.com
www.marcjacobsbeauty.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 08 vasario 2020 - 23:08
QUOTE(Gafsa @ 2020 02 08, 21:02)
Paranojiku visur yra. Savo ausim girdejau, kaip viena boba kitai pasakojo, kad vat jos sunus tai gyvena vokietijoj ir tikrai zino, kad lidle vistiena tokia pigi, nes nudvesusias vistas parduoda.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aš irgi savo ausim girdėjau, kaip viena moterėlė M&S kavinukėj, kurios jau nebėr (kavinukės, dėl moterėlės tai nežinau), porino, kad Lietuvoje visos bulvės prekybcentriuose supuvusios ir tokios supuvusios, kad ji jų nebeperka, bet va Anglijoje bulvės tikrai kitokios.
Tiesą sakant, vos kava neapsipyliau, koks juokas suėmė.

mano tėvai ūkininkai, pati savo kuprą iki pilnametystės ūkiui lenkiau, tai kokių tik gandų gandelių neprisiklausius, galima būtų atskirą temą užvest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 08 vasario 2020 - 23:31
QUOTE(Gafsa @ 2020 02 08, 22:55)
Bet tai bonka tau teko, ane? Spejai riededama islakt?  biggrin.gif

oi, priminėt ir man prieš kelis metus nutikusį anekdotą biggrin.gif
Kai aš apsirijau Maxi hair čia kur temoj šluodavom biggrin.gif Pasidaviau masiniam pirkimui, galvoju Jūs imat tai ir man reik, gavus greit paskaičiau ir kasdien amerikoniškai po 4 piliules, tai po kokių 5-ių dienų šeštadienio vakarą, kad pradejau momentaliai tint, degti veidas, per kokį 20 min nei pati savęs nepažinau 🤭 Nulakina vyras į klinikas, galvoju lai kokį tyrimą padaro, sėdėjom minimum valandą, paskui kažkas apklausė, aš aišku galų nesuvedžiau, apie tuos vitaminus pamiršus buvau, kad vartoju, sakau, kad šiandien valgiau kopūstų su kanapėm, tai sako laukit už durų, tai pakvietė žandikaulių specą, sakau, kad ne į temą čia Jūs, juk man čia kažkas iš vidaus, sako iškvietė mane tai turiu patikrint. Paskui vyras, kad užsižvengė, sako: galvoja, kad atrodai kaip gerai pagerianti, kanapes vartojanti ir, kad gavus gerai nuo manęs į “bliuską” lotuliukas.gif
Atsakyti
Diesel Men's 3-Pack Andre Cotton Stretch Briefs, Black (2vnt)/grey, XL dydis, 25 eurai

SEXY ILLUSIONS BY VICTORIA'S SECRET Push-Up Plunge Bra, 34B dydis, navy spalva, 30 euru

VS

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 09 vasario 2020 - 04:55
Labas rytas, merginos 4u.gif

Gal sierra.com yra koks nuolaidos kodukas rolleyes.gif
Patarkite, kur ieškoti vyriškos žieminės striukės, pašiltintos, kad būtų poilgė ( ne iki liemens) XL dydžio biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauring @ 2020 02 09, 08:25)
Labas rytas, merginos  4u.gif

Gal sierra.com yra koks nuolaidos kodukas  rolleyes.gif
Patarkite, kur ieškoti vyriškos žieminės striukės, pašiltintos, kad būtų poilgė ( ne iki liemens) XL dydžio  biggrin.gif Ačiū  4u.gif

https://www.macys.co...QcjYigsc4BGrcg4

Pries pora dienu lyg buvo kiek pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 02 09, 08:32)
https://www.macys.co...QcjYigsc4BGrcg4

Pries pora dienu lyg buvo kiek pigiau.

ačiū 4u.gif va, va tokio tipo striukės ir ieškau....
Atsakyti
Klaipėdos 575 dėžutė gauta, skambinkit/rašykit 😎
Atsakyti

QUOTE(Lauring @ 2020 02 09, 08:25)
Labas rytas, merginos  4u.gif

Gal sierra.com yra koks nuolaidos kodukas  rolleyes.gif
Patarkite, kur ieškoti vyriškos žieminės striukės, pašiltintos, kad būtų poilgė ( ne iki liemens) XL dydžio  biggrin.gif Ačiū  4u.gif

Sveiki, yra 25%, negalioja clearance prekems
Atsakyti