Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turime laisvus:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 vasario 2020 - 15:13
QUOTE(rapoja @ 2020 02 19, 15:47)
Kodėl grynas S ? Tai būtent tas XS ir yra laisvai gražiai pakritęs,sakykim kaip manekenei  smile.gif Toks modelis.
Prisigalvoja visokių padidinimų doh.gif  Kaip pvz dėl palto/ų. ''S ,bet laaabai didintas,tiktų L ar net XL''.Vėjai biggrin.gif Ypač apie tą oversize modelio paltą taip atsiliepia.Atitinka jis dydį.Nu nepirkit tokių modelių paltų,jei netinka/nepatinka arba nešiokit 2 dydžiais mažesnius,bet neklaidinkit žmonių  mad.gif umn.gif  biggrin.gif

Laaabai laukiu paltuko, BAISIAI idomu kaip su tuo dydziu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 02 19, 13:01)

QUOTE(ramka @ 2020 02 19, 13:04)
Pagal mane visiskai atitinka savo dydi:-)

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 02 19, 13:16)
man irgi atrodo, kad dydį atitinka,  tik kaip sau ilgarankei norėjau ilgesnių rankovių ir ilgesnio ilgio.

QUOTE(stuleju @ 2020 02 19, 13:32)
As priestarauju biggrin.gif Manau xs grynas s ir tas s atrodo kaip manekenei laisvai graziai pakrites, na bent jau puse dydzio didintas ir visvien atrodo kaip foto. Mano tiesa juodas, ne sviesus 4u.gif

biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 02 19, 14:56)
Laaabai laukiu paltuko, BAISIAI idomu kaip su tuo dydziu  biggrin.gif  ax.gif

To su kašmyru biggrin.gif ?Lauksim atsiliepimų ar patiko biggrin.gif Aš irgi laukiu ,bet dar skaičių negavau.Tikiuosi antro neanuliuos unsure.gif Pikta būtų,vėl tektų gaudyt,o va šiandien buvo pagavusios mergaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 02 19, 14:10)

NEBERA

UNIQLO truksta 19$ iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 vasario 2020 - 15:21
QUOTE(rapoja @ 2020 02 19, 16:10)
To su kašmyru  biggrin.gif ?Lauksim atsiliepimų ar patiko biggrin.gif Aš irgi laukiu ,bet dar skaičių negavau.Tikiuosi antro neanuliuos  unsure.gif Pikta būtų,vėl tektų gaudyt,o va šiandien buvo pagavusios mergaitės  smile.gif

Ne, laukiu sio, tik pilko, apie ji irgi rasoma, kad laaabai didintas, emiau savo dydi.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 02 19, 15:10)
To su kašmyru  biggrin.gif ?Lauksim atsiliepimų ar patiko biggrin.gif Aš irgi laukiu ,bet dar skaičių negavau.Tikiuosi antro neanuliuos  unsure.gif Pikta būtų,vėl tektų gaudyt,o va šiandien buvo pagavusios mergaitės  smile.gif

Aš sau XL pasiėmiau pilką, bet dabar va yra pagautas smėlinis L, ir to norėčiau pabandyti....kaip žinot, kuris geriau, turiu uniqlo ir L ir XL drabužių, tai L sakyčiau geriau blink.gif paltas tik 21 d iškeliauja...tai kantrybės vaje kiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 19 vasario 2020 - 15:21
QUOTE(linamog @ 2020 02 19, 10:25)

aciu uz nupirkta palta 4u.gif

na jei vel rupuzes ji atsauks, tai tada skaitysiu,kad Dievulis mane nuo pirkiniu saugo biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.coachoutlet.com
www.nyandcompany.com
www.clarksusa.com - 40%
www.aldoshoes.com
www.outlet.loft.com - 20%
www.joesneabalanceoutlet.com - 10%
www.offbroadwayshoes.com - $10
www.wilsonsleather.com - 45%
www.ralphlauren.com
www.victoriassecret.com
www.walmart.com
www.levis.com - 50%
www.swarovski.com
www.sierra.com - 25%
www.target.com
www.belk.com
www.yoox.com
www.drjays.com
www.hm.com - 25%
www.everlane.com
www.hanes.com - $10
www.loft.com - 70%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 15%
www.vitacost.com - 19%
www.kyliecosmetics.com
www.tanforless.com
www.skinstore.com - 25%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 25%
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 02 19, 14:48)
Turime laisvus:

Parašiau dėl XL 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 19 vasario 2020 - 15:44
Gal kas turit kenzo batu? Kaip dydis i kuria puse? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 19, 16:20)
Aš sau XL pasiėmiau pilką, bet dabar va yra pagautas smėlinis L, ir to norėčiau pabandyti....kaip žinot, kuris geriau, turiu uniqlo ir L ir XL drabužių, tai L sakyčiau geriau blink.gif paltas tik 21 d iškeliauja...tai kantrybės vaje kiek...

mano nuomone si paltas geriau i didesne puse 4u.gif nes audinys plonas tai jei bus apspausta negraziai kris 4u.gif
Atsakyti