Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2020 02 21, 12:13)
Aš tokią nuomonę susidariau iš turinčiųjų nuomonių,gal ir klystu  smile.gif Bet imčiau įprastą,jei ką vidpadį įsidėčiau irnesakyk.gif ,o maži jau blogai verysad.gif Patogūs ?

Aš jau pora mėnesių iš Luana Martensų neišlipu, jei būčiau su 24 cm. pėda ėmusi 7US, būčiau paskendusi, nes mano pėda nėra siaura, o šiek tiek pranešiojus, man juose vietos sočiai 4u.gif

Ir man labai labai patogūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux79: 21 vasario 2020 - 13:36
QUOTE(Gafsa @ 2020 02 21, 14:13)
Kad aš vsąlaik tikėčiau, kas ant batų parašyta, tai turbūt 50proc. nepataikyčiau dydžio  biggrin.gif  biggrin.gif

Na gausiu ir bus matyti ax.gif
Atsakyti
kai grazi spalva

https://www.drjays.c...r-sneakers.html
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2020 02 21, 13:26)
Aš jau pora mėnesių iš Luana Martensų neišlipu, jei būčiau su 24 cm. pėda ėmusi 7US, būčiau paskendusi, nes mano pėda nėra siaura, o šiek tiek pranešiojus, man juose vietos sočiai 4u.gif

Visus kitus nešioji 7 hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 02 21, 13:26)
Pesimistė ir optimistė hihihi.gif  wub.gif  biggrin.gif

nu matai, supratau, kad kristei jos aptemptos, o man tokios apglude tik per rura, slaunys laisvos, tas kantas graziai krenta. tik noreciau, kad per rura butu taip kaip tai manekenei. laisvesnes.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 21, 14:23)
mano atveju jos laisvos, tik noriu, kad per sikna butu dar laisviau. deveti galiu ir dabar, atrodo liuksiskai

tai va pas mane tas pats jos laisvos, bet per sikna ne taip laisva, priglude pavadinciau per mazai laisva biggrin.gif bet as ir ilgio ilgesnio noriu, man nesiziuri tok skaip monekenei unsure.gif zodziu man netink tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 vasario 2020 - 13:34
eina sau kokie teisingai mėllyni https://www.drjays.c...6-sneakers.html
Atsakyti
Mergaites, ar Ralfe tik 30% off? o gal 40 turit? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
tie ir man faini biggrin.gif https://www.drjays.c...t-sneakers.html
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 02 21, 13:29)
Visus kitus nešioji 7 hmm.gif

Taip, 7 nešioju, o šitų skaitinėjau atsiliepimus ir nusprendžiau dydžiu mažesnius imti... ir super pataikiau...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 02 21, 13:26)
Pesimistė ir optimistė hihihi.gif  wub.gif  biggrin.gif

rastafarinas,Landsend veikia  smile.gif

Ačiū 4u.gif
--
Nu blm, - suvedu adresą, ir rodo baltą lapą wacko.gif fool.gif fool.gif
Papildyta:
QUOTE(musiukas111 @ 2020 02 21, 13:02)

4u.gif smile.gif
Papildyta:
---
Nuo reklamų pasirodo, tieeek jau apsidraudus, kad net į Landsend neįleidž biggrin.gif
Atsakyti

Aš su pėda 26,5cm užsisakiau 9US, nes turiu kitus Martensus Flora modelį tai irgi 9US nešioju ir puikiai, pėda mano platoka ir aukšta keltis.

Bet kad ant batų aiškiai parašyta 41Eur yra 9US?
Aš dar tik laukiu, bet viena mergina jau nešioja tokius pat su plačia 41Eur, sakė 9US puikiai. Tai čia suprask kaip nori biggrin.gif

Pievas raso ant batu. Turiu juodus ir baltus. Su 25,5cm peda 8usa dydis idealiai tiko. 

o ant paciu batu, tai ant juodu raso 8usa, 39 eur. O ant baltu 9usa, 41 eur  :D 

Balti pas mane 9 dydzio, tai per dideli. Jeigu kas norit galiu perleist  :4u: 

Atsakyti