Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 02 27, 05:56)
Butent. Per smulkus tas virusas, dzin jam kaukes. Nesimalkit zmoniu minioj ir nesiciupinekit veido. Rankas plaukit reikia nereikia, istisai. Ir nenesiokit gandu, svarbiausia.
Papildyta:

Man apie kveplius atidaro...

Kveplius... Manau labai tiktų kveplių dabar nusipirkt, nuotaikai pakelt smile.gif
Kaip tik "brūžinu" Internietų, bet neapsispręndžiu - ar Paloma Picasso (didi nostaligija), ar kokią naujovę gėlinę, šviesią, 'contemporary' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 27, 08:22)
gerai, o tada medikų nuomonė, ar galima važiuoti į Veneto regioną su 2 vaikais....po Vėlykų buvo planas....viskas užsakyta dar pernai
ar pvz bandyti nukelti į Birželį kelionę, su mintim kad tiesiog temperatūra bus virusui nepalanki?

Jei nebijot, kad netiketai galit but izoliuoti karantinui 2-3 sav. bet kur- viesbutyje ar dar bala zino kur- varykit.
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 27, 08:38)
Kveplius... Manau labai tiktų kveplių dabar nusipirkt, nuotaikai pakelt smile.gif
Kaip tik "brūžinu" Internietų, bet neapsispręndžiu - ar Paloma Picasso (didi nostaligija), ar kokią naujovę gėlinę, šviesią, 'contemporary' smile.gif

miau https://www.beautyen.....aloma Picasso
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 02 27, 08:40)

Sakai, "miau"? smile.gif
Nepasiginčysi.
Man tai smagu rinktis, žiūrinėti, tai dar pasimėgausiu paieškom smile.gif , gal kokią naujovę užuosiu gun_smilie.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 27, 08:22)
gerai, o tada medikų nuomonė, ar galima važiuoti į Veneto regioną su 2 vaikais....po Vėlykų buvo planas....viskas užsakyta dar pernai
ar pvz bandyti nukelti į Birželį kelionę, su mintim kad tiesiog temperatūra bus virusui nepalanki?

Gaika, tu rimtai svarstai vaziuoti? vienai viskas ok, su vaikais tai jau STIPRU.

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 27, 08:38)
bet neapsispręndžiu - ar Paloma Picasso (didi nostaligija), ar kokią naujovę gėlinę, šviesią, 'contemporary' smile.gif

Aš Palomą per pastaruosius tris mėnesius dukart pirkau - PP ir EDP biggrin.gif

Aš pirmadienį grįžau į darbą iš LT į NO, tai lygiai toks pats jausmas, kaip šios kolegės poste, niekas nepanikuoja, ramūs kaip belgai smile.gif Pasimokyt Lietuvai reikėtų labai, nes tikrai žiniasklaida žmones iš proto išvarys. Aš pernai pamenu grįžau iš pablūdusios dėl tymų LT į NO ir nulėkiau skiepytis, tai mane taip gražiai nuramino su lengva šypsenėle veide, kad išėjau be skiepo biggrin.gif Supratau, kokią vis tik galią turi žiniasklaida panikos sėjime, pasimokiau.

"Grįžau vakar iš panikos apimtos Lietuvos į darbą Norvegijoje - ramu, jokios panikos. Visi dirba įprastu režimu. Vakare pranešė apie pirmą užsikrėtimo atvejį. Kolegos priėmė kaip eilinį įvykį. Priemonių, kaip visada, yra - smitte (užkrato) rutina jokia naujiena. Jokios panikos dėl kaukių. Puikiai suvokiama, kokia jų paskirtis ir kada naudoti. Ramiai dirbam toliau."
Papildyta:
Viskas, agitaciją pravedžiau, einu ramiai miegot po darbų biggrin.gif
Atsakyti

Žmonės, baikit iš proto kraustytis! Net nebejuokinga unsure.gifViena man "gražu" stebėti, tai kaip žiniasklaida dirba, klasikinis pavyzdys, kaip galima išplauti žmonių protus. Pas mane skyriuje jau prieš gerus metus su tuo virusu pacientas gulėjo, bet kadangi niekas smegenų neplovė, tai ir panikos nebuvo. Kiek žmonių miršta nuo gripo? Daugiau, negu nuo tos coronos, bet kadangi niekas tuo klausimu panikos nekelia, tai visi tai priima kaip normalų dalyką. Tos kaukės didžiausia nesąmonė, tada ir pirštinių vienkartinių reikia, ir chalatų vienkartinių, ir akinių ir t.t., jeigu jau norit pilnai apsisaugoti. Pernai tas pats su tymais buvo, ačiū dievui, kad nesugalvojau pasiskiepyti, irgi panikai pasidavusi. Nusiraminkit ir ramiai gyvenkit.

o as pasiskiepijau. Susimastai kai zmogus 5 dienas per savaite sedintis salia taves pasigauna virusa parduotuveje. Skiepas lengvesnis nei nuo erkinio encefalito.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 27 vasario 2020 - 09:14
QUOTE(Lux @ 2020 02 27, 08:29)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 02 27, 09:09)
Aš Palomą per pastaruosius tris mėnesius dukart pirkau - PP ir EDP  biggrin.gif

Aš pirmadienį grįžau į darbą iš LT į NO, tai lygiai toks pats jausmas, kaip šios kolegės poste, niekas nepanikuoja, ramūs kaip belgai smile.gif Pasimokyt Lietuvai reikėtų labai, nes tikrai  žiniasklaida žmones iš proto išvarys. Aš pernai pamenu grįžau iš pablūdusios dėl tymų LT į NO ir nulėkiau skiepytis, tai mane taip gražiai nuramino su lengva šypsenėle veide, kad išėjau be skiepo  biggrin.gif Supratau, kokią vis tik galią turi žiniasklaida panikos sėjime, pasimokiau.

"Grįžau vakar iš panikos apimtos Lietuvos į darbą Norvegijoje - ramu,  jokios panikos. Visi dirba įprastu režimu. Vakare pranešė apie pirmą užsikrėtimo atvejį. Kolegos priėmė kaip eilinį įvykį. Priemonių, kaip visada, yra -  smitte (užkrato) rutina jokia naujiena. Jokios panikos dėl kaukių. Puikiai suvokiama, kokia jų paskirtis ir kada naudoti. Ramiai dirbam toliau."
Papildyta:
Viskas, agitaciją pravedžiau, einu ramiai miegot po darbų  biggrin.gif

Po pokio puikaus post'o, belieka užakcentuoti keliais Palomos pšykais, prieš miegą smile.gif - Gero poilsio smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 02 27, 09:04)
Gaika, tu rimtai svarstai vaziuoti? vienai viskas ok, su vaikais tai jau STIPRU.

mano vyras atsisako pasiduoti psichozei:) na gal į Veneciją ne, bet bent į Kroatiją. Svarstom kur pakeisti kryptį, tik kad nėra kur..visur dabar bus daugiau mažiau tas pats...įtariu kad ir LT jau yra, tik dar nežinome
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 27, 09:00)
Sakai, "miau"? smile.gif
Nepasiginčysi.
Man tai smagu rinktis, žiūrinėti, tai dar pasimėgausiu paieškom  smile.gif , gal kokią naujovę užuosiu  gun_smilie.gif

Myliu myliu myliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2020 02 27, 09:09)
Aš Palomą per pastaruosius tris mėnesius dukart pirkau - PP ir EDP  biggrin.gif

Aš pirmadienį grįžau į darbą iš LT į NO, tai lygiai toks pats jausmas, kaip šios kolegės poste, niekas nepanikuoja, ramūs kaip belgai smile.gif Pasimokyt Lietuvai reikėtų labai, nes tikrai  žiniasklaida žmones iš proto išvarys. Aš pernai pamenu grįžau iš pablūdusios dėl tymų LT į NO ir nulėkiau skiepytis, tai mane taip gražiai nuramino su lengva šypsenėle veide, kad išėjau be skiepo  biggrin.gif Supratau, kokią vis tik galią turi žiniasklaida panikos sėjime, pasimokiau.

"Grįžau vakar iš panikos apimtos Lietuvos į darbą Norvegijoje - ramu,  jokios panikos. Visi dirba įprastu režimu. Vakare pranešė apie pirmą užsikrėtimo atvejį. Kolegos priėmė kaip eilinį įvykį. Priemonių, kaip visada, yra -  smitte (užkrato) rutina jokia naujiena. Jokios panikos dėl kaukių. Puikiai suvokiama, kokia jų paskirtis ir kada naudoti. Ramiai dirbam toliau."
Papildyta:
Viskas, agitaciją pravedžiau, einu ramiai miegot po darbų  biggrin.gif

Mūsų vairai dirba. Visi dirba. Kaip čia skelbė viskas uždaroma, tai niekas neuždaroma. Ok, įmonės saugosi, į įmonių teritorijas reikia kaukių, bet kad šitaip eitų iš proto tikrai nėra. Kam bauginti žmones?
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 27, 09:17)
mano vyras atsisako pasiduoti psichozei:) na gal į Veneciją ne, bet bent į Kroatiją. Svarstom kur pakeisti kryptį, tik kad nėra kur..visur dabar bus daugiau mažiau tas pats...įtariu kad ir LT jau yra, tik dar nežinome

Kokia prasmė tai slėpti?????
Atsakyti
bet psichozė tikrai prasidėjus, vakar nueinu į parduotuvę, taip nejaukiai pasijauciau su keliai sproduktais prie kasų, kai visi vežimais nukrautais......ir lidl kur kruopos stovėjo grikių keli pokeliai.....brolienė ryte rašo šakės net grikių nėra :)

Mane nervas jau ima, ateini i darbą vėl apie jį kalba ir va jau kaune 99 proc tikrai korona, nes kur vilkiko vairuotojas grizo, va jam simptomai tikrai viruso....sakau jau patvirtinta, nu ne bet taip šneka, sakau kai bus patvirtinta tada ir kalbėkit, užtenka žiniasklaida pučia burbulą paleidžia ir tyli......bele rašyt....
Atsakyti