QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 27, 09:00)
Sakai, "miau"?
Nepasiginčysi.
Man tai smagu rinktis, žiūrinėti, tai dar pasimėgausiu paieškom

, gal kokią naujovę užuosiu
Myliu myliu myliu
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2020 02 27, 09:09)
Aš Palomą per pastaruosius tris mėnesius dukart pirkau - PP ir EDP
Aš pirmadienį grįžau į darbą iš LT į NO, tai lygiai toks pats jausmas, kaip šios kolegės poste, niekas nepanikuoja, ramūs kaip belgai

Pasimokyt Lietuvai reikėtų labai, nes tikrai žiniasklaida žmones iš proto išvarys. Aš pernai pamenu grįžau iš pablūdusios dėl tymų LT į NO ir nulėkiau skiepytis, tai mane taip gražiai nuramino su lengva šypsenėle veide, kad išėjau be skiepo

Supratau, kokią vis tik galią turi žiniasklaida panikos sėjime, pasimokiau.
"Grįžau vakar iš panikos apimtos Lietuvos į darbą Norvegijoje - ramu, jokios panikos. Visi dirba įprastu režimu. Vakare pranešė apie pirmą užsikrėtimo atvejį. Kolegos priėmė kaip eilinį įvykį. Priemonių, kaip visada, yra - smitte (užkrato) rutina jokia naujiena. Jokios panikos dėl kaukių. Puikiai suvokiama, kokia jų paskirtis ir kada naudoti. Ramiai dirbam toliau."
Papildyta:
Viskas, agitaciją pravedžiau, einu ramiai miegot po darbų
Mūsų vairai dirba. Visi dirba. Kaip čia skelbė viskas uždaroma, tai niekas neuždaroma. Ok, įmonės saugosi, į įmonių teritorijas reikia kaukių, bet kad šitaip eitų iš proto tikrai nėra. Kam bauginti žmones?
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 27, 09:17)
mano vyras atsisako pasiduoti psichozei:) na gal į Veneciją ne, bet bent į Kroatiją. Svarstom kur pakeisti kryptį, tik kad nėra kur..visur dabar bus daugiau mažiau tas pats...įtariu kad ir LT jau yra, tik dar nežinome
Kokia prasmė tai slėpti?????