Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

prisijunkit prie OLAXPEX -10% papildoma nuolaida
https://pandorabeaut...sult/?q=Olaplex
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 16, 18:51)
Kokią dar matėką daro, juk atostogos? blink.gif

mes mokomes pilnu tempu. atostogos priverstines.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 03 16, 19:59)
Tai gi ne pagal populiarumą, o pagal poreikius pirkti reikia  bigsmile.gif  biggrin.gif

reikia atsiskaitymo galimybės, vieni pasirinkimai, reikia muzikos - kiti. Reikia sportui, žiūrim kokias programas turi, reikia gps, filtruojamės gps biggrin.gif

vienam vieno reikia, kitam to visai nereikia.

As ziuriu, kas pagal kaina lyginant su lt gerai gaunasi, paskui jei ne man, tai vyrui, mamai...turiu kam perleisti:))
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 16, 20:09)
mes mokomes pilnu tempu. atostogos priverstines.

Vyksta nuotolinis mokymas pas jus?

Pas mus nė vienas mokytojas per TAMO neparašė.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 16, 20:17)

Tai kad iki 27 d.pavasario atostogos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 16, 19:17)

kazkas panasaus
Atsakyti
Aš irgi stebiuosi, kiek šiandien vaikų lauke trinasi.... Tėvai visiškai nesukontroliuoja arba nesupranta viso šios situacijos rimtumo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 03 16, 19:01)
Kristii tikriausiai turėjo galvoje ne šį metą, o aplamai  4u.gif

4u.gif tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 16, 19:51)
Kokią dar matėką daro, juk atostogos? blink.gif

Nu mano vaikams, 4kl ir 2kl, belekiek namu darbu uzduota. Kovojam pilnu tempu,kad juos darytu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 16, 19:32)
kazkas panasaus

Ta pati mokykla, o taip skirtingai blink.gif Aš suprantu, kad dabar 2 sav atostogaujam, per kurias mokytojos pasirengia nuotoliniam mokymui jei karantinas prasitęs 🤔
Atsakyti
Nu kaip keista, kodėl taip nevienodai.
Aš tik ką tik gavau auklėtojas laišką, kad parašytų tie, kas neturi galimybės mokytis nuotoliniu būdu...

Maniškis maximum skaito knygas per prievartą. Namų darbų - nė vieno. Laukiam, kol mokytojai parengs kažką... sėdi visą dieną prie Fortnite arba sesę erzina. Nebežinau, kas geriau wacko.gif O į lauką niekada neišvarysi, nes draugai neina (jei aš savo dar ir galiu išguit.. ką jis ten vienas.. čia laikai iki koronos).
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2020 03 16, 20:03)
Ta pati mokykla, o taip skirtingai  blink.gif Aš suprantu, kad dabar 2 sav atostogaujam, per kurias mokytojos pasirengia nuotoliniam mokymui jei karantinas prasitęs 🤔

Na prievarta niekS neverčia. Bet va sėdi, daro gamtos pažinimą. Nes po atostogų savaitė ir vėl atostogos. Tai visai pasileis biggrin.gif mokytoja duoda jiem darbo. O ir aš savo iniciatyva jam užduočių, nes nuprotės nuo to sėdėjimo. Kai galva užimta, nėr kada šūdų prisigalvot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 16, 20:14)
Nu kaip keista, kodėl taip nevienodai.
Aš tik ką tik gavau auklėtojas laišką, kad parašytų tie, kas neturi galimybės mokytis nuotoliniu būdu...

Maniškis maximum skaito knygas per prievartą. Namų darbų - nė vieno. Laukiam, kol mokytojai parengs kažką... sėdi visą dieną prie Fortnite arba sesę erzina. Nebežinau, kas geriau wacko.gif O į lauką niekada neišvarysi, nes draugai neina (jei aš savo dar ir galiu išguit.. ką jis ten vienas.. čia laikai iki koronos).

Maniškis knygas tik su diržu. ***** visai neskaito. Ištisai isterika. Paskutiniu metu bišk geriau biggrin.gif
O iš lauko negaliu parsitempt. Džyzas 🙈 laukinis auga. Į kašę neina, nėr kur energijos išliet, tai dėve dėve biggrin.gif pasiėmęs paspirtą varo aplink rajoną kaip vėjas biggrin.gif
Pargrūdau namo su ašarom. Įsivaizduok toks 1,6 m ein bliaudams per visą kiemą lotuliukas.gif
Atsakyti