Papildyta:
nezinau, dar neseniai pradejau

O i pirkimu tema, snd pagalvojau uzklydus netycia i drabuzine, kad tam zmogeliui, neinanciam is namu beveik nereikia rubu , batu ir kitu daiktu

Neperdeta su tuo virusu, paziurekit koks Italijoje mirstamumas beveik 10 %, ar visus produktus, kuriuos parsinesu ir parduotuves nuplaunu (jei pieno pakuotes) kitus nupurskiu, vyras mano dirba ir maista superka, tai striuke lauke ant saules pakabinu, batus nupurskiu, taip Kinijoje zmones dare nu ir galima sakyti ten virusas suvaldytas
Lygiai taip pat bandau organizuoti kovą su virusu savo namuose. Sunkiai sekasi, nes pasimiršta smulkmenos, pvz. telefono dezinfikavimas grįžus iš parduotuvės. Laukiu vienkartinių pirštinių - bus lengviau naudoti dezinfekantą. Saugokime vyresnius ir sveikatos problemų turinčius žmones. Tiesa, buvau nustebinta, kai supratau, jog yra žmonių, kurie net nežino apie paskelbtą karantiną...
Pagarba tikriems medikams kurie be priemoniu atlikinejo savo pareigas kad ir uz 500 -600 bet jie dirbo saziningai ir atliko tai del ko dave priesaika gelbeti kitu gyvybes rizikuojant savo.wiau kaip neskaniai skaitesi “medikes” mintis apie naturalia atranka
o Verygai palinkeciau sekmes tokiu sunkiu metu,mes viskuo apsirupinom kai atsirado siauliuose turim ir kaukiu ir respiratoriu nors dekinga profesija ir sedim namie
o medikams stiprybes ir labai dekojam kad esat ir dirbate si sunku darba
Klausykite, reapiratoriaus kaina 3,5€ uz vnt tai cia daug? O vienkartiniu kaukiu 50 vnt 35€?
Papildyta:
Ne tik apie senus zmones kalba turetu eiti. Va, mano sunus yra rizikos grupej, nors jam dabar 3 metai. O kiek tokiu vaikuciu yra!
Lietuvoje yra pirkti respiratorių po 3,5 eur?