Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 05, 17:21)
Gal ir Vilnius gavo gerų naujienų?

Rudaplauke, gal dar šiandien gausime sąskaitų? ax.gif

taip,geros zinios smile.gif

Gautos 652 ir 653 Vilniaus dezutes kartu,nepykit, bet darbo labai daug,pasistengsiu issiusti kaip galima greiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 05 balandžio 2020 - 18:11
QUOTE(ciurlionis @ 2020 04 05, 19:10)
Gautos 652 ir 653  Vilniaus dezutes kartu,nepykit, bet darbo labai daug,pasistengsiu issiusti kaip galima greiciau  smile.gif

O, kaip gerai, kad palikau vienu siuntimu 651 prijungti prie 652, kad mažiau išlaidų būtų ir važinėjimo, dar ir 653 prisijungs bigsmile.gif
Gaila jcrew nusivėlino ir dabar dvi prekės net į 655 pateko, o maniau su 653 viską gavau doh.gif
Na, bet vietoj trijų siuntinių bus tik 2 4u.gif
Atsakyti
DILLARDS vel renkasi, reiketu keliu uzsakymu graziam ship padalinimui

Taip pat renkasi NORDSTROMRACK/HAUTELOOK maksimaliai nuolaidai

Dr. Martens Luana apie 56$

Vyriski Timberland apie 30$

Moteriski Timberland apie 32$

CK oversize paltas su vilna apie 96$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 balandžio 2020 - 19:17
QUOTE(ciurlionis @ 2020 04 05, 20:10)
Gautos 652 ir 653  Vilniaus dezutes kartu,nepykit, bet darbo labai daug,pasistengsiu issiusti kaip galima greiciau  smile.gif

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 04 05, 19:35)
O, kaip gerai, kad palikau vienu siuntimu 651 prijungti prie 652, kad mažiau išlaidų būtų ir važinėjimo, dar ir 653 prisijungs bigsmile.gif 

Aš irgi paprašiau, vis mažiau siuntinėjimų ir išlaidų, o dabar tai jau spirgu, kaip lauksiu biggrin.gif

___

Man toks klausimas - ar jūsų vyrai patys perkasi, bent jau pavarto skudurų puslapius? Arba gyvai eina į pardes dėl savęs?

Kitas klausimas - ar pasikeičia sezoninius rūbus.. Vat aš dabar galvoju, jei nepaduosiu, tai kiek laiko vaikščios su žieminiais batais, iki birželio, jaučiu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 balandžio 2020 - 19:12
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 05, 20:09)
Man toks klausimas - ar jūsų vyrai patys perkasi, bent jau pavarto skudurų puslapius? Arba gyvai eina į pardes dėl savęs?

Kitas klausimas - ar pasikeičia sezoninius rūbus.. Vat aš dabar galvoju, jei nepaduosiu, tai kiek laiko vaikščios su žieminiais batais, iki birželio, jaučiu  mastau.gif

Nieko nevarto, ir jei ka parodau, raukia nosi. Tai geriau nieko nerodau, nuperku savo nuoziura, ir viskas tada tinka, nesioja ir jokiu pretenziju. biggrin.gif

Odiniai Ecco ilgaauliai 35$

CK odiniai bateliai 17.32$

Odiniai ilgaauliai 23.74$

Grubus odiniai ilgaauliai 26.24$

MK odines espadriles 26.70$

MK zomsos mokasinai 29.70$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 balandžio 2020 - 19:40
QUOTE(linamog @ 2020 04 05, 20:21)
Nieko nevarto, ir jei ka parodau, raukia nosi. Tai geriau nieko nerodau, nuperku savo nuoziura, ir viskas tada tinka, nesioja ir jokiu pretenziju. biggrin.gif

Lygiai tas, pats biggrin.gif aprupinu, bet buna dar pabumba, as tada sakau eik ir ieskokis pats smile.gif
Atsakyti
Aš irgi paprašiau, vis mažiau siuntinėjimų ir išlaidų, o dabar tai jau spirgu, kaip lauksiu biggrin.gif

___

Kitas klausimas - ar pasikeičia sezoninius rūbus.. Vat aš dabar galvoju, jei nepaduosiu, tai kiek laiko vaikščios su žieminiais batais, iki birželio, jaučiu  mastau.gif

Lygiai tas pats, jei dar neblogiau:) Nieko nereikia is rubu, nors ka rengtis visai neturi, viskas nunesiota, nuskalbta. Pagal ji isoriniai dalykai visai nesvarbus. Cia jau toks budas ir sunku pakeisti:(
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 05, 19:09)

aš saviškiui pati viską perku, tik kai ko nors labai pritrūksta, tai užsimena, kad būtų gerai, kad paieškočiau
Atsakyti

___

Retai kada pats perka, visada aš nuperku, jeigu jam permaži, tai vaikui atitenka biggrin.gif Bet dažniausia tinka.
O sezono rūbus tai jau jo rūpestis, kada keistis. Jau tą pats jaučia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 05 balandžio 2020 - 20:13
JCREW FACTORY 20 proc. kodas SIMON lyg ir galioja
https://factory.jcrew.com/
Atsakyti
[quote=juratela,2020 04 05, 19:35]
Gaila jcrew nusivėlino ir dabar dvi prekės net į 655 pateko, o maniau su 653 viską gavau doh.gif
Na, bet vietoj trijų siuntinių bus tik 2 4u.gif
[/quote]
Man irgi nedega, nedaug prekių, jei turit kur laikyti galima sujungti užsakymus.

Kitas klausimas - ar pasikeičia sezoninius rūbus.. Vat aš dabar galvoju, jei nepaduosiu, tai kiek laiko vaikščios su žieminiais batais, iki birželio, jaučiu mastau.gif
[/quote]
Och nelabai. Bet ar jūs norėtumėt žilvinugrigaičių namie ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 05 balandžio 2020 - 20:32