Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Laba diena,
parekomenduokit/užrodykit, prašau, kokią avalynę dėvite laike nuo uždarų tamsių batelių iki atvirų vasarinių basučių. Kai gegužę staiga sušyla, apsižiūriu, kad neturiu avalynės: su basutėm - per šalta, su bateliais - per šilta ax.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.coachoutlet.com - $20 nuo $100
www.aeropostale.com
www.finishline.com
www.nyandcompany.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10$ nuo 100$
www.wilsonsleather.com - 45%
www.victoriassecret.com
www.belk.com
www.hautelook.com ~ 20%
www.colortrack.com
www.hm.com - 20%
www.sierra.com
www.uniqlo.com
www.dkny.com - 30%
www.karllagerfeldparis.com - 25%
www.target.com
www.saksoff5th.com
www.loft.com - 50%
www.levis.com - 40%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.pandorabeauty.com - 10%
www.fragrancenet.com-37%
www.vitacost.com - 19%
www.tanforless.com
www.puritan.com - 25%
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 04 06, 12:06)
Parduodu  smile.gif
JCREW FACTORY FAUX-LEATHER MOTO JACKET
Size: LARGE
Color: BLACK
kaina 30 € siuntimas įskaičiuotas
https://factory.jcre...p;bmUID=mvhh7zP
Kamik Stomp Rain Boot
SIZE : 4M US BIG KID/ ~37 dydis / vidpadis 23 cm.
Color: Navy/Black
kaina 20 € siuntimas įskaičiuotas
https://www.amazon.c...-...;th=1&psc=1

QUOTE(ericute @ 2020 04 06, 12:23)
Neina zinutes parasyti. Domina striuke. Gal ismatavimus parasytumet?

Rašau visoms,kurios klausėt striukės išmatavimų smile.gif
po pažastimis ~54*2
ties kišenių viduriu ~52*2
rankovė nuo peties ~64
rankovė nuo pažasties ~48
ilgis matuojant priekyje,ties peties viduriu ~56
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 04 06, 14:15)
Laba diena,
parekomenduokit/užrodykit, prašau, kokią avalynę dėvite laike nuo uždarų tamsių batelių iki atvirų vasarinių basučių. Kai gegužę staiga sušyla, apsižiūriu, kad neturiu avalynės: su basutėm  - per šalta, su bateliais - per šilta  ax.gif

Kedus. Vietoj bateliu. Vietoj basuciu biggrin.gif

Dar yra loaferiai, mokasinai, tekstilės kedai, šviesūs bateliai, bateliai atviru kulnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 06 balandžio 2020 - 15:14
QUOTE(Gafsa @ 2020 04 06, 16:06)
Kedus. Vietoj bateliu. Vietoj basuciu  biggrin.gif

Aha, kedai, sportbaciai everyday
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 04 06, 15:13)
Aha, kedai, sportbaciai everyday

man kedu manija, dabar nieko taip nesinori kaip nauju kedu:) nors ju jau ir tokiu...ir kitokiu:)
Atsakyti
Vaikiska Columbia striuke 15$

Moteriska Columbia striuke 30$

Moteriska Columbia striuke 30$

Vyriska Columbia liemene 30$

Juoda ir alyvine Columbia mergaitiska striuke 15$

Moteriska Columbia striuke Aquarium spalva 15$

Vyriskas pasiltintas dzemperis 9$

Vyriska ryskiai melyna Nautica striuke 30$
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 04 06, 16:33)
Rašau visoms,kurios klausėt striukės išmatavimų  smile.gif
po pažastimis ~54*2
ties kišenių viduriu ~52*2
rankovė nuo peties ~64
rankovė nuo pažasties ~48
ilgis matuojant priekyje,ties peties viduriu ~56

Ar dar turite striukę? Jei taip, tai paimčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ne visada gali su kedais darbe sėdėt biggrin.gif
nors realiai man tai vėsiau su bateliais negu su kedais
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 04 06, 15:15)
Laba diena,
parekomenduokit/užrodykit, prašau, kokią avalynę dėvite laike nuo uždarų tamsių batelių iki atvirų vasarinių basučių. Kai gegužę staiga sušyla, apsižiūriu, kad neturiu avalynės: su basutėm  - per šalta, su bateliais - per šilta  ax.gif

kedai visokie, tie vadinami laoferiai, mokasinai
Atsakyti

aš tai ir šeštokams turiu naujas temas išdėstyti, nes jie visiškai neišmokyti naudotis vadovėliu, gauna per tamo namų darbus ir iš karto bando juos daryt, o tada aišku nieko nesigauna, nes to tai dar nesimokė.
Man praktiškai jau galėtų duot algą už mokytojos darbą, nes tikrai daug dirbu už jas.

Pagaliau atkreipėt dėmesį, kad vaikai nemoka naudotis vadovėliu. Visgi į naudą jums. Esu pati mokytoja, nuo 8val ryto iki 16val vakaro dirbu nuotoliniu būdu, vedu ir pamokas, ir taisau darbus atsiųstus tėvelių padarytus :) patikėkite, man galvą nuo to kompo kvadratinė, akys užpiltos - pervargusios. Nu gal pati kalta, nes neturiu kokios super duper įrangos, bet va neuždirbu. Jau tikrai nekalbu apie savo du vaikus, kuriems aš laiko iš viso neturiu, nes svarbiau svetimi vaikai. Ir aišku kokių tik supermamyčių laiškų negaunu...

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2020 04 06, 15:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="72641575" data-time="1586159673"><div><p>aš tai ir šeštokams turiu naujas temas išdėstyti, nes jie visiškai neišmokyti naudotis vadovėliu, gauna per tamo namų darbus ir iš karto bando juos daryt, o tada aišku nieko nesigauna, nes to tai dar nesimokė.
Man praktiškai jau galėtų duot algą už mokytojos darbą, nes tikrai daug dirbu už jas.</p></div></blockquote><p>Pagaliau atkreipėt dėmesį, kad vaikai nemoka naudotis vadovėliu. Visgi į naudą jums. Esu pati mokytoja, nuo 8val ryto iki 16val vakaro dirbu nuotoliniu būdu, vedu ir pamokas, ir taisau darbus atsiųstus tėvelių padarytus smile.gif patikėkite, man galvą nuo to kompo kvadratinė, akys užpiltos - pervargusios. Nu gal pati kalta, nes neturiu kokios super duper įrangos, bet va neuždirbu. Jau tikrai nekalbu apie savo du vaikus, kuriems aš laiko iš viso neturiu, nes svarbiau svetimi vaikai. Ir aišku kokių tik supermamyčių laiškų negaunu...</p>

Būna ir blogiau. Pvz kai nuo 7 iki 16 vedi ne pamokas nuotoliniu būdu, o narkozes artimuoju kontaktiniu būdu. O tada dar po darbo parėjus namo duodies su nepabaigtom klasės užduotim ir namų darbais. Taip daugybė mano kolegų gyvena. Putos iš nasrų drimba, kai gauna medžiagos, kuri matyt skirta kitam pedagogui pamokoms pasiruošt, o ne kokiam šeštokui. Bet taip gi lengviau, nei pačiam įrašyt temos išaiškinimą, tegul skaito vaikas 140 psl ir dar youtube filmukus žiūri. Per 45 minutes skirtas pamokai.
Atsakyti