parekomenduokit/užrodykit, prašau, kokią avalynę dėvite laike nuo uždarų tamsių batelių iki atvirų vasarinių basučių. Kai gegužę staiga sušyla, apsižiūriu, kad neturiu avalynės: su basutėm - per šalta, su bateliais - per šilta

aš tai ir šeštokams turiu naujas temas išdėstyti, nes jie visiškai neišmokyti naudotis vadovėliu, gauna per tamo namų darbus ir iš karto bando juos daryt, o tada aišku nieko nesigauna, nes to tai dar nesimokė.
Man praktiškai jau galėtų duot algą už mokytojos darbą, nes tikrai daug dirbu už jas.
Pagaliau atkreipėt dėmesį, kad vaikai nemoka naudotis vadovėliu. Visgi į naudą jums. Esu pati mokytoja, nuo 8val ryto iki 16val vakaro dirbu nuotoliniu būdu, vedu ir pamokas, ir taisau darbus atsiųstus tėvelių padarytus patikėkite, man galvą nuo to kompo kvadratinė, akys užpiltos - pervargusios. Nu gal pati kalta, nes neturiu kokios super duper įrangos, bet va neuždirbu. Jau tikrai nekalbu apie savo du vaikus, kuriems aš laiko iš viso neturiu, nes svarbiau svetimi vaikai. Ir aišku kokių tik supermamyčių laiškų negaunu...