parekomenduokit/užrodykit, prašau, kokią avalynę dėvite laike nuo uždarų tamsių batelių iki atvirų vasarinių basučių. Kai gegužę staiga sušyla, apsižiūriu, kad neturiu avalynės: su basutėm - per šalta, su bateliais - per šilta
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.coachoutlet.com - $20 nuo $100
www.aeropostale.com
www.finishline.com
www.nyandcompany.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10$ nuo 100$
www.wilsonsleather.com - 45%
www.victoriassecret.com
www.belk.com
www.hautelook.com ~ 20%
www.colortrack.com
www.hm.com - 20%
www.sierra.com
www.uniqlo.com
www.dkny.com - 30%
www.karllagerfeldparis.com - 25%
www.target.com
www.saksoff5th.com
www.loft.com - 50%
www.levis.com - 40%
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.pandorabeauty.com - 10%
www.fragrancenet.com-37%
www.vitacost.com - 19%
www.tanforless.com
www.puritan.com - 25%
www.iherb.com
JCREW FACTORY FAUX-LEATHER MOTO JACKET
Size: LARGE
Color: BLACK
kaina 30 siuntimas įskaičiuotas
https://factory.jcre...p;bmUID=mvhh7zP
Kamik Stomp Rain Boot
SIZE : 4M US BIG KID/ ~37 dydis / vidpadis 23 cm.
Color: Navy/Black
kaina 20 siuntimas įskaičiuotas
https://www.amazon.c...-...;th=1&psc=1
Rašau visoms,kurios klausėt striukės išmatavimų
po pažastimis ~54*2
ties kišenių viduriu ~52*2
rankovė nuo peties ~64
rankovė nuo pažasties ~48
ilgis matuojant priekyje,ties peties viduriu ~56
parekomenduokit/užrodykit, prašau, kokią avalynę dėvite laike nuo uždarų tamsių batelių iki atvirų vasarinių basučių. Kai gegužę staiga sušyla, apsižiūriu, kad neturiu avalynės: su basutėm - per šalta, su bateliais - per šilta
Kedus. Vietoj bateliu. Vietoj basuciu
Dar yra loaferiai, mokasinai, tekstilės kedai, šviesūs bateliai, bateliai atviru kulnu.
Aha, kedai, sportbaciai everyday
man kedu manija, dabar nieko taip nesinori kaip nauju kedu:) nors ju jau ir tokiu...ir kitokiu:)
po pažastimis ~54*2
ties kišenių viduriu ~52*2
rankovė nuo peties ~64
rankovė nuo pažasties ~48
ilgis matuojant priekyje,ties peties viduriu ~56
Ar dar turite striukę? Jei taip, tai paimčiau
nors realiai man tai vėsiau su bateliais negu su kedais
kedai visokie, tie vadinami laoferiai, mokasinai
aš tai ir šeštokams turiu naujas temas išdėstyti, nes jie visiškai neišmokyti naudotis vadovėliu, gauna per tamo namų darbus ir iš karto bando juos daryt, o tada aišku nieko nesigauna, nes to tai dar nesimokė.
Man praktiškai jau galėtų duot algą už mokytojos darbą, nes tikrai daug dirbu už jas.
Pagaliau atkreipėt dėmesį, kad vaikai nemoka naudotis vadovėliu. Visgi į naudą jums. Esu pati mokytoja, nuo 8val ryto iki 16val vakaro dirbu nuotoliniu būdu, vedu ir pamokas, ir taisau darbus atsiųstus tėvelių padarytus
patikėkite, man galvą nuo to kompo kvadratinė, akys užpiltos - pervargusios. Nu gal pati kalta, nes neturiu kokios super duper įrangos, bet va neuždirbu. Jau tikrai nekalbu apie savo du vaikus, kuriems aš laiko iš viso neturiu, nes svarbiau svetimi vaikai. Ir aišku kokių tik supermamyčių laiškų negaunu...
Man praktiškai jau galėtų duot algą už mokytojos darbą, nes tikrai daug dirbu už jas.</p></div></blockquote><p>Pagaliau atkreipėt dėmesį, kad vaikai nemoka naudotis vadovėliu. Visgi į naudą jums. Esu pati mokytoja, nuo 8val ryto iki 16val vakaro dirbu nuotoliniu būdu, vedu ir pamokas, ir taisau darbus atsiųstus tėvelių padarytus
Būna ir blogiau. Pvz kai nuo 7 iki 16 vedi ne pamokas nuotoliniu būdu, o narkozes artimuoju kontaktiniu būdu. O tada dar po darbo parėjus namo duodies su nepabaigtom klasės užduotim ir namų darbais. Taip daugybė mano kolegų gyvena. Putos iš nasrų drimba, kai gauna medžiagos, kuri matyt skirta kitam pedagogui pamokoms pasiruošt, o ne kokiam šeštokui. Bet taip gi lengviau, nei pačiam įrašyt temos išaiškinimą, tegul skaito vaikas 140 psl ir dar youtube filmukus žiūri. Per 45 minutes skirtas pamokai.