Aš kaip niekad laukiu šio siuntinio gavau žinutę iš LP express, staigiai vyrą pasiunčiau, kad subėgiotų, grįžta, o ten vaikų rūbai iš Lindex. Vos neapsiverkiau pamačius
Jau kelinta karta isitikinu, kad mergaitiskos Jcrew factory sukneles labai labai kokybiskos! Ir kas svarbiausia, uz labai drauguska kaina galima pagauti. Kaip tik uz tokia draugiska kaina ir parduodu sia suknele. Pirkau 5 dydi, bet mano 5-mete yra is aukstesniu, tad suknele mazoka. Labai grazi, medziaga tvirta, sijonas dvigubas, per viduri paraukta. Atiduodu uz 16
niusssss, pasiemiau savo siuntini. Manuel Barcelo sneikeriai kai gerumo jezaumarija kokio grozio. įsivaizduokit, įkišu koją...... ir pirštai užsilanksto. aš į paniką. maži visu dydžiu nusišaut noris. tada išnagrinėjau batą. išlupau nafik vidpadį - tinka! pabūsiu be vidpadžių, įsidėsiu kokį plonytį, geriau pirštam skyles išsikirpsiu, negu tokius gėrius parduosiu gražūs be galo be krašto
ir už likusias smulkmenas irgi labai labai AČIŪŪŪŪŪŪŪ
niusssss, pasiemiau savo siuntini. Manuel Barcelo sneikeriai kai gerumo jezaumarija kokio grozio. įsivaizduokit, įkišu koją...... ir pirštai užsilanksto. aš į paniką. maži visu dydžiu nusišaut noris. tada išnagrinėjau batą. išlupau nafik vidpadį - tinka! pabūsiu be vidpadžių, įsidėsiu kokį plonytį, geriau pirštam skyles išsikirpsiu, negu tokius gėrius parduosiu gražūs be galo be krašto
ir už likusias smulkmenas irgi labai labai AČIŪŪŪŪŪŪŪ