Gundausi... Kazin kaip dydziai Puma?
Kokius grazius Puma batus merginos fb imete
https://us.puma.com/...370981_color=02
QUOTE(Dabartė @ 2020 04 10, 12:59)
O kaip jūs sužinojote, kad dingo? Aš šiandien sąskaitas tikrinau, galvoju, gal ką pražiopsojau ir man neišsiuntė 
brukstelejau laiska vakar merginom.
Aš irgi dar siuntinio negavau :/
Ačiū merginos uz siuntinį
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 10, 13:17)
Maniskis taviskiui kompanija palaiko. Tupi Kauno terminale trecia diena, net pikta darosi. Ka ten galima taip ilgai daryti? Pirmadieni issiustas buvo. Ner zodziu
QUOTE(musiukas111 @ 2020 04 10, 14:15)
Maniskis taviskiui kompanija palaiko. Tupi Kauno terminale trecia diena, net pikta darosi. Ka ten galima taip ilgai daryti? Pirmadieni issiustas buvo. Ner zodziu 
omniva ?
ne jus viena , mano irgi jau kiek dienu keliauja nezinia kur per omniva, o ka as pati siunciau lp express ir ana savaite ir dabar zmones kita diena gauna , maximum per 2 dienas .
Bet vis vien esu dekinga mergaitem ,kad karantino metu siuncia mums siuntinukus per pastomatus , aciu labai
Ir mano Kaune
QUOTE(sandrixxx @ 2020 04 10, 14:14)
Aciu Tau
daugumos kuriu patirkinu kur randasi siunta rodo kad Kaune,nu idomiai
Aciu uz siuntini (siuntinuku nepavadinsi
)
Per LP express atejo sekancia diena nuo issiuntimo
Omnivos as irgi dabar jau privengiu, kai vyro siunta kazkodel tupejo pagal irasus pas kurjeri autobusiuke 5 dienas. Net nepristatyta i skirstymo centra, paeme is pastomato, kai siuntejas idejo ir dingo keliai jos
Per LP express atejo sekancia diena nuo issiuntimo
Omnivos as irgi dabar jau privengiu, kai vyro siunta kazkodel tupejo pagal irasus pas kurjeri autobusiuke 5 dienas. Net nepristatyta i skirstymo centra, paeme is pastomato, kai siuntejas idejo ir dingo keliai jos
QUOTE(ciurlionis @ 2020 04 10, 15:27)
Čia VLN siuntos? 😮
QUOTE(ciurlionis @ 2020 04 10, 14:27)
gal galetumete paskambinti i pastomato informacija ir suzinot kame reikalas ?