Labas rytas! Ar yra kokiu ziniu del 654 dezutes?Labas rytas! SU ŠV. VELYKOM! Ne dar nėra jokios info. Iš Vilniaus šį karta persiuntinėsim prekes, tad man reikės operatyviai informaciją susirinkti kur kas norės gauti
QUOTE(Egluzek @ 2020 04 13, 10:46)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="TrioSSS" data-cid="72644322" data-time="<a href="> Labas rytas! Ar yra kokiu ziniu del 654 dezutes?</blockquote> Labas rytas! <span style="font-weight:900;">SU ŠV. VELYKOM!</span> Ne dar nėra jokios info. Iš Vilniaus šį karta persiuntinėsim prekes, tad man reikės operatyviai informaciją susirinkti kur kas norės gauti 
Laba, su šv. Velykom. Jūs ir kitų miestų siųsite iš Vilniaus?
BELK papildoma 15$ nuo 75$ nuolaida, iseina apie 18-20%, priklausomai nuo to, kokiai sumai susidelios krepsys, galioja ir Clearance

JCREW FACTORY papildoma 76% nuolaida Clearance, kitoms prekems papildoma 20% nuolaida

FINISHLINE papildoma 50$ nuo 200$ nuolaida sioms prekems, iseina apie 23-25%, priklausomai nuo to, kokiaia sumai susidelios krepsys

FITFLOP turime papildoma 25% nuolaida Sale prekems

GAP papildoma 46% nuolaida nuo raudonu kainu

IHERB

JCREW papildoma 46% nuolaida Sale prekems

LORDANDTAYLOR

OLD NAVY tik siandien maudymuku ispardavimas

YSL BEAUTY papildoma 40% nuolaida sioms prekems, kitoms galioja papildoma 20% nuolaida
JCREW FACTORY papildoma 76% nuolaida Clearance, kitoms prekems papildoma 20% nuolaida
FINISHLINE papildoma 50$ nuo 200$ nuolaida sioms prekems, iseina apie 23-25%, priklausomai nuo to, kokiaia sumai susidelios krepsys
FITFLOP turime papildoma 25% nuolaida Sale prekems
GAP papildoma 46% nuolaida nuo raudonu kainu
IHERB
JCREW papildoma 46% nuolaida Sale prekems
LORDANDTAYLOR
OLD NAVY tik siandien maudymuku ispardavimas
YSL BEAUTY papildoma 40% nuolaida sioms prekems, kitoms galioja papildoma 20% nuolaida
Sveiki,
Su kuriuo siunteju draugausite Omniva, lpexpress....?
Labas rytas! SU ŠV. VELYKOM! Ne dar nėra jokios info. Iš Vilniaus šį karta persiuntinėsim prekes, tad man reikės operatyviai informaciją susirinkti kur kas norės gauti
Merginos,
kaip priziurite baltus odinius sportbacius?
Nepirkau anksciau, nes bijau to geltono pado ir dazno valymo. Bet va 3 dienas is galvos man neiseina keli modeliai, gal jau sakau laikas ir man nusipirkti. Tik ka daryti, kad jie visada atrodytu kaip nauji?
Vakar youtubei filmukus ziurejau, kur nagu laku atjaunina batus. Bet nemegstu tokiu terlioniu...
Nepirkau anksciau, nes bijau to geltono pado ir dazno valymo. Bet va 3 dienas is galvos man neiseina keli modeliai, gal jau sakau laikas ir man nusipirkti. Tik ka daryti, kad jie visada atrodytu kaip nauji?
Vakar youtubei filmukus ziurejau, kur nagu laku atjaunina batus. Bet nemegstu tokiu terlioniu...
Puiku
Omnivos ir as jau bijau
Man tinka abu, vienas priešais kita. Tik su Omniva paskutiniu dienu patirtis prasta.
QUOTE(Irreelle @ 2020 04 13, 10:59)
Merginos,
Padas neblogai valosi su miceliniu arba dezinfekcinėm servetėlėm, odine dalis- Salamander balzamu. Yra firmų, gaminančių baltą tepalą, spec. sportbačiams. Būdavo pirkt AEG parduotuvėse anksčiau. Ir impregnuot, labai sąžiningai. Man geriausias tas lygiai odai https://www.amazon.c...r...C283&sr=8-1
o raištukai - su ACE žaliu.
QUOTE(Gafsa @ 2020 04 13, 12:34)
Padas neblogai valosi su miceliniu arba dezinfekcinėm servetėlėm, odine dalis- Salamander balzamu. Yra firmų, gaminančių baltą tepalą, spec. sportbačiams. Būdavo pirkt AEG parduotuvėse anksčiau. Ir impregnuot, labai sąžiningai. Man geriausias tas lygiai odai https://www.amazon.c...r...C283&sr=8-1
Aciu
Man tinka abu, vienas priešais kita. Tik su Omniva paskutiniu dienu patirtis prasta.
o prie pastomato galima atsiimt, pries issiunciant?
nes as rasyciau ta pati adresa pastomato