Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

OLD NAVY su Super Cash nuolaida 39/40% papildoma nuolaida

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba diena,
manau, esat išbandžiusios ne vieną ankštų batų pratempimo (į plotį) būdą namų sąlygomis. Pasidalinkit efektyviausiu, labiausiai pasiteisinusiu ax.gif
Bandžiau pripilti maišelius vandens, dėti į batą ir dėti į šald. kamerą. Bet man labai sudėtinga tuos maišelius talpiai įdėti, kad užpildytų bato vidų.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 04 20, 09:54)
Laba diena,
manau, esat išbandžiusios ne vieną ankštų batų pratempimo (į plotį) būdą namų sąlygomis. Pasidalinkit efektyviausiu, labiausiai pasiteisinusiu  ax.gif
Bandžiau pripilti maišelius vandens, dėti į batą ir dėti į šald. kamerą. Bet man labai sudėtinga tuos maišelius talpiai įdėti, kad užpildytų bato vidų.

turbūt teisingiau būtų įdėti maišelį į batą, o tada pripilti vandens
Atsakyti

Laba diena,
manau, esat išbandžiusios ne vieną ankštų batų pratempimo (į plotį) būdą namų sąlygomis. Pasidalinkit efektyviausiu, labiausiai pasiteisinusiu ax.gif

Laba, namų sąlygomis tai man pasiteisino su storesne šlapia kojine apsimovus batus tiesiog  pasėdėjau prie pc, keletą kartų po kambarius praėjau (kažkiek pakentėti reikės :D), po to išdžiovinau ir jau su paprasta kojine tikrai laisviau buvo :) jei ne namų sąlygomis, tai yra spec. purškiklis

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 04 20, 09:54)
Laba diena,
manau, esat išbandžiusios ne vieną ankštų batų pratempimo (į plotį) būdą namų sąlygomis. Pasidalinkit efektyviausiu, labiausiai pasiteisinusiu  ax.gif

man labiausiai patinka purškiklis, perku batų parduotuvėse - išpurški taip, kad batas šlapias šlapias būtų - apsimauni ir vaikštai kol išdžiūsta. Man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2020 04 20, 10:23)
Kažin su aukšta keltimi ar įkiščiau, gal rizikuot smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka hmm.gif  hmm.gif

My arch is to high couldn't get in boot - komentarai tokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 balandžio 2020 - 10:14
QUOTE(ide @ 2020 04 20, 09:23)
Kažin su aukšta keltimi ar įkiščiau, gal rizikuot smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka hmm.gif  hmm.gif

dar kiti pataria pirkt dydžiu didesnius negu nešioji, bet nežinau ar pasiteisina tas reikalas ir batai nesmukčioja

bet jie su užtrauktuku, tai kodėl sunku būtų įkišt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 20 balandžio 2020 - 10:19
https://www.dillards...akers/510230730
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 balandžio 2020 - 10:21
QUOTE(Egluzek @ 2020 04 20, 10:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TrioSSS" data-cid="72647689"> labas rytas, gal yra ziniu ir del vilniaus dezuciu?</blockquote>   

Gaus ir Vilnius siandien!

pagaliau!
Atsakyti
SEPHORA
-20%

https://www.sephora....y/savings-event
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
GLOW RECIPE - bandėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 20, 12:42)
GLOW RECIPE - bandėt? ax.gif