Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

New balance vis nesusirenka? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 04 30, 11:55)
ar dar turit?  aš visai norėčiau

jau rezervuotas

QUOTE(likija @ 2020 04 30, 12:06)
New balance vis nesusirenka?  unsure.gif  unsure.gif

nesirenka verysad.gif
Atsakyti
Ką reikia padaryti, kad žiūrint telefonu SM nemėtytų reklamų?
Atsakyti

Paskutiniu metu Jcrew atsiliepimai idomesni tokie, pvz rubai oversized tai raso, kad labai didnti, nors jie dydi atitinka. Pirkau sijona neseniai, rase, kad mazintas, bet emiau savo dydi tai dar ir laisvas siek tiek blink.gif

Aciu labai komandai uz siuntinuka ir Eglei uz saugu supakavima! 4u.gif4u.gif4u.gif

:4u: 

Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2020 04 30, 12:23)
Ką reikia padaryti, kad žiūrint telefonu SM nemėtytų reklamų?

Susinstaliuoti telefone Adblock ir supermamų puslapį atsidaryti per tą programą, kaip darytumėte per naršyklę ax.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijunkite, krepselyje sunny50 -50 proc. off: https://www.shopjust...earance/P-11723
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 04 30, 12:32)
Susinstaliuoti telefone Adblock ir supermamų puslapį atsidaryti per tą programą, kaip darytumėte per naršyklę ax.gif

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2020 04 29, 21:48)
Reikia  patarimo  4u.gif
Jcrew džinsinį sijoną 100cm klubams kokį dydi pirkti? 29?

man Jcrew daugiau mažiau dydžiai kelnių, sijonų atitiko, tai pirkčiau tokį, kokį jūs įprastai kitur perkate.
Vien tik klubų apimtis dar nieko nesako, nes pas vieną per klubus 100 ir per liemenį panašiai, o pas kitą liemuo gal 50 cm biggrin.gif

Mano sėdimoji storiausioje vietoje 104, liemuo 65, skinny modelio džinsai jcrew, levis 28 dydžio tinka. Turiu kitų džinsų ir 27 dydžio (labiau aptempti), bet pritupimus galima su jais daryti mirksiukas.gif
Atsakyti

Kiek timberland nuolaida yra?

Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2020 04 30, 13:56)
<p>Kiek timberland nuolaida yra?</p>

40% ir 10%
Atsakyti

DILLARDS 1 uzsakymo reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 30 balandžio 2020 - 14:16
QUOTE(Argija @ 2020 04 30, 14:27)
Mano sėdimoji storiausioje vietoje 104, liemuo 65, skinny modelio džinsai jcrew, levis 28 dydžio tinka. Turiu kitų džinsų ir 27 dydžio (labiau aptempti), bet pritupimus galima su jais daryti  mirksiukas.gif

Suteikėt man vilties biggrin.gif Jcrew vienų džinsų labai laukiu, su 95 klubais 27 dydį ėmiau, ir dabar atkakliai bandau porą kg numesti, kad tilpčiau, bet gal tada ir taip tilpsiu biggrin.gif
Atsakyti