Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JCREW -50% Sale prekems
Atsakyti

aš tokią turiu jcrew, ne factory, tai ji mažinta, kaip ir rašė komentaruose. Kadangi šios suknelės sijono dalis platėjanti, tai imkite dydį pagal l viršų, jis aktualesnis šiuo atveju

taip suknele i mazesne puse, o po karantino as isvis i ja nebeilendu  :hmm:  :D  pamatavau. Visada imu 0 dydi, cia turiu 2, siaip butu tikes ir 4rtas, gal dar buciau ir dabar ilindus nes jau tada verze per krutine.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 06 gegužės 2020 - 08:54
Junkites prie COACH! 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

kokias vasarines striukes / pavasarines striukes nešiojate? Vat tokiu oru. Bet kažką gražaus biggrin.gifLaisvalaikiui, ne į darbą.

pirkau uniqlo, labai daili, neperpucia, neperslampa. bet as sakiausi per europini nes jie jau siucnia i Lietuva  :)  labai patenkinta, daug visko prisiperku  :D​ 

https://www.uniqlo.c...IDblocktech1152

Atsakyti
Gal ne visai i tema, bet gal kam bus naudinga! Yoox europiniame rebecca minkof mini rankinukas 65 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2020 05 06, 10:19)
Gal ne visai i tema, bet gal kam bus naudinga! Yoox europiniame rebecca minkof mini rankinukas 65 eur

Turiu toki:) Nesioju ir labai myliu:)
Atsakyti
Man reikia fainos liemenes vaikui. Gal kas turit netikusia ar isaugta 162 cm vaikui? Man ji nebutinai nauja. Nes savaja uniqlo isaugo. tiksliau devi, tik kad apacioj per klubus nebesusega, tai pakelia auksciau kad susisegtu ir eina toks nenormalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 06, 10:51)
Man reikia fainos liemenes vaikui. Gal kas turit netikusia ar isaugta 162 cm vaikui? Man ji nebutinai nauja. Nes savaja uniqlo isaugo. tiksliau devi, tik kad apacioj per klubus nebesusega, tai pakelia auksciau kad susisegtu ir eina toks nenormalus lotuliukas.gif

man irgi reikia liemenės mergaitei biggrin.gif kokiam 135 cm ūgiui. Gal kas turi RL ar kokią kitą fainą išaugtą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 06, 08:51)

Aš tai šita ėmiau, buvo po 5$ Belke.

https://www.belk.com...8644106268.html
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 05 06, 10:58)
man irgi reikia liemenės mergaitei biggrin.gif kokiam 135 cm ūgiui. Gal kas turi RL ar kokią kitą fainą išaugtą?  ax.gif

Gal kartą dėjos, kai nauja rožinio perlamutro Crazy8 lemenė L (10-12) Ilgis 51, krutinė 42, bet mažinta tikrai, kažkaip neprireikė, o dabar jau trumpa verysad.gif( viduje flees audinukas 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Perleidžiam vyrukui, faini batai, 8 usa, 41,5 eu dydis. 49 € + siuntimas. Vilnius.
Atsakyti
prisijunkit prie J.CREW FACTORY
-20% papildoma nuolaida
https://factory.jcre...p...l=no&Nsrt=1
Atsakyti