Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 05 12, 21:35)
Aha, as fotke Linai nusiunčiau. Pas man saga tik virs liemens siules. Bet, kai pagalvoji, dabartiniu laiku prastas paltas yr tokia smulkmena  biggrin.gif  Tiesiog turekit omeny, kad usa gamintojas ne visad lygu auksta kokybe, net kai ner labai pigu.

tai vis viena vertinga, kad pasidalinai smile.gif
Atsakyti

Labas. Negavau info į paštą, kaip ir kur atsiimti Klaipėdos 588-589 siuntas. Suprantu, kad siunčiama nebus. Jei galit, priminkit adresą :4u: Viskas apmokėta iš karto gavus sąskaitas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguteb: 12 gegužės 2020 - 21:43
Bet čia apžiūrėjau Gafsos paltą ir video rodo jau su viena saga blink.gif

https://shop.nordstr...ch-coat/5271486
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2020 05 12, 21:22)
Ateinu ir as padekoti uz siuntini  4u.gif  si karta nemazas gavosi.

Viskas liuks, tik vyro maikes keistos- 1,78cm ugiui gavosi beveik iki keliu  blink.gif  biggrin.gif https://www.belk.com...0631115782.html

o koks tų maikių ilgis, jei maniškiui bernui tiktų, paimčiau
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 05 12, 22:35)
Aha, as fotke Linai nusiunčiau. Pas man saga tik virs liemens siules. Bet, kai pagalvoji, dabartiniu laiku prastas paltas yr tokia smulkmena  biggrin.gif  Tiesiog turekit omeny, kad usa gamintojas ne visad lygu auksta kokybe, net kai ner labai pigu.

O gal ta saga prosta pamesta? 🤔🙄
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 12, 22:45)
O gal ta saga prosta pamesta? 🤔🙄

šitam video jos net nerodo (nors pav. yra)

https://shop.nordstr...ch-coat/5271486
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 05 12, 14:32)
Ačiū labai už siuntinuką  4u.gif
Bandau Gafsą apgint biggrin.gif

taip, jau supratau, as galvojau, kad dvi eiles reiskia is viso 4 sagos, dvi sagos vienoje eileje ir dar dvi sagos salia tongue.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2020 05 12, 14:35)
Aš ir sakau ačiū visai šiai šauniai komandai...  wub.gif

4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 05 12, 23:36)
Atsiprasau, ne i tema, bet manau cia greiciau gausiu atsakyma... I JAV 4-5 kg siuntinuka pigiausia per Lietuvos pasta siusti? Ar yra kitu alternatyvu uz panasia kaina? Kazkokia deklaracija reikia uzpildyti?

as siunčiau per pašta , nepamenu kiek ten kg bet berods iki 4 kg buvo, nedaug mokejau apie 10€ , tai buvo pries naujus metus. Kazka pildziau bet nedaug, ir nuejo vienodu laiku beveik +- 3 dienos i uk ir i usa nes kartu issiunciau
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2020 05 12, 22:35)
Aš ir sakau ačiū visai šiai šauniai komandai...  wub.gif

o sakykit papildomas vidpadis - sumažina kažkiek dydį bato?

pirkau šiuos - labai faini, bet komentaruose pasiskaičiau, kad visom siauri, reikia dydžiu didesnių, tai vat papirkau, tai kaip ir puse dydžio man didoki dabar

Taip, sumazins

QUOTE(rasosrasotos @ 2020 05 12, 22:36)
Atsiprasau, ne i tema, bet manau cia greiciau gausiu atsakyma... I JAV 4-5 kg siuntinuka pigiausia per Lietuvos pasta siusti? Ar yra kitu alternatyvu uz panasia kaina? Kazkokia deklaracija reikia uzpildyti?

Taip, per ten pigiausia. Reikes pildyt deklaracija paste, bet ten nieko sudetingo, pora grafu.

QUOTE(saguteb @ 2020 05 12, 22:38)
<p>Labas. Negavau info į paštą, kaip ir kur atsiimti Klaipėdos 588-589 siuntas. Suprantu, kad siunčiama nebus. Jei galit, priminkit adresą 4u.gif Viskas apmokėta iš karto gavus sąskaitas.</p>

Jei negavot info, greiciausiai raudonuojat, gal negavot kazkurios is saskaitu. Parasykit i pasta, Rudaplauke paziures ax.gif
Atsakyti

Jei negavot info, greiciausiai raudonuojat, gal negavot kazkurios is saskaitu. Parasykit i pasta, Rudaplauke paziures ax.gif

Keista...rašau į paštą, ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2020 05 12, 22:53)
as siunčiau per pašta , nepamenu kiek ten kg bet berods iki 4 kg buvo, nedaug mokejau apie 10€ , tai buvo pries naujus metus. Kazka pildziau bet nedaug, ir nuejo vienodu laiku beveik +- 3 dienos i uk ir i usa nes kartu issiunciau

Dekui 4u.gif
Ir linamog 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 12 gegužės 2020 - 22:12
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.watchstation.com
www.guessfactory.com - 20%
www.abercrombie.com -25%
www.coachoutlet.com
www.jcrewfactory.com - 68%
www.nyandcompany.com
www.saksoff5th.com
www.ralphlauren.com
www.dillards.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.asos.com - 20%
www.yoox.com
www.venus.com
www.hautelook.com - 20%
www.tommyhilfiger.com - 40%
www.joesnewbalanceoutlet.com - $10 nuo $100
www.anntaylor.com - 70%
www.rosetasty.com - 20%
www.baublebar.com
www.samsonite.com
www.dkny.com - 40%
www.loft.com - 50%
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopjustice.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com - $10 nuo $60
www.bathandbodyworks.com
www.pandorabeauty.com - 10%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 35%
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2020 05 12, 23:53)

Aš visada siunčiu per paštą, pigiau neradau, post.lt yra geras kainininkas - viską rodo pagal svorį. tik iš išsinarsčius, kad iki 2 kg kažkaip pigiau siųst- pvz du siuntinius po iki2kg, nei kad 4 kg . bet vasarį siunčiau- tai 2 kg apue 13€- būdavo apie 50 lt.
registruot neapsimoka, nes kai išeina iš LT daugiau jokio sekimo neberodo- sutaupysit kokią porą € ;)
bet jei čia kas siunčia 4kg už 10€ blink.gif ir aš taip noriu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti