QUOTE(Kirisama @ 2020 05 13, 21:46)
Norėčiau fainų lūpdažių, labiau matinių, bet norėčiau, kad nesausintų, neteptų ir ilgai laikytųsi. Egzistuoja tokie?
Jei atradot, pasidalinkit nuorodom ar bent jau gamintoju ;)

Kirisama, išsirinkot? Pasidalinkit, nes ir man aktualu.
QUOTE(Dzemuskinas @ 2020 05 15, 08:28)
Kaunas gavo 609 dėžes! Būtų puiku, jei per šiandien, rytoj galėčiau išdalint , susimokėjusiom parašysiu laiškučius iki pietų
Bet jau skolų sąrašo ilgumas!
Tokio dar nemačius...

QUOTE(Egluzek @ 2020 05 15, 09:52)
<p>Vilnius gavo 659. Taip pat norėčiau greitu metu pagalinti, bet nalabai kam galėsiu atiduoti nes skolų sąrašas netelpa i vieną lapą
</p>

O likutį 658 irgi gavote?
QUOTE(Gricė @ 2020 05 15, 09:02)
Parsisiuntus nemazai paltu padariau isvada, kad atitinka. Zinoma mano figura tokia, kad klubai labai platus, krutines dideles neturiu, tai vistik L man virsuje labai didelis. Su 112 klubais, 90 krutine man tik M, isskyrus tolygaus kirpimo paltus, pavyzdziui kaip tas su kasmyru, kuri daug kas pirko, man M klubai aptemti, o L baisiai virsuje didelis.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 05 15, 08:29)
Ta spalva žaliaakėm labai tinka
mano mamai pvz. Tik jai reikia L
ji dievina tokias spalvas.

As zaliaake ir tamsi, bet ruda kai uzsidejau tai daug graziau, o va alyvinis nesiziuri man visai nors irgi maniau tik si pasiliksiu.
L turiu ta pilka su kasmyru nauja parduoti;)
QUOTE(Egluzek @ 2020 05 15, 10:27)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="milencik" data-cid="72658955" data-time="1589523145"><div><p>O likutį 658 irgi gavote?</p></div></blockquote><p>Likutis jeigu toks bus taip pat viska pridėsiu prie 659. </p>
Turėtų būt, nes trūksta kėdu:)
kas gauta sumoketa.
Ir mano sumokėta Kaip laukiu info
Turime laisvus:
VERSUS VERSACE Women's Carnaby Street Crystal Silver Watch, 32mm, kaina 59.49$ (apziurejau pakuodama prekes, labai dailus, neperkrautas, tikrai vertas demesio)

J.Crew Tall Point Sur shoreditch straight jean in pale ice wash, 26 Tall dydis, kaina 23.99$

Coach Medium Charlie Backpack In Signature Canvas, spalva Im/Khaki/Black, kaina 110, jau Lietuvoje

Michael Kors Rosario Ankle Boots, dydis 6US, kaina 29.99$

Moteriskus NB 7, 9.5 dydzius po 22.49$

Lauren Ralph Lauren Snap Button Faux Leather Trim Quilted Jacket, L dydis, Summer Sag spalva, kaina 32$

Paaugliska Belle du Jour Junior's Conversational Hearts V Tie Front Top, dydis XL, kaina 15.60$

Moteriskus Adidas Falcon Sneaker (Limited Edition), dydis 8US, kaina 29.98$

Vaikiskus Levis Haley May Pull-On Legging Toddler Girls, 2T dydis, kaina 16.90$

VERSUS VERSACE Women's Carnaby Street Crystal Silver Watch, 32mm, kaina 59.49$ (apziurejau pakuodama prekes, labai dailus, neperkrautas, tikrai vertas demesio)

J.Crew Tall Point Sur shoreditch straight jean in pale ice wash, 26 Tall dydis, kaina 23.99$

Coach Medium Charlie Backpack In Signature Canvas, spalva Im/Khaki/Black, kaina 110, jau Lietuvoje

Michael Kors Rosario Ankle Boots, dydis 6US, kaina 29.99$
Moteriskus NB 7, 9.5 dydzius po 22.49$

Lauren Ralph Lauren Snap Button Faux Leather Trim Quilted Jacket, L dydis, Summer Sag spalva, kaina 32$

Paaugliska Belle du Jour Junior's Conversational Hearts V Tie Front Top, dydis XL, kaina 15.60$

Moteriskus Adidas Falcon Sneaker (Limited Edition), dydis 8US, kaina 29.98$

Vaikiskus Levis Haley May Pull-On Legging Toddler Girls, 2T dydis, kaina 16.90$