Žinok tas lietus tai gaidiškas. Pakasi kelis cm gilyn ir sausa viskas. Po mano egle iki šiol sausa. Toks ir lietus, jeigu per tiek laiko nesugebėjo žemės sudrėkint.
Gal kas norite, maniškiams dideli bus? XL dydis, 10. Arba keičiu į L ar M, Gali būti ir kitokia iš Uniqlo Marškinėliai atkeliaus sekancioj siuntoj https://www.uniqlo.c...irt-426827.html
Žinok tas lietus tai gaidiškas. Pakasi kelis cm gilyn ir sausa viskas. Po mano egle iki šiol sausa. Toks ir lietus, jeigu per tiek laiko nesugebėjo žemės sudrėkint.
Pas mus taip neatrodo, savaitgalį tvarkiau savo pušiukus tai pakankamai giliai prilyta. Šilauoges irgi vis tikrinu, šlapia. Nors jas kai pasodinom balandį, 15 kubų vandens supylėm, kol durpės normaliai prisigėrė drėgmės. Ir kieme prie tvoros vanduo pavėsyje stovi
Labai noriu nuo saulės akinių, bet esu ačkarikė, linzių nešioti jau nebegaliu... gal kas žino ar yra optika, kuri įdėtų į nuo saulės skirtus rėmelius tamsintus stiklus su dioptrijom (rėmeliai mano būtų), plius, kad dar būtų su cilindtrais, t.y. turiu astigmatizmą ?
Visažinės, pas 11metį ant pėdos vidurinio pirsto nago dydzio nuospauda, tokia gili. mirkom. tokie juodi lyg siūliukai yra. bet kuo rimčiau gydyt, naikint?
Visažinės, pas 11metį ant pėdos vidurinio pirsto nago dydzio nuospauda, tokia gili. mirkom. tokie juodi lyg siūliukai yra.
bet kuo rimčiau gydyt, naikint?
Visažinės, pas 11metį ant pėdos vidurinio pirsto nago dydzio nuospauda, tokia gili. mirkom. tokie juodi lyg siūliukai yra.
bet kuo rimčiau gydyt, naikint?