Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(tikinga @ 2020 05 21, 08:55)
Aš tai niekur nei per kur neįeinu į pottery teens unsure.gif
Net anonymox'as nepadeda. O cookių nenoriu valytis.
Irgi paauglėjantį berniuką turiu, reiktų pradėti dairytis kurpinės.

Cookius galima konkrecios parduotuves issivalyt, nebutinai visus. Yra tu kupriniu ir teens

QUOTE(linamog @ 2020 05 20, 23:17)

NEBERA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 gegužės 2020 - 08:19
QUOTE(Madam V @ 2020 05 21, 08:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72661317" data-time="1589981821"> mergaitės, su 85-86 cm per krūtinę ir 90 cm užkepaliu, kokio dydžio reikia J Crew factory paletuko? Ūgis 164 cm</blockquote>   2 Regular. Vėluoju su atsakymu, bet gal ateičiai tiks  4u.gif
<p>Mano 90 per klubus (per visur). Aptempto nemėgstu. Gal ir nuo sudėjimo dydis priklauso. </p>

Ačiū labai visom už patarimus. Labai paadėjot. Nepavėlavot, nes neliko biggrin.gif tai gaudysim iš naujo biggrin.gif bet geriau nenusipirkt, nei nusipirkt netinkantį.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2020 05 21, 08:41)
JMD tu dar ugio vaiko parasyk, nes juk nestandartas jis pas tave  biggrin.gif  tikrai reta trecioku su tokiu ugiu ir ne6iojamu dydziu smile.gif

Kitos moterys 162 ugio tik  biggrin.gif  tai drasiai gali tikti 16 dydis ir joms bigsmile.gif  ax.gif

Normalus. Atvarėm į trešą po karantino, baig tą mano vaiką praaugt jau kiti biggrin.gif biggrin.gif bet pažiūriu į kitus, jeeezau kokie bernai. Tokie iš stuomens ir liemens. Pažiūriu į savo 🙈 jau tooooooks dvasna 😁😁😁 toooks bloznutis palygint su kitais. Bet kai nėr kitų šalia, tai jis man dičkis biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2020 05 21, 08:55)
Aš tai niekur nei per kur neįeinu į pottery teens unsure.gif
Net anonymox'as nepadeda. O cookių nenoriu valytis.
Irgi paauglėjantį berniuką turiu, reiktų pradėti dairytis kurpinės.

Aš pirkau smiggle. Labai lengva, tobulai patogi. Ir jau nebe vaikiška. O dabar nupirkau į treniruotes air jordan kuprinę, bet manau, kad eis su ja ir į mokyklą. rolleyes.gif
Atsakyti
Kriu svarkas nebloga kaina
Atsakyti
Ar būna RL nuolaida regular kainoms? Niekada nereikėjo, neužfiksavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2020 05 21, 09:54)
Ar būna RL nuolaida regular kainoms? Niekada nereikėjo, neužfiksavau rolleyes.gif

Kartais buna

Renkasi LEVIS su 25%
Atsakyti
Merginos, gal uzmatet kur dideli stora megztini ilga (cardigana) faina?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 21, 08:44)

Normalus. Atvarėm į trešą po karantino, baig tą mano vaiką praaugt jau kiti  biggrin.gif  biggrin.gif bet pažiūriu į kitus, jeeezau kokie bernai. Tokie iš stuomens ir liemens. Pažiūriu į savo 🙈 jau tooooooks dvasna 😁😁😁 toooks bloznutis palygint su kitais. Bet kai nėr kitų šalia, tai jis man dičkis  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai mano tada visai kaip darzelinukas treciaklasis atrodytu pries jusiski:) 134cm ir koks 26kg:)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2020 05 21, 09:00)
Merginos, gal uzmatet kur dideli stora megztini ilga (cardigana) faina?

RL maciau polo linijoj, bet net su 30off brhungu labai.
Atsakyti

JMD tu dar ugio vaiko parasyk, nes juk nestandartas jis pas tave biggrin.giftikrai reta trecioku su tokiu ugiu ir ne6iojamu dydziu smile.gif

Kitos moterys 162 ugio tik biggrin.giftai drasiai gali tikti 16 dydis ir joms bigsmile.gifax.gif

as 159  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2020 05 21, 07:37)
<p>Labas rytas. Kaip TH vaikiški dydžiai? Ar 16 atitiktų suaugusių S ar M?</p>

savo treciokei irgi 16 TH dydi perku , ilendu ir as su 168 ugiu ir M dydziu (virsu daug ka S perku ) ,bet noretus visvien ilgesniu laisvesniu rubu .
Papildyta:
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2020 05 21, 07:58)

ar patikima si pard. ? kas nors jau gavo akinukus is cia ?
reik man , bet kiek pirkau kartu ne vieni netinka , turiu Armani akinius jau 10 metu tuos pacius bet jau pradejo biret po biski , ka perku tas netinka ir kaip issirinkt ....

gal kas rekomenduotu saules akinius smulkiam veidui (ovalas ) biggrin.gif tinka iki 53 mm noreciau su ombre stiklais violetiniais ar zydrais ne masivius , elegantiskus , zodziu turiu vizja niekur nerandu ,ka randu perku ,netinka , cat eye irgi netinka forma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 21 gegužės 2020 - 10:05
Ar yra ON kokia papildoma nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 05 21, 11:13)
ar patikima si pard. ? kas nors jau gavo akinukus is cia ?

Is nepatikimu mes neperkame ax.gif

QUOTE(krystiana @ 2020 05 21, 11:35)
Ar yra ON kokia papildoma nuolaida? ax.gif

Krepsy minusuoja 25% daugeliui prekiu
Atsakyti