Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(musiukas111 @ 2020 05 22, 10:59)
Kodas tik kremui, ar visam sale?

tik kremui

QUOTE(krystiana @ 2020 05 22, 11:02)
Del ON, jeigu parasyta 50 off deal,price as marked, tai jau nebebus tos papildomos?

jau nebeturime papildomo kodo

QUOTE(tikinga @ 2020 05 22, 11:03)
Noriu visai komandai padėkoti, jūs-nerealios wub.gif
Atkeliavo mano jcrew leopardiniai batai be antrų raištelių (o man tie violetiniai batraščiai - "vinis" tongue.gif ), tai komanda suorganizavo ir atkeliavo atskirai.
Kai pagalvoju, kaip ta mano raištelių problema atrodo tūkstančių užakymų kontekste wacko.gif Bet vis tiek nepasimetė ir buvo išspręsta. Ačiū, ačiū  wub.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2020 05 22, 11:06)
Labas rytelis,

Dėkoju už viską. Atėjau pgirti 32 Degrees striukėlės - minkštumas ir lengvumas neišpasakytas! Nešioju 38 dydį, ėmiau M. Mažesnės neorėčiau - maloniai lasva ir smagi.
WOMEN'S MIDWEIGHT CLOUDFILL PUFFER JACKET

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 22 gegužės 2020 - 10:12
Mane tas gmail nervus istampys...uzeina gaunu, uzeina ne....likau be sortu dzinsiniu oldnavy, nes negavau, kad nuorodos reikia....tik dabar sukrito vel kruva laisku......ir telefona isvaliau ...nzn ku daryt daugiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 gegužės 2020 - 10:16
geros rinkiniu kainos
https://www.petertho...gifts-kits-all/
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 05 22, 11:03)
Noriu visai komandai padėkoti, jūs-nerealios wub.gif
Atkeliavo mano jcrew leopardiniai batai be antrų raištelių (o man tie violetiniai batraščiai - "vinis" tongue.gif ), tai komanda suorganizavo ir atkeliavo atskirai.
Kai pagalvoju, kaip ta mano raištelių problema atrodo tūkstančių užakymų kontekste wacko.gif Bet vis tiek nepasimetė ir buvo išspręsta. Ačiū, ačiū  wub.gif

smile.gifsmile.gif Labai jus suprantu, nes tie violetiniai raisteliai tikrai tobulai tinka. O batai tikrai nerealus, jau laukiu žiemos vien dėl tų batų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2020 05 22, 10:06)
Labas rytelis,

Dėkoju už viską. Atėjau pgirti 32 Degrees striukėlės - minkštumas ir lengvumas neišpasakytas! Nešioju 38 dydį, ėmiau M. Mažesnės neorėčiau - maloniai lasva ir smagi.

Man irgi jos patinka. Užsisakiau dar vieną blush-anim-cl.gif Vasarai.. biggrin.gif Nes jei vasara tokia, kaip pavasaris, tai tokia striukė tikrai pravers, ypač pajūry.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 05 22, 11:15)
Mane tas gmail nervus istampys...uzeina gaunu, uzeina ne....likau be sortu dzinsiniu oldnavy, nes negavau, kad nuorodos reikia....tik dabar sukrito vel kruva laisku......ir telefona isvaliau ...nzn ku daryt daugiau....

Tai gal laisvos vietos nėra? Apačioje rašo, kiek
gb išnaudota. 15 nemokamai ir jei neužsisakai papildomo paketo, taip ir būna, kad arba gauni, arba negauni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 05 22, 12:26)
Tai gal laisvos vietos nėra? Apačioje rašo, kiek
gb išnaudota. 15 nemokamai ir jei neužsisakai papildomo paketo, taip ir būna, kad arba gauni, arba negauni biggrin.gif

4u.gif einu ziuret..

Nieko man, neraso verysad.gif((( cia gmail ziuret ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 gegužės 2020 - 10:29
Ar įmanoma dar pagauti small arba medium pilkos spalvos
https://www.jcrew.co...-cashmere/AD355
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elkin: 22 gegužės 2020 - 10:29
QUOTE(kriisti @ 2020 05 22, 11:27)
4u.gif  einu ziuret

Aš gan ilgai ignoravau šį faktą, kol pradėjau nebegauti kai kurių laiškų. Tai teko mokamą paketą pasiimti. Bet raudonomis raidėmis rašo, kad nebėra vietos ir jei neatlaisvinsi arba nenusipirkai paketo, negausi laiškų.
Atsakyti

Man irgi jos patinka. Užsisakiau dar vieną blush-anim-cl.gifVasarai.. biggrin.gifNes jei vasara tokia, kaip pavasaris, tai tokia striukė tikrai pravers, ypač pajūry.

Aš į tokią žiūriu, nuo lietaus, gal kas pirkot ir galit pakomentuot?  :hmm: 

https://www.32degree...nTwOhF8MTGm9Zjg

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 05 22, 11:27)
4u.gif  einu ziuret..

Nieko man, neraso verysad.gif((( cia gmail ziuret ar kaip?

Taip, gmail, puslapio apačio rodo, kiek laisvos vietos.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2020 05 22, 11:06)

O kapišono ten nėra net paslėpto? hmm.gif
Atsakyti