Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2020 06 30, 21:43)
Balandzio menesi buvo uzsakytas siu kremu uzsakymas ir tik ka atejo emailas, kad parduotuve issiunte juos  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
O tai jau šiandien galima kažin bus aplink Dzemuškino tvorą trintis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 07 01, 09:57)
O tai jau šiandien galima kažin bus aplink Dzemuškino tvorą trintis? ax.gif

Na labai tikiuosi informuos, nes aš ir pasitrint norėčiau biggrin.gif Tikiuos gavo 614 siunta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2020 07 01, 08:54)
Mergaitės, gal kas važiuosit iš Fabijoniškių, Šeškinės ir galėtų prigriebti mano nediduką siuntinį? 😊

Vaziuosiu, kai pakvies:) Fabijoniškės.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 07 01, 07:04)
<p>Labas rytas. Ar kiti miestai iki savaitgalio gausim prekes? Lyja... Važiuosiu į Palangą, tai nors nauja kuprinė nuotaiką pagerintų   smile.gif​ </p>

Palangoj visą naktį lijo iki išprotėjimo blink.gif o vakar kokia audra buvo dieną užėjus unsure.gif

Atsakyti

Palangoj visą naktį lijo iki išprotėjimo blink.gifo vakar kokia audra buvo dieną užėjus unsure.gif

Druskininkuose saulė vakar visa diena, šiandien nuo ryto saulė  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 07 01, 09:49)
Palangoj visą naktį lijo iki išprotėjimo  blink.gif o vakar kokia audra buvo dieną užėjus  unsure.gif

Mes irgi Palangoj.. Suku galvą ką veikti per lietų..
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 07 01, 10:10)

Tai tuoj nebelis. Nupūs vėjas viską. Aš be vaiko, prisidėjau knygų, tai man skaityt jas belekur gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 07 01, 10:10)

I baseina nenorit?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 07 01, 09:03)
Na labai tikiuosi informuos, nes aš ir pasitrint norėčiau  biggrin.gif Tikiuos gavo 614 siunta 4u.gif

As ir jungiuosi prie laukianciu biggrin.gif Vienas daiktas, bet labai reikalingas kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti

Gal kas girdėti dėl 645 įvairių miestų dėžutės?

Atsakyti

Kam siųsti užsakymą kurį pasiūlo merginos FB grupėje? linelislt@gmail.com?

Atsakyti