Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

galima dar jungtis prie OLD NAVY Super Cashu (kas gaunasi apie 40%) su ne didesnemis sumomis nei $25 4u.gif

Jau pirkote Old Navy šiandien? Mano pavyko nupirkti?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 02 03, 21:56)
Va toks buvo vadinamas " stebuklu "
https://poshmark.com...c53e8255c01b8b7

pagalvėlės silikoninės , išimamos buvo . Petnešėlės buvo paprastos , silikoninės ir dar plati juosta  .

Na nesigincysiu, gal iki to, kol as pradejau pirkti VS dar kitokios buvo sios kolekcijos liemeneles... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 02 03, 17:25)
Labai geras dalykas mėsai, ypač griliui  wub.gif
http://steaksupply.l...vikingu-druska/

Ha ha! biggrin.gif
Aš supratau, kad mūsų, humans, kūne ("musyse") yra rūkytos (!) druskos!!!
Nu čia ne juokas gi.
O čia visai ne apie tai.... angel_sadangel.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
----
Reiks pabandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 vasario 2019 - 21:17
QUOTE(rastafarinas @ 2019 02 03, 21:14)
Ha ha!  biggrin.gif
Aš supratau, kad mūsų, humans, kūne ("musyse") yra rūkytos (!) druskos!!! 
Nu čia ne juokas gi.
O čia visai ne apie tai....  angel_sadangel.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
----
Reiks pabandyt.

Nu pas rastamanus gal ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 03, 21:17)
Nu pas rastamanus gal ir yra  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Oldbany dar galima butu siusti? Einu pasizeti,timpu reik
Atsakyti

Ačiū už OldNavy!  :yahoo:​ 

Atsakyti
Merginos,
kur perkat odines pirstines? ziema i pabaiga, vyras uzsiprase kitiems metams nauju pirstiniu. Sakau gal sezono pabaiga tai kainos bus grazesnes, tik va kur ziureti? Sau irgi noreciau plonesniu odiniu. Vienas is Sierros parsisiunciau, bet ten tokios grubokos, reikia dailesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 02 03, 21:37)
Merginos,
kur perkat odines pirstines? ziema i pabaiga, vyras uzsiprase kitiems metams nauju pirstiniu. Sakau gal sezono pabaiga tai kainos bus grazesnes, tik va kur ziureti? Sau irgi noreciau plonesniu odiniu. Vienas is Sierros parsisiunciau, bet ten tokios grubokos, reikia dailesniu  biggrin.gif

o aš šian pamečiau Akropoly 2011 m. iš Sierros pirktas mylimiausias odines pirštines su kašmyriniu vidum wub.gif unsure.gif irgi ieškosiu kokių nors tokių kurios vėl pataptų mylimiausios...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 02 03, 21:37)
Merginos,
kur perkat odines pirstines? ziema i pabaiga, vyras uzsiprase kitiems metams nauju pirstiniu. Sakau gal sezono pabaiga tai kainos bus grazesnes, tik va kur ziureti? Sau irgi noreciau plonesniu odiniu. Vienas is Sierros parsisiunciau, bet ten tokios grubokos, reikia dailesniu  biggrin.gif

Wilsons, RL, Macys
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 02 03, 22:51)
o aš šian pamečiau Akropoly 2011 m. iš Sierros pirktas mylimiausias odines pirštines su kašmyriniu vidum wub.gif  unsure.gif irgi ieškosiu kokių nors tokių kurios vėl pataptų mylimiausios...

nueikit i radiniu skyriu 😊
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 03, 21:58)
nueikit i radiniu skyriu 😊

buvo biggrin.gif
Atsakyti