QUOTE(Rita003 @ 2019 02 04, 13:03)
QUOTE(zibuteg @ 2019 02 04, 13:10)
reklamas pasitikrinkit
jau vasario 1d. eina.
jau vasario 1d. eina.
Jei užsakyta 01-24, tai visai normalu, kad nėra sąskaitos dar
Aš su 02-01 iškeliavusia siunta gausiu nuo 01-13 iki 01-23 užsakytų daiktų. Juk skirtingai parduotuvės siunčia
QUOTE(tikinga @ 2019 02 04, 13:25)
Jei užsakyta 01-24, tai visai normalu, kad nėra sąskaitos dar
Aš su 02-01 iškeliavusia siunta gausiu nuo 01-13 iki 01-23 užsakytų daiktų. Juk skirtingai parduotuvės siunčia
OLD NAVY dar turim siek tiek Cash, laukiu smulkiu uzsakymu
QUOTE(VILIMA @ 2019 02 02, 14:01)
QUOTE(VILIMA @ 2019 02 02, 15:10)
Visai nera, cia toms kas savo daug turi 
Dar Demi - paaukstinta per centra, kad pasilenkus per viduri lauk krutine nekristu.... Mano 36D, tai is sitos neislendu....
Dar Demi - paaukstinta per centra, kad pasilenkus per viduri lauk krutine nekristu.... Mano 36D, tai is sitos neislendu....
QUOTE(Renadai @ 2019 02 03, 19:52)
aš tai niekaip nesuprantu, kaip galima nesimatavus nusipirkti gerą liemenėlę
Tai pažiūriu, pavarvinu seilę kokių gražių yra ir uždarau
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 04, 12:23)
kiek esu pabandžius, užsakius, netiko nei viena
arba nelaiko, arba turtai krenta lauk..
o taip pavydu, kai rašot, kad idealiai pataikėt, nešiojat, kaina ir kokybė super 
Aš irgi bijau pirkt internetu, kiek esu pirkus, vis pro šalį. Vienos atsisiųstos liemenėlės dydį pataikiau, bet tik todėl, kad ją gyvai matavausi, o kol sumąsčiau nusipirkt, nebeliko. Į matavimosi kabiną 10 nusinešu, o tik kokia viena tinka, tai kaip pataikyt nesimatavus?
QUOTE(linamog @ 2019 02 04, 13:20)
VS papildyta ar daug truksta iki free jum ?
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 02 04, 14:33)
Aš irgi bijau pirkt internetu, kiek esu pirkus, vis pro šalį. Vienos atsisiųstos liemenėlės dydį pataikiau, bet tik todėl, kad ją gyvai matavausi, o kol sumąsčiau nusipirkt, nebeliko. Į matavimosi kabiną 10 nusinešu, o tik kokia viena tinka, tai kaip pataikyt nesimatavus? 
Ar dar renkate prieskonius? Kuris geriausias cinamonas? baigiasi, tai reiktų užsisakyti, jei dar renkat.
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 04, 13:36)
Ar dar renkate prieskonius? Kuris geriausias cinamonas? baigiasi, tai reiktų užsisakyti, jei dar renkat.
Siuo metu viska supirkom.
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 04, 13:23)
kiek esu pabandžius, užsakius, netiko nei viena
arba nelaiko, arba turtai krenta lauk..
o taip pavydu, kai rašot, kad idealiai pataikėt, nešiojat, kaina ir kokybė super 
va taip ir galima bandai ,klisti ,bandai , atitaikai dydi ir perki toliau
o kai pripranti prie geros kokybes , jau i parduotuves ne traukia .
Buvau cia Akropoli ant dienu , issimatavau viena ,kita ,tos matavimo kabinos erzina , karsta , nepatogu, dar butinai kas nors uzuolaidas turi atidaryt ale drauges iesko ar t.t. nu neeee .ACIUU ;)))
VS, CK, DKNY myliu ,perku ,nesiuoju ir dziaugiuosi
QUOTE(evvva @ 2019 02 04, 14:06)
va taip ir galima bandai ,klisti ,bandai , atitaikai dydi ir perki toliau
Buvau cia Akropoli ant dienu , issimatavau viena ,kita ,tos matavimo kabinos erzina , karsta , nepatogu, dar butinai kas nors uzuolaidas turi atidaryt ale drauges iesko ar t.t. nu neeee .ACIUU ;)))
Man patinka uniqlo wireless. Nemegstu tu visu dratu ir prilaikyt man neypatingai reikia, tai man ok jos. Tik truputi prasitampo per apimti.
QUOTE(evvva @ 2019 02 04, 15:06)