Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2019 02 04, 13:03)
Ar gavot skaiciukus sausio 24d. uzsakymas, kazaip pradedu nerimaut, kad nebebus  unsure.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 04 vasario 2019 - 12:28
QUOTE(zibuteg @ 2019 02 04, 13:10)
reklamas pasitikrinkit  4u.gif
jau vasario 1d. eina.

Jei užsakyta 01-24, tai visai normalu, kad nėra sąskaitos dar smile.gif
Aš su 02-01 iškeliavusia siunta gausiu nuo 01-13 iki 01-23 užsakytų daiktų. Juk skirtingai parduotuvės siunčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2019 02 04, 13:25)
Jei užsakyta 01-24, tai visai normalu, kad nėra sąskaitos dar smile.gif
Aš su 02-01 iškeliavusia siunta gausiu nuo 01-13 iki 01-23 užsakytų daiktų. Juk skirtingai parduotuvės siunčia ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
OLD NAVY dar turim siek tiek Cash, laukiu smulkiu uzsakymu
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2019 02 02, 14:01)
Labai fainos sitos liemeneles (turincioms didesnius turtus) 4u.gif

https://ww.victorias...talogueType=OLS

QUOTE(VILIMA @ 2019 02 02, 15:10)
Visai nera, cia toms kas savo daug turi smile.gif

Dar Demi - paaukstinta per centra, kad pasilenkus per viduri lauk krutine nekristu.... Mano 36D, tai is sitos neislendu....

QUOTE(Renadai @ 2019 02 03, 19:52)
Jau trečią nusipirkau va šitą - gėris man  wub.gif

aš tai niekaip nesuprantu, kaip galima nesimatavus nusipirkti gerą liemenėlę unsure.gif kiek esu pabandžius, užsakius, netiko nei viena blink.gif arba nelaiko, arba turtai krenta lauk..
Tai pažiūriu, pavarvinu seilę kokių gražių yra ir uždarau tongue.gif o taip pavydu, kai rašot, kad idealiai pataikėt, nešiojat, kaina ir kokybė super tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 04, 12:23)
aš tai niekaip nesuprantu, kaip galima nesimatavus nusipirkti gerą liemenėlę unsure.gif  kiek esu pabandžius, užsakius, netiko nei viena blink.gif  arba nelaiko, arba turtai krenta lauk..
Tai pažiūriu, pavarvinu seilę kokių gražių yra ir uždarau tongue.gif  o taip pavydu, kai rašot, kad idealiai pataikėt, nešiojat, kaina ir kokybė super tongue.gif

Aš irgi bijau pirkt internetu, kiek esu pirkus, vis pro šalį. Vienos atsisiųstos liemenėlės dydį pataikiau, bet tik todėl, kad ją gyvai matavausi, o kol sumąsčiau nusipirkt, nebeliko. Į matavimosi kabiną 10 nusinešu, o tik kokia viena tinka, tai kaip pataikyt nesimatavus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 02 04, 13:20)
OLD NAVY dar turim siek tiek Cash, laukiu smulkiu uzsakymu

VS papildyta ar daug truksta iki free jum ?
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 02 04, 14:33)
Aš irgi bijau pirkt internetu, kiek esu pirkus, vis pro šalį. Vienos atsisiųstos liemenėlės dydį pataikiau, bet tik todėl, kad ją gyvai matavausi, o kol sumąsčiau nusipirkt, nebeliko. Į matavimosi kabiną 10 nusinešu, o tik kokia viena tinka, tai kaip pataikyt nesimatavus? smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent biggrin.gif pas mane ta pati situacija, dažniausiai išeinu nieko nepešusi.

Ar dar renkate prieskonius? Kuris geriausias cinamonas? baigiasi, tai reiktų užsisakyti, jei dar renkat.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 04, 13:36)
Ar dar renkate prieskonius? Kuris geriausias cinamonas? baigiasi, tai reiktų užsisakyti, jei dar renkat.

Siuo metu viska supirkom.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 04, 13:23)
aš tai niekaip nesuprantu, kaip galima nesimatavus nusipirkti gerą liemenėlę unsure.gif  kiek esu pabandžius, užsakius, netiko nei viena blink.gif  arba nelaiko, arba turtai krenta lauk..
Tai pažiūriu, pavarvinu seilę kokių gražių yra ir uždarau tongue.gif  o taip pavydu, kai rašot, kad idealiai pataikėt, nešiojat, kaina ir kokybė super tongue.gif

va taip ir galima bandai ,klisti ,bandai , atitaikai dydi ir perki toliau tongue.gif

o kai pripranti prie geros kokybes , jau i parduotuves ne traukia .
Buvau cia Akropoli ant dienu , issimatavau viena ,kita ,tos matavimo kabinos erzina , karsta , nepatogu, dar butinai kas nors uzuolaidas turi atidaryt ale drauges iesko ar t.t. nu neeee .ACIUU ;)))

VS, CK, DKNY myliu ,perku ,nesiuoju ir dziaugiuosi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 02 04, 14:06)
va taip ir galima bandai ,klisti ,bandai , atitaikai dydi ir perki toliau  tongue.gif

o kai pripranti prie geros kokybes , jau i parduotuves ne traukia .
Buvau cia Akropoli ant dienu , issimatavau viena ,kita ,tos matavimo kabinos erzina , karsta , nepatogu, dar butinai kas nors uzuolaidas turi atidaryt ale drauges iesko  ar t.t. nu neeee .ACIUU ;)))

VS, CK, DKNY myliu ,perku ,nesiuoju ir dziaugiuosi  wub.gif

Man patinka uniqlo wireless. Nemegstu tu visu dratu ir prilaikyt man neypatingai reikia, tai man ok jos. Tik truputi prasitampo per apimti.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 02 04, 15:06)
Buvau cia Akropoli ant dienu , issimatavau viena ,kita ,tos matavimo kabinos erzina , karsta , nepatogu, dar butinai kas nors uzuolaidas turi atidaryt ale drauges iesko  ar t.t. nu neeee .ACIUU ;)))

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti